Αθλητισμός

Τι γίνεται με τον Γκόμεζ

Ύστερα απο τους πρώτους αγώνες του σε Ελλαδα και Ευρώπη, φάνηκε ξεκάθαρα πως η επιτυχία του φετινού ΠΑΟΚ, θα εξαρτηθεί απο την θέση του διαγώνιου.

​Ο Δικέφαλος δεν θα έχει καμία τύχη να κατακτήσει τίτλο και να «χτυπήσει» τον Ολυμπιακό αν δεν έχει έναν διαγώνιο μεγάλης κλάσης, όπως ήταν πέρσι ο Σεπέδα.

Ακόμα και και με την παρουσία του Ντάντε στην θέση του ακραίου, ο Δικέφαλος δύσκολα θα μπορέσει να διεκδικήσει τίτλο αν δεν έχει σε ετοιμότητα τον παίκτη που παίρνει και τις περισσότερες επιθέσεις.

Έτσι λοιπον όλα θα εξαρτηθούν απο το αν θα μπορέσει ο Χάρι Γκόμεζ να επανέλθει στην αγωνιστική δράση με τον ΠΑΟΚ να έχει αποφασίσει να τον περιμένει. Ο Δικέφαλος ρισκάροντας ακόμη και τον τίτλο του League Cup (το final four θα διεξαχθεί τον Γενάρη) θα περιμένει σίγουρα μέχρι και τις γιορτές των Χριστουγέννων για να επανεκτιμηθεί η κατάσταση του Γκόμεζ.

Αν ο Βενεζουελάνος είναι σε θέση να αγωνιστεί τότε ο ΠΑΟΚ θα γίνει πανίσχυρος. Αν όχι, τότε οι ασπρόμαυροι θα πρέπει να βρουν άλλον διαγώνιο υψηλού επιπέδου, που φυσικά θα χρειαστεί και χρόνο προσαρμογής. Σε κάθε περίπτωση οι άνθρωποι του Δικεφάλου θα κάνουν ότι πρέπει, για να γίνει ο ΠΑΟΚ ξανά το φαβορί για τον τίτλο.

Πηγή: inpaok.com