Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια, 22/11

Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τα ερωτικά σου...

​ΚΡΙΟΣ Θα καταπιαστείς με δουλειές και διάφορες υποχρεώσεις, προκειμένου να βρίσκεσαι σε κίνηση αλλά και να αποσπάσεις την προσοχή σου, καθώς δε θέλεις να σπαταλήσεις επιπλέον χρόνο και ενέργεια σκεφτόμενος/η ένα πρόσωπο που, ενώ όλα έδειχναν να εξελίσσονται γρήγορα μεταξύ σας, ξαφνικά πότε προκύπτει το ένα και πότε το άλλο κι έχετε μείνει στάσιμοι. Ωστόσο, επειδή ό, τι κάνεις θα είναι με ένταση, πρόσεξε τις ζημιές και μικροατυχήματα. Αν είσαι σε σχέση, το εργασιακό σου πρόγραμμα θα είναι ιδιαίτερα φορτωμένο σήμερα, με αποτέλεσμα η κούραση να υπερνικήσει το πρόθυμο πνεύμα σου και να έχεις διάθεση μόνο από φαγητό, ύπνο και κανάκεμα από το ταίρι σου.

ΤΑΥΡΟΣ Ενδεχομένως να σε έχει πιάσει μια τάση για ανάλυση και έχεις κολλήσει σε κάποιες λεπτομέρειες, με αποτέλεσμα να επηρεάζεται η διάθεσή σου και να λειτουργείς προκατειλημμένα όσον αφορά σε ένα άτομο που σε έχει προσεγγίσει. Δώσε στον εαυτό σου και σε αυτό χρόνο να γνωριστείτε περισσότερο και μη βγάζεις πρώιμα συμπεράσματα γιατί μπορεί οι συσχετισμοί που κάνεις να μην ισχύουν. Αν είσαι σε σχέση, με την υπομονή και την πρακτικότητα που σε διακρίνει θα καταφέρεις να ολοκληρώσεις κάποια πράγματα που είχες σχεδιάσει, ώστε το απόγευμα να σου μείνει ελεύθερο για το ταίρι σου είτε για να το βοηθήσεις σε κάτι που έχει αναλάβει, είτε απλά χαλαρώνοντας μαζί του.

ΔΙΔΥΜΟΙ Όσο κι αν δεν θέλεις, δεν μπορείς να μην παραδεχτείς σήμερα ότι το να είσαι με ένα πρόσωπο που σου αρέσει είναι αρκετά δύσκολο και απαιτεί από σένα συνέπεια, επιμονή και υπομονή και πάλι δεν είναι σίγουρο, αν καταφέρεις να το κερδίσεις. Το να έχεις ένα πλάνο δράσης θα σε βοηθήσει, αλλά χρειάζεται να παραμείνεις συγκεντρωμένος/η σε αυτό και να μην αποσπάται η προσοχή σου. Αν όμως πιστεύεις ότι δεν μπορείς να ανταποκριθείς σε όλες αυτές τις απαιτήσεις, καλό θα ήταν να βρεις κάτι πιο κοντά στα μέτρα σου. Αν είσαι σε σχέση, ίσως κληθείτε να φροντίσετε ή να βοηθήσετε με τον σύντροφό σου ένα μέλος της οικογένειάς σας που έχει ένα θέμα υγείας ή αντιμετωπίζει ένα άλλο πρόβλημα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣΚατασταλαγμένος/η και με συγκροτημένη σκέψη θα είσαι σήμερα, γι’ αυτό θα σου είναι πιο εύκολο να δεις αντικειμενικά μια υπόθεση που αφορά στα ερωτικά σου και χωρίς πολλούς συναισθηματισμούς. Κυρίως θα καταλάβεις ότι δεν χρειάζεται να βιαστείς να πάρεις αποφάσεις ή να επιλέξεις το οτιδήποτε, αν δεν είσαι απόλυτα σίγουρος/η ότι είναι αυτό που ζητάς. Αν είσαι σε σχέση, με ψυχραιμία και λογικά επιχειρήματα μπορείς να πείσεις το ταίρι σου για την άποψή σου, σε περίπτωση διαφωνίας. Αν επιμείνεις προσπαθώντας να του αποδείξεις ότι έχεις δίκιο, τότε το μόνο που θα καταφέρεις είναι να δημιουργήσεις ένταση. 

ΛΕΩΝ Νιώθεις ότι πατάς γερά στα πόδια σου και ξέρεις τι θέλεις στα ερωτικά σου και το πιο σημαντικό, πώς μπορείς να το αποκτήσεις. Ίσως όμως πρέπει να κρατήσεις κι εσύ μια πιο σταθερή πολιτική και να μην ενθουσιάζεσαι εύκολα με την προσοχή που λαμβάνεις αλλά να εστιάζεις περισσότερο στην ουσία, ώστε να διακρίνεις το πραγματικό ενδιαφέρον ενός προσώπου, από την προσωρινή ευχαρίστηση. Αν είσαι δεσμευμένος/η, η μέρα είναι κατάλληλη να κάνετε έναν οικονομικό προγραμματισμό και να βάλετε προτεραιότητες, ώστε και τις εκκρεμότητές σας να διευθετήσετε και κάποια χρήματα για την ευχαρίστησή σας να εξοικονομήσετε, διαφορετικά, θα τρέχετε να καλύψετε τρύπες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ Έχεις την τύχη με το μέρος σου και με τη Σελήνη στο ζώδιό σου πρέπει να εκμεταλλευτείς όλες τις ευκαιρίες που σου δίνονται για να γνωρίσεις ένα καινούργιο άτομο που θα είναι κοντά σε αυτό που θεωρείς ιδανικό για σένα. Κυκλοφόρησε περισσότερο, ώστε να αυξήσεις τις πιθανότητες, γίνε πιο εξωστρεφής και ανεκτικός/η, χωρίς να κολλάς στα ένα δύο στοιχεία που δεν έχει κάποιος/α αλλά στο σύνολο, δείξε τα ταλέντα και τις ικανότητές σου, κυρίως όμως έχε περισσότερη πίστη στον εαυτό σου. Αν είσαι σε σχέση, ωθείσαι να πάρεις πρωτοβουλίες που θα πάνε ένα βήμα παραπέρα τη σχέση σου. Κι εφόσον είσαι πρόθυμος/η να «δουλέψεις» πάνω σε αυτή, τότε το θετικό αποτέλεσμα δε θα αργήσει να έρθει.

ΖΥΓΟΣΣου χρειάζεται μια παύση και κυρίως να αφήσεις το μυαλό σου να αδειάσει και να σταματήσεις να αγχώνεσαι για την έκβαση μιας ερωτικής σου υπόθεσης. Προσπάθησε να κάνει ό,τι πιστεύεις ότι σε ευχαριστεί περισσότερο. Δες αγαπημένα σου πρόσωπα, φρόντισε την εμφάνισή σου και γενικά ασχολήσου περισσότερο με σένα. Σιγά-σιγά θα ξεκαθαρίσουν όλα μέσα σου και θα βρεις τις απαντήσεις που ψάχνεις. Αν είσαι σε σχέση, οι απαιτήσεις της δουλειάς θα είναι αρκετές και δε πιστεύεις ότι δε θα σου μείνει ο χρόνος που θα ήθελες για να απολαύσεις με το ταίρι σου. Ωστόσο, αν οργανώσεις καλύτερα τα πράγματα, όλα θα τα προλάβεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣΈνα φιλικό σου πρόσωπο με το οποίο θα συναντηθείς σήμερα για να συζητήσεις ένα θέμα που σε καίει στα ερωτικά σου θα σε κάνει να δεις την κατάσταση τελείως διαφορετικά και να επικεντρωθείς σε συγκεκριμένα πράγματα. Ενδεχομένως να σε πείσει κιόλας να μετριάσεις κάπως τα πάθη σου, να σκέφτεσαι όσο το δυνατό πιο αντικειμενικά και να δώσεις περισσότερη προσοχή σε κάποια στοιχεία ενός ατόμου που σε ενδιαφέρει για να καταλάβεις, αν πραγματικά σου ταιριάζει ή απλά έχεις κολλήσει μαζί του. Αν είσαι σε σχέση, δεν αποκλείεται να καταναλώσετε όλο το βράδυ σας με το πρόβλημα ενός δικού σας ανθρώπου και να ανταλλάξετε προτάσεις, ώστε να βρείτε την κατάλληλη λύση.

ΤΟΞΟΤΗΣΜπορεί να συναντάς διάφορα εμπόδια στο δρόμο σου, έχεις όμως και ευκαιρίες γι’ αυτό δεν πρέπει να παρατήσεις τις προσπάθειές σου να βελτιώσεις την προσωπική σου ζωή. Οφείλεις ωστόσο να διατηρήσεις την επαφή σου με την πραγματικότητα και να μην παρασύρεσαι από τον ενθουσιασμό σου. Επιπλέον, οι επιλογές που έχεις στη διάθεσή σου ίσως είναι λιγότερες και να χρειαστεί να κάνεις πιο σωστή διάκριση, δίνοντας βάρος περισσότερο σε ουσιαστικά και λιγότερο σε επιφανειακά χαρίσματα. Αν είσαι σε σχέση, συζήτησε διεξοδικά με το συντρόφου σου μια επαγγελματική πρόταση που ενδεχομένως να σου γίνει και ερευνήστε μαζί κάθε λεπτομέρεια ώστε να μη βρεθείς προ εκπλήξεως. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Ευνοείσαι αυτή την περίοδο στα ερωτικά σου και η γήινη Σελήνη στην Παρθένο σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις μια γνωριμία που εκ πρώτης όψεως ίσως δε σε ενθουσιάσει, αλλά με το συγκεκριμένο πρόσωπο θα υπάρχει ένας κοινός κώδικας επικοινωνίας και μια συνεννόηση που με τον καιρό και τη συχνή τριβή, πιθανόν να εξελιχθεί σε κάτι πιο ερωτικό. Γενικά πάντως εξοικονόμησε λίγο χρόνο από το πολυάσχολο πρόγραμμά σου για μια βόλτα, έναν καφέ ή ποτό γιατί έτσι θα έρθεις σε επαφή με περισσότερο κόσμο. Αν είσαι σε σχέση, ακόμα κι αν είσαι του καθήκοντος, βαριέσαι κάποιες καθημερινές δουλειές, αλλά τελικά μόνο εσύ τις κάνεις. Σήμερα όμως μπορείς να ζητήσεις ένα χέρι βοηθείας από το ταίρι σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣΘέλεις να χαλαρώσεις και να περάσεις καλά αλλά ο Άρης στο ζώδιό σου σε βάζει συνεχώς σε μπελάδες, γι’ αυτό σήμερα θα καταλήξεις ότι χρειάζεσαι κάτι πιο ήπιο και λιγότερο πολύπλοκο στην ερωτική σου ζωή, ένα πρόσωπο ειλικρινές, ώριμο, που να είναι σίγουρο για το τι επιδιώκει. Όσο πιο σαφές και ξεκάθαρο είναι το τοπίο, τόσο πιο άνετα μπορείς να κινηθείς. Ωστόσο, έχε κατά νου ότι οι επιλογές που θα έχεις στη διάθεσή σου, θέτοντας αυτά τα κριτήρια, θα περιοριστούν στο ελάχιστο. Αν είσαι σε σχέση, δεν αποκλείεται να επιμένεις να αγοράσετε κάτι που θέλετε και να τελειώνετε, όμως ο σύντροφός σου είναι αποφασισμένος να ψάξει όλες τις προσφορές για να μην ξοδέψετε περισσότερα χρήματα.

ΙΧΘΥΕΣ Με τη Σελήνη στην Παρθένο και τον 7ο οίκο σου δεν μετριάζεται η επιθυμία σου να βρεις το ιδανικό σου ταίρι, με το οποίο θα μοιραστείς για μια ζωή όμορφες, ρομαντικές στιγμές και συναισθήματα. Σε καλεί όμως να πάρεις το χρόνο σου, πριν την οποιαδήποτε απόφασή σου, να παρατηρήσεις προσεκτικά, να σκεφτείς καλά, ώστε να μπορείς να ξεχωρίσεις ποιο πρόσωπο απ’ όλα όσα σε προσελκύουν είναι αυτό που αναζητάς. Αν είσαι δεσμευμένος/η, αγαπάς και προσφέρεις τα πάντα στον άνθρωπό σου αλλά καλό είναι να παίρνεις και την ανάλογη ανταπόδοση γιατί καμιά σχέση δεν είναι μόνο προσφορά. Σήμερα ίσως διαπιστώσεις ότι η ζυγαριά έχει γύρει πολύ από τη μια πλευρά και πρέπει να την επαναφέρεις σε ισορροπία.

Πηγή: astrology.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο