Ζώδια

Αστρολογία σήμερα Τετάρτη 23/11/2016 – Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Κρόνο

Σήμερα, σχηματίζεται μια σύνοδος μεταξύ του Ερμή με τον Κρόνο στο ζώδιο του Τοξότη, μια όψη που φέρνει εξελίξεις σε επαγγελματικά ζητήματα και μας καλεί να επιδείξουμε υπευθυνότητα και πειθαρχία σε οτιδήποτε κι αν καταπιαστούμε. Σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον, σταθεροποίηση επαγγελματικών συνεργασιών και νέες ιδέες με στέρεες βάσεις που βοηθούν στην επαγγελματική μας εξέλιξη, […]

Σήμερα, σχηματίζεται μια σύνοδος μεταξύ του Ερμή με τον Κρόνο στο ζώδιο του Τοξότη, μια όψη που φέρνει εξελίξεις σε επαγγελματικά ζητήματα και μας καλεί να επιδείξουμε υπευθυνότητα και πειθαρχία σε οτιδήποτε κι αν καταπιαστούμε. Σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον, σταθεροποίηση επαγγελματικών συνεργασιών και νέες ιδέες με στέρεες βάσεις που βοηθούν στην επαγγελματική μας εξέλιξη, είναι στην ατζέντα της ημέρας. Από την όψη αυτή ευνοούνται τα πύρινα ζώδια, Κριοί, Λέοντες και Τοξότες, ενώ σημαντική βοήθεια και ευκαιρίες λαμβάνουν και τα αέρινα, Ζυγοί και Υδροχόοι.

Η Σελήνη εισέρχεται στον Ζυγό

Τις βραδινές ώρες, η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιο του Ζυγού, όπου και θα παραμείνει μέχρι το πρωί του Σαββάτου. Πρόκειται για μια θέση που θα στρέψει την προσοχή μας στις σχέσεις, ανακινώντας την ανάγκη για συντροφικότητα και για το μοιράζεστε. Η διπλωματία, το ισχυρό αίσθημα δικαιοσύνης αλλά και η αναποφασιστικότητα θα κυριαρχήσουν τις μέρες αυτές. Εύνοια από τη νέα θέση της Σελήνης δέχονται οι Δίδυμοι, οι Ζυγοί και οι Υδροχόοι, ενώ θετικά επηρεάζονται και οι πύρινοι, Λέοντες και Τοξότες.

πηγή: www.zwdiasimera.gr