Αθλητισμός

Θρυλική απόδραση του Ολυμπιακού!

Σε δεύτερο... σπίτι του έχει μετατρέψει το ΟΑΚΑ ο Ολυμπιακός! Με φοβερή ανατροπή στο τέλος και μεγάλο «γκολ-φάουλ» του Πρίντεζη 3'' πριν το φινάλε, οι Πειραιώτες... σκότωσαν τον Παναθηναϊκό, 79-77.

Τρίτωσε το… καλό για τον Ολυμπιακό μέσα στο ΟΑΚΑ.

Μετά τα δύο, μυθικά διπλά πέρυσι στους τελικούς της Α1, οι Πειραιώτες έκαναν ακόμη ένα, επικρατώντας του Παναθηναϊκού Superfoods με σκορ 79-77, για την όγδοη αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Οι ερυθρόλευκοι ήταν αφεντικό στο πρώτο ημίχρονο όταν με τα «όργια» Σπανούλη προηγήθηκαν ακόμα και με 10 πόντους (35-45). Στο δεύτερο μέρος, το τριφύλλι αντεπιτέθηκε, έπαιξε άμυνα και το γύρισε, ωστόσο στο φινάλε έχυσε την καρδάρα με το γάλα.

Παρά τον βομβαρδισμό από τα 6,75 (τρία συνεχόμενα τέτοια υπέγραψαν το 76-72 υπέρ των γηπεδούχων), στη συνέχεια έκανε τα πάντα λάθος, οι πρωταθλητές Ελλάδας ξετύλιξαν τα… δώρα και τελικώς, 3” πριν τη λήξη ο Πρίντεζης με γκολ-φάουλ διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Είχε προηγηθεί σκόπιμο φάουλ πάνω στον Καλάθη, ο οποίος είχε 1/2 βολές, ενώ στην εκπνοή και χωρίς ισορροπία, ο Φώτσης αστόχησε για το ροζ φύλλο αγώνα.

πηγή: sport-fm.gr