Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια, 24/11

Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τα ερωτικά σου...

​ΚΡΙΟΣ Με τη Σελήνη απέναντί σου, στον Ζυγό θα σε πιάσει μια αναποφασιστικότητα η οποία θα αναστείλει κατά κάποιο τρόπο τη δράση σου και θα αρχίσεις να ξανασκέφτεσαι τις κινήσεις που πρέπει να κάνεις για να προσεγγίσεις ένα άτομο που σε ενδιαφέρει. Σαφώς, τα συναισθήματά σου δε θα αλλάξουν γι’ αυτό, αλλά πιστεύεις ότι προκειμένου να το κατακτήσεις, χρειάζεται να γίνεις πιο ευέλικτος/η και διπλωμάτης που όσο να πεις δεν σου είναι κι εύκολο. Αν είσαι σε σχέση, μπορεί να καταπιείς κάπως τον εγωισμό σου και να βάλεις κάποιες ανάγκες του συντρόφου σου πιο πάνω από τις δικές σου, όμως αυτή σου η συμπεριφορά θα εκτιμηθεί δεόντως κι ίσως τελικά βγεις και κερδισμένος/η.

ΤΑΥΡΟΣ Θα βρεις την ευκαιρία σήμερα να τελειώσεις κάποιες εργασίες που ήθελες και διώχνοντας από πάνω σου ένα βραχνά, θα μπορείς να επικεντρωθείς απερίσπαστος/η σε μια ερωτική σου υπόθεση που σε απασχολεί. Δεν αποκλείεται μάλιστα να αναφέρεις κάποιες πτυχές της, που δεν είχες τολμήσει μέχρι τώρα, σε ένα κοντινό σου πρόσωπο και η συζήτηση μαζί του, να σε βοηθήσει να δεις και μια άλλη οπτική της. Αν είσαι σε σχέση, για να αποφύγεις τη γκρίνια και τα παράπονά του συντρόφου σου, καλό θα ήταν να μην περιμένεις πότε θα ολοκληρώσεις όσα έχεις στο μυαλό σου, αλλά να διαμορφώσεις το πρόγραμμά σου, ώστε να σου μείνει χρόνος να πάτε κάπου ή να κάνετε κάτι οι δυο σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ Είσαι από τους ευνοημένους της μέρας γιατί ενισχύονται τα επικοινωνιακά σου ταλέντα και σου προσφέρεται μια θαυμάσια ευκαιρία όχι μόνο να κάνεις μια πολύ ενδιαφέρουσα ερωτική γνωριμία, αλλά και να πλασάρεις προς τα έξω την εικόνα που εσύ θέλεις, ώστε να αυξήσεις τη δημοφιλία σου. Το ανάλαφρο και χαλαρό στυλ σου, θα είναι οι άσσοι στο μανίκι σου για να κλέψεις την καρδιά ενός αρκετά γοητευτικού προσώπου. Αν είσαι σε σχέση, θα εξετάσετε σοβαρά με το σύντροφό σου το ενδεχόμενο να ξεκινήσετε ένα νέο ενδιαφέρον ή να πάρετε μέρος σε μια ομάδα, ώστε να απασχολήστε δημιουργικά στον ελεύθερο χρόνο σας αλλά και να ξεφύγετε λίγο από τα κλασικά της καθημερινότητας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Αυτές τις μέρες θα γίνεται όλο και πιο έντονη η ανάγκη σου να κλείσεις την πόρτα στο παρελθόν, μαζί με τα αρνητικά βιώματα και τα απωθημένα σου και να κάνεις μια καινούργια αρχή. Σαφώς για σένα που συνηθίζεις να τα «σέρνεις» όπου πας μαζί σου, δεν είναι εύκολο, όμως είναι απαραίτητο, αν πραγματικά θέλεις να δημιουργήσεις κάτι αξιόλογο στην ερωτική σου ζωή που να μην έχει καμία σχέση με τα περασμένα. Αν είσαι δεσμευμένος/η, το σπίτι σήμερα θα γίνει το απάνεμο λιμάνι σου, όπου θα περάσεις αγκαλιά με το σύντροφό σου όμορφες, χαλαρές στιγμές. Μπορεί να κάνετε και σχέδια για μια αλλαγή στο χώρο ώστε να δημιουργήσετε ένα περιβάλλον ζεστό κι αρμονικό.

ΛΕΩΝ Θα βγάλεις τον καλύτερό σου εαυτό σήμερα και θα μαζέψεις θετικά σχόλια αλλά και βλέμματα θαυμασμού, όπου κι αν βρεθείς. Μέσα από το περιβάλλον που κινείσαι είναι πιθανό να σου δοθεί η ευκαιρία να γνωρίσεις ένα πολύ γοητευτικό και εκλεπτυσμένο άτομο που θα σε ελκύσει αρκετά. Αν θέλεις να εξελιχθεί σε μια πιο στενή επαφή, φρόντισε να δείξεις το ενδιαφέρον σου άμεσα και μην το αφήσεις να σου ξεφύγει. Αν είσαι σε σχέση, η μέρα είναι κατάλληλη για μια συζήτηση που συνεχώς αναβάλλεις να κάνεις με το ταίρι σου γιατί δε θέλεις να δημιουργήσεις ένταση. Επιπλέον, μπορεί να αρχίσετε να σχεδιάζετε τις γιορτές ή ακόμα κι ένα ταξίδι που έχετε κατά νου για τη συγκεκριμένη περίοδο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣΤο απροκάλυπτο και επίμονο φλερτ ενός ατόμου, σήμερα μπορεί προς στιγμή να σου δημιουργήσει αμηχανία, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πως δε θα σου αρέσει και δε θα σου ανεβάσει κατακόρυφα τη διάθεση. Από τη στιγμή μάλιστα που δεν δεσμεύεσαι από τίποτα και αισθητικά σου κάνει, δεν αποκλείεται να υποκύψεις κιόλας. Έτσι κι αλλιώς πρέπει να κάνεις τα ανοίγματά σου για να αρχίσουν να συμβαίνουν πράγματα στα ερωτικά σου. Αν είσαι σε σχέση, είναι πολύ πιθανό να παρασυρθείς από το ταίρι σου ή από το κλίμα και να ξοδέψετε κάποια επιπλέον χρήματα σε ρούχα, αρώματα ή καλλυντικά. Παρότι δεν το συνηθίζεις, η διαδικασία θα σου αρέσει και θα σε κάνει να αισθανθείς πιο ανανεωμένος/η.

ΖΥΓΟΣ Με τη Σελήνη στο ζώδιό σου η γοητεία σου είναι αναμφισβήτητη και με δεδομένη και την παρουσία του Δία εκεί, σίγουρα θα σου δοθούν οι ευκαιρίες να φλερτάρεις ή να προχωρήσεις σε μια καινούργια γνωριμία, αν βγεις σήμερα. Η αβρότητα και το στυλ σου είναι μαγνήτης για το αντίθετο φύλο κι αν κάνεις μια αλλαγή στην εμφάνισή σου, διπλασιάζεις τις πιθανότητες να ελκύσεις κάποιον/α που θα σου αρέσει. Αν είσαι σε σχέση, η ανάγκη σου να περνάς περισσότερο χρόνο με το ταίρι σου θα είναι μεγάλη κι ίσως σου έχει λείψει κιόλας, εξ αιτίας όλων αυτών που έχεις καθημερινά να κάνεις, γι’ αυτό και απόψε θα φροντίσεις να ξεχάσεις οτιδήποτε άλλο και να αφιερώσεις το βράδυ σου σε αυτό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣΣήμερα, ενδέχεται να σε πιάσουν αμφιβολίες και δεύτερες σκέψεις για ένα πρόσωπο που μεν σου αρέσει, αλλά η συμπεριφορά του είναι πολύ φλου και δεν μπορείς να καταλάβεις αν πραγματικά ενδιαφέρεται ή απλά είναι λίγο παραπάνω ευγενικό και διαχυτικό. Επιπλέον, ίσως διαισθάνεσαι ότι κάτι κρύβει που όσο και αν σε ιντριγκάρει ερωτικά, άλλο τόσο σε φρενάρει από το να κάνεις μια κίνηση να το προσεγγίσεις, πριν ανακαλύψεις τι παίζεται. Αν είσαι σε σχέση, αν προσπαθήσεις να κάνεις τον σύντροφό σου να καταλάβει ότι κάποια πράγματα είναι μονόδρομος και δεν υπάρχει εναλλακτική, από να τον πιέσεις να δεχτεί την άποψή σου, τα αποτελέσματά σου θα είναι καλύτερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ Ενδεχομένως να πέσει στην αντίληψή σου ότι ένα άτομο από το φιλικό σου περιβάλλον έχει αλλάξει στάση απέναντί σου και σε βλέπει ερωτικά, καθώς σου φέρεται πιο γλυκά ή έχει γίνει περισσότερο διαχυτικό μαζί σου. Το πιο πιθανό είναι να σου δημιουργήσει συναισθηματικό δίλημμα, αφού δεν ξέρεις αν πρέπει εσύ να πεις ή να κάνεις κάτι για να εκδηλωθεί ή να περιμένεις ή τι αντίκτυπο θα έχει στον περιβάλλον σου σε περίπτωση που προχωρήσει. Αν είσαι σε σχέση, μπορεί να βρεθείτε με κάποιους φίλους σας που έχετε καιρό να δείτε, όχι μόνο για να μάθετε τα νέα τους αλλά και γιατί χρειάζεστε τη βοήθειά τους ή τις γνωριμίες τους για μια μελλοντική συνεργασία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Έχεις κάποιες αμφιβολίες για το κατά πόσο το μονοπάτι που έχεις επιλέξει θα σε βγάλει σε ερωτικό ξέφωτο ή σε πάει σε αδιέξοδο αλλά εφ’ όσον έχεις την Αφροδίτη στο ζώδιό σου καλό θα ήταν να μην αλλάξεις πορεία. Αυτό που χρειάζεται ενδεχομένως να αλλάξεις είναι νοοτροπία και να αποδεχτείς ότι μπορείς να τα καταφέρεις και μόνος/η σου μια χαρά, όμως είναι σημαντικό για την προσωπική σου εξέλιξη να μοιραστείς με κάποιον/α τη ζωή σου. Αν είσαι σε σχέση, η στήριξη που θα λάβεις από το σύντροφό σου, θα αποδειχτεί πολύτιμη και θα ανεβάσει το ηθικό σου, ώστε να επιχειρήσεις μια συζήτηση με ανωτέρους σου στη δουλειά, μια συνεργασία ή να διεκδικήσεις κάτι καλύτερο στα επαγγελματικά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣΕίσαι υπέρ της αλήθειας και της αμεσότητας γι’ αυτό και σε μια επικοινωνία ή επαφή που θα έχεις με ένα πρόσωπο που σου αρέσει, ενδεχομένως να πεις ευθέως τι θέλεις από αυτό και με έκπληξη θα διαπιστώσεις ότι θα το εκτιμήσει πολύ. Ωστόσο, καλό θα ήταν να προσέξεις τον τρόπου που θα μιλήσεις και τις λέξεις που θα χρησιμοποιήσεις για να μην φανείς απότομος/η ή ότι δεν έχεις καθόλου ρομαντισμό. Αν είσαι δεσμευμένος/η, γενικά δεν είσαι των συμβατικών ή τυπικών σχέσεων, ιδιαίτερα αυτές που έχουν να κάνουν με συγγενείς γι’ αυτό κι είναι πιθανό να βαρεθείς ή να αλλάξεις γνώμη και να μη συντροφέψεις το ταίρι σου σε μια επίσκεψη ή συνάντηση που είχε κανονιστεί και να μείνεις σπίτι.

ΙΧΘΥΕΣΗ ερωτική σου διάθεση είναι μεγάλη σήμερα κι εφ’ όσον είσαι ελεύθερος/η κι ωραίος/η, χωρίς κάτι να σε περιορίζει, ίσως αποφασίσεις να γίνεις λίγο πιο τολμηρός/η, να βγεις έξω και, αν σου δοθεί η ευκαιρία, να φλερτάρεις. Είναι πολύ πιθανό ένα άτομο να σε βάλει σε πειρασμό και να ξεπεράσεις λίγο τα όριά σου, αλλά στην πορεία θα διαπιστώσεις ότι όλο αυτό το παιχνίδι είναι άκρως αναζωογονητικό και τονώνεται η αυτοπεποίθησή σου. Αν είσαι σε σχέση, θα βρεις διάφορους τρόπους, ώστε να τραβήξεις την προσοχή του συντρόφου σου από κάποια οικονομικά ζητήματα που φαίνεται να τον απασχολούν και να τη στρέψεις στη σεξουαλική σας ζωής που τουλάχιστον εκεί τα πράγματα είναι σαφώς πιο ενδιαφέροντα.

Πηγή: astrology.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο