Ζώδια

Ο Ήλιος στον Τοξότη: Απελευθέρωση από τα προβλήματα

Ο Ήλιος περνά στον Τοξότη στις 21/11/2017 μάθε τώρα πώς θα σε επηρεάσει!

Στις 21 Νοεμβρίου, ο Ήλιος περνάει στο ζώδιο του Δία, τον Τοξότη. Ο Τοξότης φιλοξενείται από τον ένατο ηλιακό οίκο, ο οποίος συμβολίζει την έμφυτη τάση του ανθρώπου να εξελιχθεί, πολεμώντας το κατεστημένο. Οι Τοξότες είναι άτομα εξωστρεφή, αναζητούν την εμπειρία και έχουν το «θράσος» να πειραματίζονται με την τύχη τους. Έτσι, εκδηλώνουν εύκολα τα συναισθήματα τους, δεν καταπιέζουν τους γύρω τους και θέλουν να αισθάνονται ελεύθεροι. Επίσης, μέσα τους υπάρχει έντονα η αίσθηση της δικαιοσύνης, αντιστέκονται έντονα στην αδικία και σέβονται τα δικαιώματα των άλλων. Ο Τοξότης σαν μεταβλητό ζώδιο, μπορεί να προσαρμοστεί σε διαφορετικές συνθήκες, να επικοινωνήσει με άτομα ξένης κουλτούρας και να ανοιχτεί σε φιλοσοφικές, θρησκευτικές αναζητήσεις. Είναι και ζώδιο της φωτιάς, δηλαδή έχει το πάθος, την πύρινη ζωντάνια και φυσικά δεν χάνει εύκολα την Πίστη του και την αισιοδοξία του.

Με τον Ήλιο στον Τοξότη, θα βγεις από την καχυποψία και την εσωστρέφεια του Σκορπιού και θα βλέπεις τη ζωή σου πιο θετικά. Θα αρχίσεις να αμφισβητείς τις αποφάσεις σου, τις επιλογές σου και θα θέλεις να εκπληρώσεις το σκοπό της ζωής σου. Τώρα και με την νέα θέση του Ήλιου στον Τοξότη, μπορείς να απαλλαγείς από μια ανιαρή σχέση ή ένα επάγγελμα που δεν σε εκφράζει και να δοκιμάσεις τον εαυτό σου σε κάτι καινούργιο που θα ανοίγει τους ορίζοντες της εξέλιξης σου. Ψάξε για νέα ενδιαφέροντα, πόνταρε σε γνωριμίες με το εξωτερικό και μεταμορφώσου μέσα από την δύναμη της γνώσης. Απόκτησε πολλά ενδιαφέροντα και απελευθερώσου. Αξίζει να δοκιμάσεις..

Στις 1 Δεκεμβρίου, ο Ήλιος από τον Τοξότη, σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, χτυπάει τα όνειρα σου, εμφανίζονται εμπόδια και θα αμφισβητήσεις ιδέες και προσωπικές επιθυμίες. Παρά την θέληση σου να βγείς από μια κατάσταση που σε καταπιέζει, θα αναγκαστείς να υποχωρήσεις και χρειάζεται να κάνεις υπομονή. Επαγγελματικές καθυστερήσεις, αναβολές, εμπόδια σε θέματα σπουδών, ταξίδια και μην είσαι ανυπόμονος/η. Καλό είναι να περιμένεις. Επηρεάζεται περισσότερο ο μεταβλητός σταυρός, Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς γεννημένοι τέλος α΄ δεκαημέρου και όσοι/ες έχουν 9η μοίρα των αντίστοιχων ζωδίων.

Στις 9 Δεκεμβρίου, ο Ήλιος από τον Τοξότη επικοινωνεί με τον Δία στον Ζυγό , με την θετική όψη του εξαγώνου για να αποκτήσεις πάλι την Πίστη στον εαυτό σου και να μην χάνεις την ελπίδα σου. Ευχάριστες ειδήσεις σχετικά με ένα επαγγελματικό σου όνειρο ή ακόμα και αν θέλεις να ταξιδέψεις και να προωθήσεις την δουλειά σου ή να μιλήσεις για μια μελλοντική συνεργασία. Επηρεάζονται Ζυγοί, Τοξότες γεννημένοι β΄ δεκαημέρου και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες στην κρίσιμη μοίρα 17η,18η των αντίστοιχων ζωδίων.

Από τις 9 έως 12 Δεκεμβρίου ο Ήλιος συναντά 

α) τον Κρόνο στον Τοξότη, μια δυναμική όψη για να επανεξετάσεις τις ιδέες σου, να διαμορφώσεις τον δικό σου ηθικό κώδικα και να αφιερωθείς πιο σχολαστικά στους στόχους σου. Είσαι πλέον πιο ώριμος, συνεπής στον εαυτό σου και αποφασισμένος να ξεπεράσεις τις δυσκολίες και να κυνηγήσεις τα όνειρα σου; Επηρεάζεται ο μεταβλητός σταυρός, Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες τέλος β΄ δεκαημέρου και όσοι/ες έχουν προσωπικούς πλανήτες στην κρίσιμη μοίρα 18η των αντίστοιχων ζωδίων.

β) τον ανάδρομο Ουρανό στον Κριό και «βρέχει» ευκαιρίες για σένα που τολμάς, θέλεις να δοκιμάσεις τον εαυτό σου σε νέες εμπειρίες και είσαι έτοιμος να δραπετεύσεις από την ρουτίνα. Δοκίμασε την τύχη σου σε συμφωνίες, επαφές με το εξωτερικό, σπουδές σε ξένα Ιδρύματα ή ακόμα και σε επιχειρηματικές δραστηριότητες. Επηρεάζονται Κριοί, Τοξότες αρχές β’ δεκαημέρου και όσοι/ες έχουν προσωπικούς πλανήτες στην κρίσιμη μοίρα 20η των αντίστοιχων ζωδίων.

πηγή: www.oroskopos.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο