Αθλητισμός

Ανοίγουν και τα τηλεοπτικά Τσάμπιονς Λιγκ-Europa League!

Ανοίγουν και τα τηλεοπτικά Τσάμπιονς Λιγκ-Europa League!

Και δεν μπορούσε να προκύψει μεγαλύτερη επιβεβαίωση απ’ τις αλλαγές, τις οποίες ανακοίνωσε η ΟΥΕΦΑ στο σύστημα (και όχι μόνο) διεξαγωγής των κορυφαίων διασυλλογικών διοργανώσεων της. Απ’ την στιγμή, όμως, που όλα ξεκαθάρισαν σε ότι αφορά στο πως θα διεξάγονται Τσάμπιονς Λιγκ και Europa League απ’ το 2018-19 και μετά το επόμενο στάδιο που θα κινηθεί είναι αυτό των τηλεοπτικών δικαιωμάτων που θα έχει ο Cosmote TV ως και το 2017-18.

Αυτό που θεωρείται σίγουρο είναι ότι το σπάσιμο σε δύο «ζώνες» (20.00 και 21.45) στις ώρες έναρξης των αναμετρήσεων κάθε αγωνιστική ημέρα θα σημάνει και αντίστοιχες ευκαιρίες απόκτησης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων. Στα παιχνίδια των 20.00 και αυτά των 21.45. Κάτι που σημαίνει ότι δεν μπορούμε να αποκλείσουμε τίποτα ως προς την τηλεοπτική (και δη συνδρομητική) «μάχη» που θα γίνει.

Όπως, επίσης, θα μπουν στην κεντρική διαχείριση τα τηλεοπτικά δικαιώματα του ειδικού προκριματικού γύρου στο Europa League. Θυμίζουμε πως όλα τα προκριματικά του Europas (και τα πλέιοφ) είναι ως και το καλοκαίρι του 2017 ελεύθερα προς διεκδίκηση στα κανάλια. Στην κεντρική διαχείριση ανήκουν μόνο τα πλέιοφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Μέσα στην άνοιξη αναμένεται να γίνει παρουσίαση των προσφερόμενων «πακέτων» στα κανάλια και τέλος Αυγούστου να ξεκινήσει η διαγωνιστική διαδικασία που θα ολοκληρωθεί στα μέσα του ερχόμενου φθινοπώρου.

Πηγή:sdna.gr