Κόσμος

Ερασιτέχνης… ληστής: Πήγε για ληστεία στην τράπεζα πριν ανοίξει!

Μάλιστα, αντί να φύγει και να επιστρέψει αργότερα πηγαινοερχόταν νευρικά μέχρι να περάσει η ώρα με αποτέλεσμα να τον αντιληφθούν οι περαστικοί!

“Στράβωσε” πριν καλά καλά ξεκινήσει μια ληστεία τράπεζας στη Βιέννη, καθώς ο επίδοξος δράστης έφτασε στο υποκατάστημα… νωρίτερα και ενώ δεν είχαν καν ανοίξει οι πόρτες για τους πελάτες!

Νωρίς το πρωί της Τρίτης, ο 45χρονος επίδοξος ληστής εισήλθε στον προθάλαμο της τράπεζας, όπου βρισκόταν το ΑΤΜ, φορώντας κουκούλα και κρατώντας -κρυμμένο μέσα σε εφημερίδα- ένα όπλο (!). Ωστόσο, σύμφωνα με την τοπική αστυνομία και όπως μεταδίδει το Associated Press, ο άνδρας έφτασε στην τράπεζα 15 λεπτά πριν αυτή ανοίξει τις κεντρικές της πόρτες για το κοινό.

Αντί όμως να αποχωρήσει από το σημείο, ο 45χρονος προσπάθησε να «σκοτώσει» την ώρα του περπατώντας νευρικά, με αποτέλεσμα να τραβήξει την προσοχή των περαστικών, ορισμένοι από τους οποίους διέκριναν το -όχι και τόσο καλά- κρυμμένο όπλο του!

Μόλις ενημερώθηκαν για το περιστατικό οι αρχές έσπευσαν στο σημείο, συλλαμβάνοντας τον 45χρονο προτού εκείνος επιβιβαστεί στο κλεμμένο μηχανάκι που είχε σταθμεύσει έξω από την τράπεζα!!