Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια, 21/11

Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τα ερωτικά σου...

​ΚΡΙΟΣ Η εβδομάδα ξεκινά σε πιο ήπιους τόνους, καθώς προηγούνται δουλειές και άλλες υποχρεώσεις, ωστόσο, θα είναι μια ευχάριστη μέρα που θα περάσεις παρέα με πολύ κοντινά σου πρόσωπα. Ένα διάλειμμα από την ενεργό δράση σου χρειάζεται έτσι κι αλλιώς για να γεμίσεις τις μπαταρίες σου. Το βραδάκι όμως θα νιώσεις μοναξιά, ενώ δεν αποκλείεται στα καλά του καθουμένου να σου μπουν πονηρές σκέψεις για ένα άτομο που βρίσκεται ή σχετίζεται με τον εργασιακό σου χώρο και να σε αναστατώσουν. Αν είσαι σε σχέση, θα καταλήξετε με το σύντροφό σου ότι πρέπει να προσέξετε περισσότερο την υγεία και την ευεξία σας και κυρίως να κάνετε κάποιες διατροφικές αλλαγές ή μια μίνι αποτοξίνωση ώστε να τονώσετε ή να θωρακίσετε τον οργανισμό σας.

ΤΑΥΡΟΣ Σταδιακά επανέρχεσαι στους ρυθμούς σου, αφού έτσι κι αλλιώς οι υπερβολές και οι υψηλοί τόνοι δεν είναι του χαρακτήρα σου. Εσύ έχεις το στυλ σου, θέλεις το χρόνο σου και κρατιέσαι προσγειωμένος/η και, ακόμα κι αν έχεις βρει ένα πρόσωπο που σου αρέσει πολύ, δε χάνεις τα μυαλά σου. Σήμερα πάντως υπάρχει περίπτωση να γνωριστείς με κάποιον/α αλλά θα είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός/η στη συμπεριφορά σου για να μην εκτεθείς ή να μην του περάσεις λανθασμένες εντυπώσεις για τις προθέσεις σου. Αν είσαι σε σχέση, παρότι βαριέσαι και δεν το θέλεις καθόλου, θα καταπιαστείς με πρακτικά θέματα που όμως είναι αναγκαία να γίνουν. Θα σκεφτείς όμως ότι όσο δυσανασχετείς, τόσο θα καθυστερείς και στο τέλος δε θα μπορέσεις να απολαύσεις ένα χαλαρό βράδυ με το ταίρι σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ Με την συνεσταλμένη και μετριοπαθή Σελήνη στην Παρθένο από το πρωί, θα είσαι πιο συγκρατημένος/η κι εσύ, ενώ θα σου δοθεί η ευκαιρία να βάλεις μια τάξη στο χάος της ερωτικής σου ζωής. Αν μάλιστα οι επιλογές σου είναι πάνω από δύο, τα κριτήριά σου θα είναι πολύ συγκεκριμένα, δίνοντας προτεραιότητα σε αυτόν/η που θεωρείς ότι συναισθηματικά θα σε ταλαιπωρήσει λιγότερο γιατί αυτό νομίζεις ότι θα σου κάνει καλό. Σκέψου όμως και το ενδεχόμενο ότι αν κυλούν όλα «τέλεια», μπορεί να βαρεθείς… Αν είσαι σε σχέση, είναι η κατάλληλη μέρα για αλλαγές, τακτοποίηση, ακόμα και ξεσκαρτάρισμα στο σπίτι, όμως καλύτερα να αφήσεις το σύντροφό σου να τα αναλάβει και να κρατήσεις έναν πιο συμβουλευτικό ρόλο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣΒλέπεις τα πράγματα στα ερωτικά σου στις πραγματικές τους διαστάσεις, χωρίς συναισθηματικές εξάρσεις και υπερβολές κι αυτό θα σου κάνει καλό, αφού πλέον ξέρεις τι να περιμένεις και δεν έχεις υψηλές προσδοκίες. Ίσως μάλιστα κάνεις μια σχετική συζήτηση με ένα άτομο του κοντινού σου περιβάλλοντος κι αναλύσετε μαζί τα μέχρι τώρα δεδομένα, βγάζοντας πολύτιμα συμπεράσματα. Αν είσαι σε σχέση, σχεδόν όλο σας το απόγευμα θα το καταναλώσετε σε αναγκαία ψώνια, ενώ δεν αποκλείεται να κάνετε και μια διαδικτυακή έρευνα αγοράς ή ψάξετε κάποια καταστήματα για προσφορές και να συγκρίνετε τιμές για κάτι που θέλετε να ψωνίσετε.

ΛΕΩΝΘα επανέλθεις στη… γη, αποχαιρετώντας το φλογερό ταμπεραμέντο και τον υπερβολικό ενθουσιασμό σου και θα είσαι πιο συγκρατημένος/η και συνετός/η, τουλάχιστον στο ξόδεμα χρημάτων γιατί όσον αφορά στα ερωτικά σου, θα συνεχίσεις με τα ίδια μυαλά. Όμως, καλό θα ήταν βάλεις ένα φρένο και να μη δένεις κόμπο μεγάλα λόγια και υποσχέσεις που ακούς που σου ανοίγουν την όρεξη και να βαδίσεις με το γνωστό ρητό «κάλλιο πέντε και στο χέρι…», όσο κι αν δεν το ασπάζεσαι. Αν είσαι σε σχέση, ο σύντροφός σου δεν έχει μάτια για άλλον/η παρά μόνο για σένα και φροντίζει να ικανοποιεί αρκετές από τις επιθυμίες και τα καπρίτσια σου, γι’ αυτό κι εσύ δεν πρέπει μόνο να εισπράττεις αλλά και να ανταποδίδεις όποτε και όπως μπορείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ Η Σελήνη το πρωί θα περάσει στο ζώδιό σου, δίνοντάς σου την ευκαιρία να εξασκήσεις τις οργανωτικές σου ικανότητες στην προσωπική αλλά ιδιαίτερα στην ερωτική σου ζωή γιατί απ’ ό,τι φαίνεται χρειάζεται κι εκεί να βάλεις μια τάξη, αφού οι εξελίξεις είναι αρκετές και κάπου έχεις χάσει το μπούσουλα. Μια αλλαγή νοοτροπίας αλλά και εμφάνισης σαφώς θα σε αναζωογονούσε και θα σε έκανε να τα δεις όλα κάτω από διαφορετικό πρίσμα. Αν είσαι σε σχέση, μπορεί να σε πιάσει το παράπονο ή δυσαρέσκεια με το σύντροφό σου γιατί είσαι συνεχώς απίκο, προσπαθώντας να φροντίσεις για τα πάντα αλλά ούτε εκτίμηση παίρνεις, όσο θα ήθελες, ούτε και βοήθεια. Μήπως όμως φταις κι εσύ που με την συγκεντρωτική σου στάση του κόβεις τις πρωτοβουλίες;

ΖΥΓΟΣΠαρότι είναι αρχή της εβδομάδας, νιώθεις ότι έχεις κουραστεί, κυρίως ψυχολογικά και ότι πρέπει να χαλαρώσεις και να σταματήσεις να ταλαιπωρείς το σώμα και ιδίως το πνεύμα σου, αφού δεν αποκλείεται να έχεις κολλήσει με ένα άτομο, με το οποίο το μέλλον φαίνεται αβέβαιο ή εσύ να έχεις αμφιβολίες για το κατά πόσο μπορεί να σου προσφέρει όσα ζητάς. Ωστόσο, όσο το μυαλό σου επιχειρηματολογεί και προσπαθεί να σε πείσει να το παρατήσεις, τόσο η καρδιά σου επαναστατεί. Αν είσαι σε σχέση, κράτα προς το παρόν τις σκέψεις σου για τον εαυτό σου και μην αναστατώνεις το ταίρι σου, αν δεν είσαι σίγουρος/η για κάποια πράγματα που απλά διαισθάνεσαι. Περίμενε λίγο και μετά ό,τι είναι πες του το.

ΣΚΟΡΠΙΟΣΈχεις καταστρώσει τα σχέδιά σου και θα τα τηρήσεις με ευλάβεια γιατί πιστεύεις ότι με αυτόν τον τρόπο θα καταφέρεις να φτάσεις στο στόχο σου. Ακόμα κι αν υπάρξουν διάφορα εμπόδια στο δρόμο σου, εσύ δεν πρόκειται να εγκαταλείψεις την προσπάθειά σου να κατακτήσεις το πρόσωπο που θέλεις ή να βάλεις τέλος στη μοναξιά σου. Μια γνωριμία σήμερα μέσω μιας παρέας ή ομάδας δε θα σε εξιτάρει, όμως θα σου δώσει την αίσθηση ότι μπορείς να χτίσεις κάτι σταθερό στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι σε σχέση, μπορεί να συναντηθείτε με ένα φιλικό σας ζευγάρι απόψε και να συζητήσετε εργασιακά θέματα που καίνε ή να ζητήσετε τη συμβολή του σε κάτι που οργανώνετε. 

ΤΟΞΟΤΗΣ Οι ρυθμοί σου θα πέσουν κάπως, αλλά το κέφι σου δε θα το χάσεις και παρότι είναι Δευτέρα, εσύ θα έχεις τη διάθεση να βγεις και να βρεθείς με αγαπημένα σου πρόσωπα. Μια συζήτηση μαζί τους όμως για τα ερωτικά σου, ενδέχεται να σε προσγειώσει κάπως άτσαλα στην πραγματικότητα γιατί θα αναδείξει ότι στοιχεία να βασίσεις τη χαρά και την αισιοδοξία σου για την μελλοντική έκβαση ενός ερωτικού ειδυλλίου δεν έχεις. Αν είσαι σε σχέση, ένα οικογενειακό ζήτημα που πιθανόν να προκύψει θα χαλάσει το πρόγραμμα που είχατε κάνει με το σύντροφό σου αλλά αν το αντιμετωπίσετε ψύχραιμα και γρήγορα, τότε θα ξεμπερδέψετε και θα προλάβετε να κάνετε ό,τι είχατε σχεδιάσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Πιο συμμαζεμένο θα είναι σήμερα το κεφάλι σου κι ίσως δε «χωράει» σε αυτό τίποτα άλλο, εκτός από πρακτικά ή διαδικαστικά θέματα που είναι αναγκαίο να διεκπεραιώσεις. Ωστόσο, όταν όλα τελειώσουν, οι σκέψεις σου θα επανέλθουν σε ένα άτομο, που σε έχει προβληματίσει με τη συμπεριφορά του και δεν βγάζεις άκρη. Πιθανόν να απευθυνθείς σε ένα κοντινό σου πρόσωπο και να ζητήσεις τη γνώμη του, όχι μόνο γιατί είναι αντικειμενικό, αλλά και γιατί ξέρεις ότι θα σου πει την αλήθεια. Αν είσαι σε σχέση, η καθημερινότητά σας ξαναβρίσκει τους ρυθμούς της, με τη μόνη διαφορά ότι μπορεί να κάνετε μια συζήτηση με το σύντροφό σου που αφορά σε ένα ταξίδι ή κάτι άμεσο που θέλετε να σχεδιάσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Από τη μια είσαι αυθόρμητος/η και συχνά απρόβλεπτος/η, από την άλλη όμως δείχνει μια προσήλωση στις θεωρίες περί έρωτος που μόνο συναισθηματικές δεν είναι. Αυτή σου η πλευρά σήμερα θα βρει τρόπο να βγει στην επιφάνεια κι είναι πολύ πιθανό να αναλωθείς σε αναλύσεις και εγκεφαλικές διεργασίες, μόνο και μόνο για να καταλήξεις πώς πρέπει να χειριστείς την κατάσταση με ένα πρόσωπο με το οποίο ήρθατε αρκετά κοντά. Τσάμπα κόπος είναι όμως, αφού αλλιώς θα τα βάλεις εσύ στο μυαλό σου και αλλιώς θα σου βγουν. Αν είσαι σε σχέση, αποφεύγεις να καταπιαστείς με πρακτικά ή οικονομικά θέματα βρίσκοντας διάφορες δικαιολογίες, οι οποίες όμως σήμερα δε θα πιάσουν στο σύντροφό σου και θα αναγκαστείς να ασχοληθείς μαζί τους.

ΙΧΘΥΕΣΗ Σελήνη απέναντί σου, στην Παρθένο, ενισχύει τόσο το συναίσθημά σου όσο και την τάση σου να προστατευτείς από τις κακοτοπιές, με το να γίνεις περισσότερο παρατηρητικός/η και να σταθείς σε λεπτομέρειες που μπορεί να είναι πολύ σημαντικές για την εξέλιξη ενός ειδυλλίου. Ανεξάρτητα λοιπόν από το τι αισθάνεσαι για ένα πρόσωπο, καλείσαι να δώσεις περισσότερο προσοχή στο χαρακτήρα και τη συμπεριφορά του και μετά να κάνεις το επόμενο βήμα. Ίσως ανακαλύψεις πράγματα που δε σου αρέσουν καθόλου ή ότι δε σου ταιριάζει. Αν είσαι σε σχέση, έχεις τον τρόπο έμμεσα να καταφέρεις το ταίρι σου να σου κάνει όποιο χατίρι θέλεις, οπότε καλό θα ήταν να τον εφαρμόσεις κι έτσι δε θα χρειαστεί να καταφύγεις στη μουρμούρα και τα παράπονα.

Πηγή: astrology.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο