Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια, 17/11

Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τα ερωτικά σου...

​ΚΡΙΟΣΗ Σελήνη στον Καρκίνο σου ξαναφέρνει στη μνήμη καταστάσεις και πρόσωπα του παρελθόντος, κάνοντάς σε κατά τι πιο ευσυγκίνητο/η. Είναι πολύ πιθανό να ξαναφουντώσουν τα αισθήματά σου για κάποιον/α και να σκεφτείς ένα πισωγύρισμα. Όμως, από τη στιγμή που η ιστορία έχει τελειώσει, καλό θα ήταν να μην το επιχειρήσεις. Εκτός αν πιστεύεις ότι, είτε εσύ είτε το άλλο άτομο, έχετε αλλάξει, κάτι που μάλλον είναι δική σου εντύπωση και ενδέχεται να μην ισχύει. Αν είσαι σε σχέση, η μέρα ευνοεί αγάπες και χουχούλιασμα, οπότε κανείς από τους δύο σας δε θα θέλει να εγκαταλείψει τη ζεστασιά του σπιτιού. Αποφύγετε ωστόσο συζητήσεις περί ευαίσθητων οικογενειακών θεμάτων για να διατηρηθεί το καλό κλίμα.

ΤΑΥΡΟΣΜπορεί να μην έχεις βρει ακόμα αυτόν/η που ψάχνεις, σήμερα όμως θα συνειδητοποιήσεις ότι δεν είσαι και μόνος/η. Γύρω σου υπάρχουν φίλοι, συγγενείς, οι κοντινοί σου άνθρωποι που σε αγαπούν και σε νοιάζονται, γι’ αυτό θα νιώσεις μια ηρεμία και ανακούφιση. Ίσως μάλιστα επικοινωνήσεις με κάποιους από αυτούς, ώστε να συναντηθείς μαζί τους. Πάντως τα μηνύματα για μια αλλαγή στην ερωτική σου ζωή είναι θετικά. Αν είσαι σε σχέση, μπορεί η κρίση σου να επηρεάζεται από τα συναισθήματα για το ταίρι σου και να μην είσαι αντικειμενικός/η, όμως αν ένα θέμα αφορά και σε άλλους, καλό θα ήταν μην «τυφλώνεσαι» και να βλέπεις τα πράγματα όπως είναι.

ΔΙΔΥΜΟΙΘα έχεις μια συναισθηματική φόρτιση που θα επηρεάσει αρκετά και τη διάθεσή σου, αλλά η αναδρομή στο παρελθόν και η σύγκριση με την τωρινή σου ερωτική κατάσταση δε θα σε βοηθήσει και πολύ. Καλύτερα να αφήσεις τα πάντα στη λήθη και να προσπαθήσεις να χαράξεις νέα πορεία. Αν κυκλοφορήσεις απόψε πάντως ενδέχεται να σε φλερτάρει ένα άτομο που θα σου αρέσει πολύ. Αν είσαι σε σχέση, και να ήθελες να μην ασχοληθείς καθόλου με τα οικονομικά σου, οι υποχρεώσεις είναι τόσες που συνεχώς σου θυμίζουν την ύπαρξή τους και δε σου επιτρέπουν να χαλαρώσεις. Όσο γρηγορότερα κλείσεις κάποιες σήμερα, τόσο πιο ξέγνοιαστες στιγμές θα περάσεις απόψε με το ταίρι σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣΜε τη Σελήνη από τα ξημερώματα στο ζώδιό σου η ψυχολογία σου θα ανέβει κατακόρυφα. Ακόμα και τη γκρίνια που ενδεχομένως να σε πιάσει προσωρινά γι’ αυτά που θέλεις και δεν έχεις στην προσωπική σου ζωή, σύντομα θα την ξεπεράσεις. Είναι πιθανό να αποφασίσεις και μια αλλαγή στην εμφάνισή σου που είχες κατά νου καιρό κι αν κυκλοφορήσεις απόψε, θα δεις ότι θα αρέσει σε αρκετά πρόσωπα του αντίθετου φύλου, αφού θα τραβήξεις τα βλέμματα, ανεβάζοντας και την αυτοπεποίθησή σου. Αν είσαι σε σχέση, έχεις ανάγκη να γεμίσεις συναισθήματα και να νιώσεις ότι αγαπιέσαι και το ταίρι σου θα κάνει ό,τι μπορεί για να σε ευχαριστήσει. Ωστόσο, κάποια παράπονα από την πλευρά σου δε θα λείψουν που όμως μάλλον θα θεωρηθούν χαριτωμένα και χωρίς ιδιαίτερα σημασία.

ΛΕΩΝΣου χρειάζεται χρόνος για να ξεκαθαρίσεις τα αισθήματά σου για ένα άτομο, που ενδεχομένως να είναι δεσμευμένο κι η μέρα είναι κατάλληλη για να μείνεις λίγο μόνος/η και να βρεις την άκρη. Δεν αποκλείεται μάλιστα να εκμυστηρευτείς όλα όσα νιώθεις και σκέφτεσαι σε ένα έμπιστό σου πρόσωπο για να ξαλαφρώσεις ή να ζητήσεις τη συμβουλή του. Ωστόσο, είναι πιθανό αυτό που θα σου πει, να μη σου αρέσει ή να σε δυσαρεστήσει κιόλας, κάτι που θα χαλάσει ακόμα περισσότερο τη διάθεσή σου. Αν είσαι σε σχέση, μπορεί να νιώσεις κουρασμένος/η ή να σε ταλαιπωρήσει μια μικρή αδιαθεσία, γι’ αυτό το μόνο που θα θέλεις είναι να μείνεις στο σπίτι και να σε φροντίσει ο σύντροφός σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣΈνας καλός σου φίλος που έχεις καιρό να δεις μπορεί να επικοινωνήσει μαζί σου και σου ζητήσει να συναντηθείτε. Φυσικά δε θα του αρνηθείς και το βράδυ σου θα κυλήσει ευχάριστα, καθώς θα θυμηθείτε τα παλιά αλλά θα σου δοθεί κι ευκαιρία να συζητήσεις και ένα ερωτικό σου θέμα που σε απασχολεί και να ακούσεις και τη δική του άποψη, η οποία θα σου φανεί αρκετά χρήσιμη. Αν είσαι σε σχέση και να έχεις κάποιο παράπονο ή δυσαρέσκεια από το σύντροφό σου, δε θα τα αναφέρεις για να περάσετε μια όμορφη νύχτα, χωρίς εντάσεις και αψιμαχίες, εκτός αν επαναληφθεί κάτι ανάλογο, οπότε εκεί μάλλον δε θα κρατηθείς και θα την κάνεις τη νύξη σου.

ΖΥΓΟΣΤα ερωτικά σου είναι πρώτα στη λίστα προτεραιοτήτων σου και καλά θα κάνεις να μην προσποιείσαι ότι δε σε νοιάζει που είσαι μόνος/η και ότι περνάς μια χαρά γιατί έτσι αδρανοποιείσαι. Παραδέξου το και βάλε τα δυνατά σου να πετύχεις αυτά που επιθυμείς. Ωστόσο, έχε υπόψη σου ότι είναι πιθανό εσύ να βάζεις εμπόδια στην ευτυχία σου με τις ανασφάλειες, την αναποφασιστικότητα και τις καθυστερήσεις στο να επιλέξεις. Αν είσαι σε σχέση, έχεις κάθε πρόθεση να τελειώνεις γρήγορα με τις όποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις σου και να τρέξεις στο σπίτι και την αγκαλιά του συντρόφου σου. Όμως ενδέχεται να υπάρξουν επιπλοκές που θα σε καθυστερήσουν γι’ αυτό έχε υπομονή!

ΣΚΟΡΠΙΟΣΣήμερα, είναι κατάλληλη η μέρα, μιας κι όλα είναι πιο χαλαρά και το συναίσθημα κυριαρχεί στην ατμόσφαιρα, να βολιδοσκοπήσεις την κατάσταση και να καταλάβεις τι παίζει με ένα άτομο που σου αρέσει, το οποίο μεν δείχνει ότι ενδιαφέρεται, αλλά κάτι πιο χειροπιαστό, μια κίνηση, μια λέξη δεν έχει υπάρξει μέχρι τώρα. Μάλλον πρέπει να σπρώξεις εσύ τα πράγματα στην κατεύθυνση που θέλεις, παρά να περιμένεις κι άλλο. Αν είσαι σε σχέση, μια συζήτηση με το ταίρι σου θα γίνει σε πολύ καλό κλίμα κι έτσι θα καταφέρετε να φτάσετε σε ένα επίπεδο αλληλοκατανόησης θέσεων αλλά και αντιδράσεων για ένα συγκεκριμένο θέμα. Ίσως μάλιστα καταλήξετε σε έναν κοινό τρόπο αντιμετώπισης.

