Ζώδια

Τα ζώδια και ο έρωτας στον μήνα του Τοξότη (22 Νοεμβρίου ως 21 Δεκεμβρίου 2016).Προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τον Γιώργο Ματσάγγο!

Καθώς μπαίνουμε και τυπικά στην περίοδο των γιορτών, καιρός είναι να ξεχάσουμε για λίγο τις "σκοτούρες".

«Η σωστή βολή στη σωστή στιγμή, έρχεται, όταν αφήνεις τον εαυτό σου ελεύθερο και περιμένεις την εκπλήρωση -και όχι την αποτυχία.» ΖΕΝ – Η τέχνη της τοξοβολίας.

Καλωσορίζουμε λοιπόν το μήνα του Τοξότη!! Το ζώδιο που “παίζει” το τραγούδι του έρωτα καθώς ο Τοξότης είναι ένα από τα τέσσερα ανθρωπόμορφα ζώδια και συχνά απεικονίζεται σαν Κένταυρος. Ο πιο γνωστός από τους Κενταύρους, ο Χείρωνας, γεννήθηκε από την ένωση του Κρόνου με την Ωκεανίδα Νύμφη Φιλύρα. Ο Κρόνος ερωτεύτηκε την Φιλύρα, αλλά ήταν παντρεμένος με την Ρέα (σ.σ.: τελικά η απιστία “ταξιδεύει” εις το διηνεκές) . Για να μην τους ανακαλύψει η Ρέα, ο Κρόνος και η Φιλύρα μεταμορφώθηκαν σε άλογα (τι άλλο θα σκαρφιστούν οι παράνομοι εραστές;) Έτσι γεννήθηκε ο Χείρωνας, που ήταν μισός άνθρωπος και μισό άλογο και έμελλε να γίνει ο δάσκαλος των θεών και των ηρώων. Η αισιοδοξία, η αγάπη για τη ζωή, την περιπέτεια, για τα ταξίδια- πραγματικά και διανοητικά- είναι ορισμένα από τα κυριότερα χαρακτηριστικά του ζωδίου. Τον μήνα του Τοξότη, το “κρύο -καιρός για δύο” αποτελεί την καιρική πραγματικότητα για το βόρειο ημισφαίριο, αφού μεταφορικά τα βέλη του Τοξότη “περονιάζουν” και κάνουν πιο επεκτατική την ανάγκη για θερμές αγκαλιές, για πάθος, για έρωτα. Και αλήθεια -πόση μεγάλη σύμπτωση πια-, ο ίδιος ο Έρωτας να απεικονίζεται επίσης με τα βέλη που κουβαλάει στη φαρέτρα του; Φέτος, ο μήνας του Τοξότη, βρίσκει την Αφροδίτη να συνεχίζει την πορεία της σε ένα φαινομενικά “ψυχρό” ζώδιο, στον Αιγόκερω.

Η φάση μας θυμίζει το γνωμικό “από τα σιγανά ποταμάκια να φοβάσαι”, κάτι που γίνεται φανερό στις 25 Νοέμβρη όταν η ερωτική Αφροδίτη συναντά τον σεξουαλικό Πλούτωνα στον Αιγόκερω! Πρόκειται ίσως για την πιο “σέξι” όψη αυτής της περιόδου που “ανάβει” φωτιές και πάθη στις καρδιές.

Καθώς μπαίνουμε και τυπικά στην περίοδο των γιορτών, καιρός είναι να ξεχάσουμε για λίγο τις “σκοτούρες” και τα προβλήματα και να αφεθούμε στις επιταγές της εποχής. Αυτές, που κρύβουν χαρές μέσα από τα “τσιμπήματα” του Τοξότη και του έρωτα….

ΚΡΙΟΣΟ Δίας και η Αφροδίτη (η δεύτερη από τις 7 Δεκεμβρίου) σε αγαστή σχέση με το γενέθλιο Ήλιο σας θα ανεβάσουν στα ύψη τον αισθησιασμό σας, καθώς θα χρωματίσουν την ερωτική συμπεριφορά με τόνους βαθιά αισθηματικούς, γεγονός που θα αρέσει ιδιαίτερα στο σύντροφο σας. Μοναδική «παραφωνία» στο σκηνικό η παρουσία του Ερμή στον Αιγόκερω- (γίνεται και ανάδρομος από τις 19/12)-, που μπορεί να σας κάνει πιο απαιτητικούς με τους άλλους ή ακόμα και ξεροκέφαλους. Φροντίστε να μειώσετε τον εγωισμό σας για να πάνε όλα καλύτερα. Οι μέρες από τις 24/11 μέχρι τις 29/11 με τις όψεις Αφροδίτης-Δία-Πλούτωνα και Ουρανού ίσως αποδειχτούν επικίνδυνες για τη σταθερή σχέση σας. Με αυτές τις όψεις των πλανητών δε θα σας ενδιαφέρει τόσο αυτό που ήδη έχετε, όσο το άλλο που ….θα θέλατε να είχατε. Πράγμα που σημαίνει ότι οι καινούργιες γνωριμίες θα λειτουργήσουν καταλυτικά στην πορεία σας. Αν δεν μπορείτε να αντισταθείτε στις σειρήνες της απιστίας, πάρτε τουλάχιστον τις προφυλάξεις σας. Τα άστρα θα σας μεταμορφώσουν σε ένα καρδιοκατακτητή. Τα υποψήφια «θύματα» θα κάνουν ….ουρές για μια θέση στο κρεβάτι σας. Εφευρετικοί όσο ποτέ, θα ανακαλύψετε νέες …..στάσεις ζωής, ενώ οι φαντασιώσεις σας δε θα έχουν προηγούμενο. Όσον αφορά όμως την πίστη σε ένα και μόνο πρόσωπο, ας μη το θίξουμε το θέμα (διαβάζει και κόσμος)!

ΤΑΥΡΟΣΣτη διάρκεια του μήνα του Τοξότη θα είστε δύο φορές Ταύρος ή μάλλον θα είστε πιο … Ταύρος από ποτέ! Η ερωτική επιθυμία θα ‘ναι τέτοια, που θα σας οδηγήσει σε καυτά πάθη. Γιατί όχι, αφού εσείς και το πάθος έχετε μια τόσο στενή συγγένεια, που μόνο άβολα δεν αισθάνεστε. Ωστόσο, θα πρέπει να είστε ΚΑΙ προσεκτικοί, καθώς θέλοντας να ικανοποιήσετε την ερωτική σας ….βουλιμία είναι πολύ πιθανό να μη λάβετε σοβαρά τα αισθήματα των άλλων και να καταστρέψετε μια σημαντική σχέση. Οι μέρες που ακολουθούν θα σας φέρουν πιο κοντά στον άνθρωπό σας. Εξάλλου, δεν είστε λίγοι εσείς που πρόσφατα βγήκατε από μια περίοδο αρκετά «ντελικάτη» όσον αφορά τις σχέσεις σας. Η Αφροδίτη -μέχρι τις 7/12- και ο Ερμής -από 2/12- θα σας βοηθήσουν να “σπάσετε τον πάγο” και να τα ξαναβρείτε με χαρά με το πρόσωπο εκείνο που ποτέ δεν έπαψε να σας ενδιαφέρει πραγματικά. Το μόνο που δε θα σας απασχολήσει όμως θα ‘ναι ο ρομαντισμός και τα δείπνα υπό το φως των κεριών. Μοναδικό μέλημά σας θα ‘ναι το πως θα καλύψετ ε τις έντονες σεξουαλικές σας ανάγκες με έναν ή περισσότερους παρτενέρ! Στην περίπτωση αυτή θα ήταν φρόνιμο να μην τάξετε λαγούς και πετραχήλια (γάμους και τα σχετικά), γιατί θα τρέχετε και δε ….θα φτάνετε.

ΔΙΔΥΜΟΙΟι πλανήτες ενώνουν τις δυνάμεις τους και ανεβάζουν τη γοητεία και τη διάθεση σας για νέες περιπέτειες στα ύψη. Η παραμονή του Δία στον τομέα του έρωτα (Ζυγός) με τον Πλούτωνα να κινείται στο χώρο του σεξ (Αιγόκερως), ενεργοποιεί τους δύο πιο «φλογερούς» οίκους του ωροσκοπίου σας . Το γεγονός αυτό από μόνο του εξηγεί την αφύπνιση του σεξουαλικού ηφαιστείου που κρύβετε μέσα σας. Δεν είναι όμως μόνο αυτό! Η Αφροδίτη, η θεά του έρωτα, που βρίσκεται και αυτή στο χώρο του σεξ έχει ήδη ανεβάσει τη γοητεία σας στα ύψη και συνεχίζει να προσθέτει μια νότα αισθησιασμού στις σχέσεις σας. Ο Δίας φέρνει τύχη σε κάθε σας κίνηση! Δεν βρίσκεστε λοιπόν απλά σε μια περίοδο καταπληκτική για τη σεξουαλική ζωή, αλλά προετοιμάζεστε να ζήσετε ένα καυτό χειμώνα! Αφήστε το βασικό σας ένστικτο να σας οδηγήσει στα μονοπάτια του πάθους και ξεπεράστε τις αναστολές σας (έχετε άραγε;) για να ζήσετε τον έρωτα σε όλο του το μεγαλείο! Αν ψάχνεστε, με την Αφροδίτη και το Δία να ενώνουν τις δυνάμεις τους, τα άστρα… βάζουν στο δρόμο σας έναν άνθρωπο που θα αλλάξει τη ζωή σας. Το σημαντικότερο είναι ότι το πρόσωπο αυτό θα σας καλύπτει πνευματικά, ερωτικά και σεξουαλικά. Καλωσορίστε λοιπόν αυτό το πάθος που θα γεννηθεί κάτω από τους καλύτερους οιωνούς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣΗ Αφροδίτη που συνεχίζει την πορεία της απέναντι από το ζώδιό σας, «συναντάται» στις 25/11 με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στο εκ διαμέτρου αντίθετο αστερισμό του Αιγόκερω. Αυτό σημαίνει ότι ανήκετε στους άμεσους αποδέκτες της ενέργειας που δημιουργείται από την εκρηκτική αυτή όψη που κάνουν οι σεξουαλικοί πλανήτες. Θα διαπιστώσετε πρώτα απ’ όλα μια σημαντική αλλαγή στη συμπεριφορά σας, καθώς θα γίνετε πολύ πιο αισθησιακοί απ’ ότι συνήθως. Η θέση της Αφροδίτης μέχρι τις 7 Δεκεμβρίου θα βοηθήσει έτσι ώστε οι σχέσεις σας να ‘ναι αρμονικές και θα καταπραΰνει αρκετά το πάθος για σωματική -και μόνο- επαφή. Οι πλανητικές όψεις που σχηματίζονται στον ουρανό στη διάρκεια του μήνα του Τοξότη αποτελούν τον καλύτερο οιωνό για τη γέννηση εν0ς μεγάλου έρωτα που θα σημαδέψει τη ζωή σας. Αν είστε δεσμευμένοι, οι μέρες που ακολουθούν μέχρι τις αρχές Δεκεμβρίου θα ‘ναι καταλυτικοί για τη σχέση σας. Το σύνθημα που ταιριάζει στην περίπτωση σας είναι «όλα ή τίποτα!». Το «όλα» απευθύνεται σ’ εκείνους που θα δουν το πάθος τους να ξυπνά σαν ηφαίστειο για το σύντροφό τους, με την προϋπόθεση ότι και η άλλη πλευρά θα ανταποκριθεί ανάλογα. Το «τίποτα» ισχύει για την περίπτωση εκείνων που αντί να ανταλλάξουν χάδια θα παίζουν… μπουνιές καθώς η ήδη κουρασμένη σχέση τους θα πλησιάζει στο τέλος της.

ΛΕΩΝύσκολα θα καταφέρετε να κρατήσετε την ισορροπία στα ερωτικά σας κατά τη διάρκεια του μήνα του Τοξότη που ξεκινά τώρα. Ο Δίας και ο Ποσειδώνας, που κυβερνούν το βασικό σας ένστικτο, (πέμπτο και όγδοο οίκο αντίστοιχα) θα βρίσκονται σε καλές θέσεις με το ζώδιό σας και θα ανεβάσουν τη libido σας στα ύψη. Από τις 25 μέχρι και τις 29/11, η Αφροδίτη με τα “τσαλίμια” της είναι πιθανό να σας φέρει αντιμέτωπους με κάποια διλήμματα. Παρόλα αυτά θα είστε πολύ πιο σίγουροι για τα αισθήματά σας και θα τα χαρίσετε απλόχερα στο άτομο εκείνο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Από τις αρχές του Δεκέμβρη οι δεσμευμένοι θα νιώσετε πολύ πιο κοντά με τον άνθρωπό σας, υπάρχει όμως μεγάλη πιθανότητα να συναντήσετε ένα πρόσωπο που θα ταράξει τη συζυγική ζωή και θα σας βάλει σε ενδοιασμούς. Αν δεν έχετε ενδώσει στους διάφορους πειρασμούς, αυτό το διάστημα θα ‘ναι αφιερωμένο στο νόμιμο σύντροφό σας. Για τους αδέσμευτους η περίοδος που ακολουθεί έχει όλες προδιαγραφές για μια γνωριμία που θα σας μείνει αξέχαστη. Οι πιθανότητες για κάτι τέτοιο είναι πολύ μεγάλες από τις 7/12, όταν η Αφροδίτη θα κάνει το πέρασμα της απέναντι από το ζώδιο σας. Φροντίστε λοιπόν τις παραμονές των εορτών να αποδέχεστε τις προτάσεις για εξόδους!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Πλούτωνας (συνεχώς) και η Αφροδίτη (μέχρι τις 7/12) θα βρίσκονται σε ένα ζώδιο πολύ «φιλόξενο» για σας. Θα παρουσιαστούν ευκαιρίες για να ζήσετε έντονες ερωτικές στιγμές. Ωστόσο, αντί να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες αυτές, μάλλον θα προσπαθήσετε να τους γυρίσετε την πλάτη σας. Θα τα καταφέρετε; Το καλύτερο που έχετε να κάνετε -αντί να πνίξετε τις επιθυμίες σας, κάτι που μπορεί να το μετανιώσετε αργότερα-, είναι να εκφράσετε τον εαυτό σας με μέτρο και να μη νιώθετε ενοχές. Αν η σχέση σας έχει χτιστεί πάνω σε γερές βάσεις, θα έχετε την ευκαιρία να εμπλουτίσετε με νέες εμπειρίες τη συντροφική ζωή σας. Θα χρειαστεί, όμως, να βρείτε το θάρρος να εξομολογηθείτε στο ταίρι σας τις φαντασιώσεις σας και να τις μοιραστείτε μαζί του. Στην περίπτωση που ο δεσμός σας δεν είναι τόσο σταθερός, η καρδιά σας θα χτυπήσει… συναγερμό για ένα τρίτο πρόσωπο. Το ουράνιο σκηνικό είναι τέτοιο, που σίγουρα δε θα σας αφήσει παραπονεμένους. Αν και ανήκετε στην κατηγορία εκείνη των ανθρώπων που έχουν πολλές απαιτήσεις από τους άλλους, είναι βέβαιο ότι μέσα στο Δεκέμβριο θα ανακαλύψετε το άτομο εκείνο που θα σας καλύπτει -αν όχι απόλυτα-, πάντως σ’ ένα μεγάλο βαθμό. Μόνη προϋπόθεση είναι να μοιραστείτε μαζί του τις συναισθηματικές σας αναζητήσεις.

ΖΥΓΟΣ

Τα πράγματα θα είναι διαφορετικά για σας που έχετε συνηθίσει να βλέπετε τον έρωτα από τη δική σας ιδιαίτερη σκοπιά. Οι πλανητικοί σχηματισμοί του Ουρανού, του Πλούτωνα και της δικής σας Αφροδίτης από τις 24 μέχρι τις 29/11 θα σας αναγκάσουν να πάρετε σημαντικές αποφάσεις σχετικά με την ερωτική ζωή σας. Οι περισσότεροι μάλιστα θα πάρετε τη μεγάλη απόφαση να επισημοποιήσετε το δεσμό σας και κάποιοι άλλοι δεν θα αντισταθείτε στην ιδέα μιας συμβίωσης. Προσοχή μόνο στην παρουσία του Δία, που μέσα από το ζώδιο σας μπορεί να σας κάνει πιο παρορμητικούς. Φροντίστε να διοχετεύσετε τη σεξουαλικότητά σας στο σύντροφό σας, αποφεύγοντας να ζήσετε περιπέτειες δίχως αύριο που μόνο εκνευρισμό μπορούν να σας φέρουν. Δοκιμάστε να γνωρίσετε τις άγνωστες πτυχές του χαρακτήρα του ανθρώπου σας και είναι σίγουρο ότι θα ανακαλύψετε ότι αυτά που σας ενώνουν είναι πολύ περισσότερα από εκείνα που σας χωρίζουν. Τα άστρα υπόσχονται μια καταπληκτική περίοδο για τους αδέσμευτους. Ο έρωτας θα ‘ναι συνεπής στο ραντεβού του -κυρίως τον Δεκέμβριο-,φροντίστε όμως και εσείς από την πλευρά σας να μειώσετε τις απαιτήσεις σας. Η πρώτη εντύπωση ίσως να μη σας ικανοποιήσει ιδιαίτερα, αλλά καθώς θα περνούν οι μέρες θα αναγνωρίσετε στο πρόσωπο του “νεοφερμένου” στη ζωή σας τον έρωτα εκείνο που ζούσατε στα όνειρά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Αφροδίτη και ο δικός σας Πλούτωνας κάνουν το αστρικό meeting τους μέσα στο τρίτο ηλιακό σπίτι σας, αυτό που παραδοσιακά στην αστρολογία συνδέεται άμεσα με την επικοινωνία σε όλες τις εκφάνσεις της, κυρίως σε νοητικό επίπεδο. Μην εκπλαγείτε λοιπόν αν μέσα στις επόμενες εβδομάδες συλλαμβάνετε τον εαυτό σας να φαντασιώνεται πράγματα που ποτέ δεν πιστεύατε ότι θα περνούσαν από το μυαλό σας. Αποφύγετε να νιώσετε ενοχές, αλλά αναλογιστείτε και τις επιπτώσεις προτού παραδοθείτε αμαχητί στις επιθυμίες σας. Είναι βέβαιο ότι στο μήνα του Τοξότη οι έρωτές σας θα διακρίνονται από σπάνια ένταση και πάθος. Αν αφεθείτε όμως στον κυκεώνα της απληστίας, μια σχέση μπορεί να αποδειχτεί ολέθρια. Φροντίστε λοιπόν να διοχετεύσετε την περίσσια σεξουαλικότητά σας στο νόμιμο σύντροφο σας, που σίγουρα θα σας το ανταποδώσει με τον τρόπο του. Το κακό, όμως, είναι ότι δε θα αρκεστείτε «στα γνωστά» και θα θελήσετε να δοκιμάσετε κάτι καινούργιο. Πολλοί από σας θα μπλέξετε σε μια ιστορία που μπορεί να μην έχει τόσο ευχάριστο τέλος ούτε για σας ούτε για τη σχέση σας. Αν είστε ελεύθεροι (ακόμα;) είναι σίγουρο ότι όλο και κάτι θα βρείτε. Το ερώτημα, όμως, είναι τι θα βρείτε. Οι πλανητικοί συνδυασμοί αναμένεται να σας φέρουν αντιμέτωπους με ένα μεγάλο και έντονο πάθος.

ΤΟΞΟΤΗΣΕίναι να αναρωτιέται κανείς μέχρι πού θα φτάσετε. Ο Πλούτωνας και η Αφροδίτη πραγματοποιούν την «δίδυμη» διέλευσή τους και συναντώνται στις 25/11 στον τομέα των κατακτήσεών σας. Μια τέτοια όψη -όταν επηρεάζει ένα τόσο ελεύθερο πλάσμα όσο εσείς- σίγουρα θα φέρει σημαντικά γεγονότα στη ζωή σας. Απ’ ό, τι δείχνουν τα πράγματα κανένας και τίποτα δε θα σταθεί εμπόδιο στην ορμητικότητά σας.Στην καλύτερη περίπτωση αποδέκτης της υπέρ-σεξουαλικότητάς σας θα είναι το ταίρι σας, που θα το εξαντλήσετε στο κρεβάτι… Στη χειρότερη μπορεί να πέσετε οι ίδιοι θύμα της ερωτικής «παράκρουσης» και να αναστατώσετε τη ζωή σας. Από τις 24 μέχρις τις 29/11 μάλλον δε θα αποφύγετε ένα γερό «ταρακούνημα» με το έτερον ήμισυ… θα χρειαστεί να καταβάλετε μεγάλη προσπάθεια για να κλείσετε τα μάτια και να αντισταθείτε στους πειρασμούς που θα σας προκαλούν ασταμάτητα. Αν η μόνιμη σας σχέση σας, σας καλύπτει απόλυτα, θα περάσετε καλά, δοκιμάζοντας κάποια νέα «ακροβατικά» κόλπα. Στην αντίθετη περίπτωση, θα ενδώσετε και τα αποτελέσματα θα είναι απρόβλεπτα!Για τους αδέσμευτους, στις ερωτικές σας αναζητήσεις τον πρωταγωνιστικό ρόλο θα παίζει η ποσότητα, ενώ η ποιότητα μάλλον θα περιοριστεί σε δευτερεύοντα ρόλο. Διαθέτοντας «αυτό το κάτι» θα αφήσετε εποχή για όσους παρτενέρ θα έχουν την τύχη να βρεθούν στο δρόμο σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣΗ Αφροδίτη και ο Πλούτωνας στην ταυτόχρονη διέλευσή τους από το δικό σας ζώδιο ” πέφτουν πρόσωπο με πρόσωπο” στις 25/11 καταμεσής του αστερισμού σας. Το πιθανότερο σενάριο, λοιπόν, είναι ότι ο έρωτας θα σας βρει εκεί που δεν το περιμένετε. Μάλιστα, ίσως το συγκεκριμένο πρόσωπο να βρεθεί «τυχαία» στο δρόμο σας! Από τη στιγμή όμως που η άλλη πλευρά ανταποκριθεί στο βλέμμα σας θα ‘ναι πολύ δύσκολο να αντισταθείτε. Εδώ θα πρέπει να τονιστεί ότι οι φαντασιώσεις σας μάλλον δε θα έχουν για συμπρωταγωνιστή το νόμιμο σύντροφο, αλλά κάποιο άλλο πρόσωπο. Ως συντηρητικό άτομο που είστε, όμως, μάλλον δε θα θελήσετε να περάσετε στην πράξη και θα συνεχίσετε απλώς να φαντασιώνεστε, όταν θα βρίσκεστε στο κρεβάτι με το ταίρι σας… Τόσο το καλύτερο, αφού λίγο αργότερα θα διαπιστώσετε ότι ο άνθρωπος των ονείρων σας δεν ανταποκρίνεται στις πραγματικές σας ανάγκες! Να θυμάστε ότι οι πλανητικές όψεις από 24-29/11 μπορεί να αποδειχτούν από επικίνδυνες έως καταστροφικές. Όλα δείχνουν ότι θα αφήσετε κατά μέρος ενδοιασμούς και ταμπού και θα δοθείτε σχετικά εύκολα στο σκοτεινό αντικείμενο του πόθου σας, που πολύ πιθανό να είναι κάποιος συνάδελφος, συνεργάτης ή προϊστάμενός στην εργασία σας. Προσοχή: μη βάζετε σε κίνδυνο την επαγγελματική σας ασφάλεια για μια ιστορία που έχει ημερομηνία λήξης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣΔεν θα τα καταφέρετε να ξεφύγετε από το ερωτικό «μπουρίνι» που θα προκαλέσουν οι κόντρες των πλανητών και η “συνάντηση” της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα στις 25/11. Ο τελευταίος θα βρίσκεται συνεχώς στο δωδέκατο ηλιακό σας σπίτι, εκείνο που σχετίζεται με τις κρυφές καταστάσεις και τα μοιραία γεγονότα. Αυτή θα ‘ναι η αιτία που ό, τι κάνετε θα πραγματοποιηθεί με τρόπους κρυφούς και ανομολόγητους. Το μόνο κακό θα ήταν να αρνηθείτε τις φαντασιώσεις σας και να αναπτύξετε ενοχές σε σχέση με αυτές. Το καλύτερο; Να αποδεχτείτε τον εαυτό σας και χωρίς ενοχές! Οι μέρες πού ακολουθούν σας ετοιμάζουν αρκετές εκπλήξεις, αλλά και στιγμές που δε θα είναι εύκολες για αποφάσεις. Όλα δείχνουν άτι οι περισσότεροι θα παραδοθείτε σε περιπέτειες που -ευτυχώς- δεν θα δουν το φως του ήλιου και δεν θα φτάσουν στα αφτιά του συντρόφου σας. Για καλό και για κακό πάντως καλό θα ήταν να έχετε τα μάτια σας δεκατέσσερα, αν δεν θέλετε να βρεθείτε αντιμέτωποι με δυσάρεστες εκπλήξεις. Αφού “κάνετε ό, τι κάνετε”, μη διαφημίζετε τουλάχιστον τις επιδόσεις σας. Το ίδιο ισχύει και για τους “διαθέσιμους”. Ό, τι κάνετε θα το κάνετε στα “μουλωχτά”, ίσως γιατί το πρόσωπο που θα προκύψει τώρα στη ζωή σας δεν θα έχει το δικαίωμα να εκδηλώσει ανοιχτά τον έρωτα του.

ΙΧΘΥΣ

Η Αφροδίτη και ο Πλούτωνας συναντώνται στις 25/11 σε ένα ζώδιο που έχει πολύ καλή σχέση με το δικό σας. Αυτό σημαίνει ότι είναι πολύ πιθανό να ζήσετε έρωτες με πάρα πολύ μεγάλη ένταση. Προσέξτε όμως, αφού τώρα περισσότερο από ποτέ θα έχετε την τάση να ακροβατείτε ανάμεσα στην επιθυμία και τα συναισθήματα. Το καλύτερο για την περίπτωση σας είναι να προχωρήσετε σε μια ειλικρινή ενδοσκόπηση, έτσι ώστε να μάθετε να μην πέφτετε στις παγίδες που άθελα στήνετε στον εαυτό σας και στους άλλους. Μια πιο ανάλαφρη και ερωτική περίοδος ξεκινά για εσάς από τις αρχές Δεκεμβρίου, με το πέρασμα και του Ερμή στον Αιγόκερω στις 2/12. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι ας ελπίσουμε ότι ο σύντροφος σας θα μπορέσει να ανεχτεί τα ξεσπάσματα σας που θα προέρχονται είτε από τις παράλογες απαιτήσεις σας είτε από το ενδιαφέρον που θα σας προκαλέσει ένα τρίτο άτομο. Η περίοδος από τις 24-29/11 χρειάζεται γερά νεύρα και «τόπο στην οργή», αν δε θέλετε να βρεθείτε μπροστά σε μια οριστική ρήξη. Για τους αδέσμευτους ένας κεραυνοβόλος έρωτας είναι σίγουρο ότι θα χτυπήσει την πόρτα της καρδιάς σας. Πρόκειται μάλλον για ένα πρόσωπο που θα σας καλύπτει περισσότερο σε σεξουαλικό και λιγότερο σε αισθηματικό επίπεδο. Το γεγονός αυτό ωστόσο δε θα σας εμποδίσει να ζήσετε μια όμορφη ερωτική ιστορία.

πηγή: astrologos.gr 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο