Αθλητισμός

Τάσεις φυγής αστεριού της Τούμπας – Γουστάρει τρελά Bundesliga – Περιμένουν εκατομμύρια στον ΠΑΟΚ!

Το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ ολοκληρώνεται το 2019, ο ίδιος δηλώνει ευχαριστημένος στην Τούμπα αλλά το μεγάλο του όνειρο παραμένει η… Μπουντεσλίγκα.

​Πρόκειται για τον Γκόικο Τσίμιροτ, που χθες επέκτεινε το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ μέχρι το 2019. Όμως, αυτό δεν σημαίνει πως ο 24χρονος Βόσνιος… απαρνήθηκε το όνειρό του να αγωνιστεί στο γερμανικό πρωτάθλημα, το οποίο αποτέλεσε και συνεχίζει να αποτελεί… δημοφιλή προορισμό για πολλούς διάσημους συμπατριώτες του!

Ο Εμίρ Σπάχιτς που τώρα αγωνίζεται στο Αμβούργο φόρεσε για δύο χρόνια τη φανέλα της Μπάγερ Λεβερκούζεν, ο Ζβέζνταν Μισίμοβιτς έφτιαξε το όνομά του στη Μπουντεσλίγκα με τις Μπάγερν Μονάχου, Μπόχουμ, Νυρεμβέργη και Βόλφσμπουργκ, ο Έντιν Τζέκο έγινε γνωστός με τις εμφανίσεις του στην Βόλφσμπουργκ πριν αγωνιστεί σε Μάντσεστερ Σίτι και Ρόμα, ο Βένταντ Ιμπίσεβιτς αγωνίζεται φέτος στη Χέρτα και τα προηγούμενα χρόνια απέκτησε… χρήμα και δόξα με τις Άαχεν, Χόφενχάιμ και Στουτγάρδη, ενώ ο βετεράνος επιθετικός Σεργκέι Μπαρμπάρεζ πέρασε όλη την καριέρα του γερμανικά γήπεδα (Αννόβερο, Ουνιόν Βερολίνου, Χάνσα Ροστόκ, Μπορούσια Ντόρτμουντ και Αμβούργο.

Είναι γνωστό πως τον Τσίμιροτ τον παρακολουθούν αρκετές ομάδες της Μπουντεσλίγκα, με πρώτη και καλύτερη την Βέρντερ Βρέμης, η οποία σύμφωνα με ιστοσελίδα της Βοσνίας πρόσφερε το καλοκαίρι στον ΠΑΟΚ τέσσερα εκατομμύρια ευρώ αλλά άκουσε αρνητική απάντηση!«Είχα προτάσεις το καλοκαίρι αλλά θέλω να μείνω στον ΠΑΟΚ» δήλωσε ο ίδιος ο Τσίμιροτ κατά τη διάρκεια της φετινής προετοιμασίας, ενώ πρόσφατα τόνισε «Δεν θέλω να σχολιάσω τίποτα για την πιθανότητα μεταγραφής μου, αυτή τη στιγμή αγωνίζομαι στον ΠΑΟΚ και είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος στην ομάδα μου».

Η ρήτρα πάντως για τον Τσίμιροτ στο νέο συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ, παρέμεινε σύμφωνα με πληροφορίες στο ίδιο ύψος με αυτή που υπήρχε στο προηγούμενο, δηλαδή στα 6 εκατομμύρια ευρώ. Ποσό, που στον Δικέφαλο του Βορρά πιστεύουν πως είναι ικανοποιητικό εφόσον μία ομάδα αποφασίσει να το επενδύσει για την απόκτηση του Τσίμιροτ.

Πηγή: sportdog.gr