ΤΟΞΟΤΗΣΜε τον Ερμή στο ζώδιό σου και οδηγό την καρδιά σου δε θα χάσεις σήμερα, αφού μπορείς να εκδηλώσεις με άνεση τα συναισθήματά σου σε ένα πρόσωπο που σου αρέσει πολύ, χωρίς να σκεφτείς μήπως εκτεθείς ή σε απορρίψει. Αν αφήσεις να σε κουμαντάρει ο εγωισμός σου, ίσως χάσεις την ευκαιρία να βιώσεις μια όμορφη εμπειρία. Να είσαι ειλικρινής και με όσα νιώθεις αλλά και με την άλλη πλευρά κι όπου βγει. Αν είσαι σε σχέση, και ερωτική διάθεση υπάρχει και χρόνος, οπότε μην τον σπαταλάτε με το να ασχολείστε με μίζερα ή οικονομικά θέματα. Ζήσε με το ταίρι σου μια χαλαρή νύχτα, γεμάτη συγκινήσεις κι από αύριο τα ξαναπιάνετε, δε θα τα γλυτώσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣΜε τη Σελήνη στον 7ο οίκο σου, στον Καρκίνο, έχεις μια συναισθηματική διέγερση που σε σπρώχνει να αναλάβεις περισσότερες πρωτοβουλίες για τη βελτίωση της ερωτικής σου ζωής. Άλλωστε όσο η Αφροδίτη είναι στο ζώδιό σου, ευκαιρίες για μια καινούργια γνωριμία θα εμφανίζονται, αλλά πρέπει να επιδείξεις κι εσύ περισσότερο ζήλο και διάθεση να ρίξεις λίγο νερό στο κρασί του, μετριάζοντας κάπως την αυστηρότητά σου. Η γοητεία δε σου λείπει και σίγουρα μπορείς να προσελκύσεις διάφορα άτομα. Αν είσαι σε σχέση, μια πολύ ευχάριστη μέρα θα περάσεις με το ταίρι σου, αν επιδείξεις μεγαλύτερη ανοχή και κατανόηση σε κάποια παράπονά του. Το καλύτερο όλων θα ήταν να τον πάρεις μια αγκαλιά κι έτσι να τα ξεχάσει όλα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣΠιέζεσαι συναισθηματικά, κάτι που είναι ασυνήθιστο για σένα γι’ αυτό και σήμερα ίσως επιδιώξεις μια συζήτηση με ένα πολύ δικό σου πρόσωπο που σέβεσαι τις απόψεις του για ένα ευαίσθητο ερωτικό σου θέμα που δεν μπορείς ή δεν ξέρεις πώς να το διαχειριστείς. Το θέμα είναι αν θα ακολουθήσεις τις συμβουλές του, σε περίπτωση που διαφωνείς ή θα κάνεις του κεφαλιού σου. Όπως και να ‘χει όμως, εσύ θα επηρεαστείς από τις επιπτώσεις της όποιας επιλογής σου. Αν είσαι σε σχέση, θα είσαι πολύ απασχολημένος/η με διάφορες δουλειές ή κάνοντας κάποιες εργασίες για το σπίτι, ωστόσο φρόντισε να μη φας όλη τη μέρα γιατί το ταίρι σου από εκεί που χαιρόταν, θα αρχίσει να ενοχλείται.

ΙΧΘΥΕΣΗ διαίσθησή σου σήμερα θα είναι ιδιαίτερα οξυμένη και θα σε βοηθήσει αρκετά, ώστε να αντιληφθείς, αν ένα πρόσωπο που σε φλερτάρει είναι το κατάλληλο ή όχι για σένα. Καλά θα κάνεις λοιπόν να την εμπιστευτείς για να αποφύγεις μπλεξίματα και μελλοντικές διαψεύσεις. Μάλιστα οφείλεις να αφήσεις τις σεμνοτυφίες και να μη διστάσεις να κάνεις το παραπάνω βήμα, αφού βλέπεις ότι η χημεία μεταξύ σας είναι έντονη. Αν είσαι σε σχέση κάποια παράπονα από το ταίρι σου μπορεί να υπάρξουν και να σε βάλουν σε σκέψεις, ιδιαίτερα αν μείνετε οι δυο σας απόψε, αλλά με μια ειλικρινή κουβέντα και την ανάλογη κατανόηση θα ξεπεραστούν και σύντομα θα ξαναγίνετε μια χαρά.

Πηγή: astrology.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο