Υλικά3 κουταλιές σούπας μέλι 4 κουταλιές σούπας βούτυρο ή μαργαρίνη 170 γρ. σοκολάτα γάλακτος 125 γρ. κουβερτούρα 150 γρ. ψίχα αμυγδάλου ψημένη
Για την επικάλυψη3 κουταλιές σούπας ζάχαρη άχνη 3 κουταλιές σούπας κακάο
ΕκτέλεσηΒάζουμε στο μπλέντερ τα αμύγδαλα, τα ψιλοκόβουμε και τα ψήνουμε για 3-4 λεπτά. Σε κατσαρολάκι βάζουμε το μέλι, το βούτυρο ή τη μαργαρίνη, την σοκολάτα γάλακτος, την κουβερτούρα και τα λιώνουμε με την διαδικασία μπεν μαρί. Προσθέτουμε το ψημένο αμύγδαλο και ανακατεύουμε όλα μαζί τα υλικά. Σκεπάζουμε το μπολ με μεμβράνη και το βάζουμε στο ψυγείο για περίπου 2 ώρες μέχρι να πήξει το μείγμα. Βγάζουμε από το ψυγείο και πλάθουμε μικρά τρουφάκια. Σε ένα μπολ βάζουμε τη ζάχαρη άχνη και το κακάο, τα ανακατεύουμε και κυλάμε μέσα τα τρουφάκια να καλυφθούν από το κακάο. Τα τοποθετούμε σε ρηχή πιατέλα και τα βάζουμε πάλι στο ψυγείο για περίπου 2 ώρες. Καλή απόλαυση!