Ζώδια

Ερωτική σελήνη 17-19/11, Και δεν τελειώσαμε εμείς

Η σεληνη περνάει στον Καρκίνο από 17 Νοεμβρίου. Μεγάλη εύνοια σε ζώδια του Νερού.

σελήνη – Κριός: Μην σκεφτείτε αυτήν την εποχή, να ενοχλήσετε το παρελθόν σας. Το παρόν σας έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον και μπορεί να σας αποδώσει περισσότερα.

You and Me = Μάχη για την αγάπη

σελήνη – Ταύρος: Οι σκέψεις κάποιου παλιού σας έρωτα- γνωριμίας, είναι ένα βήμα πριν σας έρθουν σε πρακτικό επίπεδο. Αναμείνατε συναρπαστικές εξελίξεις.

You and Me = Παρόρμηση στον έρωτα

σελήνη – Δίδυμοι: Είναι μοιραίο κάποια πράματα να αλλάξουν. Αυτό θα έρθει σαν φυσικό επακόλουθο, της αδιαφορίας σας, προς το πρόσωπο που σας πλήγωσε.

You and Me = Όλα θα έρθουν εις πέρας

σελήνη – Καρκίνος: Ξεχωρίστε τι από αυτά που σας λένε, είναι αλήθεια και τι υπερβολές. Εσείς κρατήστε γενικότερα μικρό καλάθι και μην ενθουσιάζεστε εύκολα.

You and Me = Ανοιχτείτε σε νέες εμπειρίες

σελήνη – Λέων: Είσαστε τυπικοί με τις καινούργιες γνωριμίες σας. Αυτό είναι και κάτι που σώζει τα προσχήματα μέσα στην σχέση σας, που μόνιμα ζηλεύει.

You and Me = Είστε οι κερδισμένοι

σελήνη – Παρθένος: Έχετε βάλει πάνω στις πλάτες σας, πάρα πολλά και αυτό έχει αρχίσει και σας κουράζει ψυχικά. Μιλήστε και βρείτε τις λύσεις με το ταίρι σας.

You and Me = Αυθόρμητες κινήσεις έρωτα

σελήνη – Ζυγός: Μπορεί να υπάρχουν στο μυαλό σας, ακόμη ερωτικά ‘υπολείμματα’, από μια τελευταία ερωτική περιπέτεια όμως κρατήστε τον χαρακτήρα σας.

You and Me = Οι προσπάθειες ολοκληρώνονται

σελήνη – Σκορπιός: Αναζητήστε τον σωστό άνθρωπο για εσάς. Οι μέρες είναι ακόμη για εσάς υποστηρικτικές, άρα διευρύνετε τον κύκλο σας περισσότερο.

You and Me = Επιφυλάξεις σε νέα πρόσωπα

σελήνη – Τοξότης: Σύντομα θα ανακαλύψετε ότι όλα είναι δύσκολα, μέσα σε αυτήν την σχέση. Μιλήστε και ξεκαθαρίστε τις αληθινές σας προθέσεις.

You and Me = Είσαστε πιστοί στις αρχές σας

σελήνη – Αιγόκερως: Θα χρειαστούν από την δική σας πλευρά, προσεχτικοί χειρισμοί για να αποφύγετε τον χωρισμό. Αναδείξτε το διπλωματικό σας ταλέντο.

You and Me = Δεν έχετε χρόνο για χάσιμο

σελήνη -Υδροχόος: Μπορείτε να πείτε ότι τα πράματα αυτήν την εποχή, είναι πιο δύσκολα για εσάς και την σχέση σας. Αποφασίστε και πράξτε ανάλογα.

You and Me = Σκέψεις στο παρελθόν

σελήνη – Ιχθείς: Κρύψτε τα μυστικά σας. Ο Ποσειδώνας και η Αφροδίτη βγάζουν στην επιφάνεια, αμαρτωλές καταστάσεις. Προσοχή στις νέες σχέσεις.

You and Me = Κουτσομπολιά τρίτων

πηγή: astro-live.gr