Υλικά16 φέτες ψωμί του τοστ (χωρίς την κόρα)10 φέτες ζαμπόν5 φέτες μπέικον4 κούπες διάφορα τυριά τριμμένα1 μεγάλη κούπα γάλα4 αυγάΒούτυρο
ΕκτέλεσηΑλείφουμε τις φέτες ψωμιού με βούτυρο και από τις δύο πλευρές και στρώνουμε τον πάτο ενός πυρέξ με όσες φέτες πάρει (ανάλογα το μέγεθος του πυρέξ). Σκεπάζουμε με φέτες ζαμπόν και μπέικον ψιλοκομμένες κι από πάνω πασπαλίζουμε με λίγο τριμμένο τυρί. Επαναλαμβάνουμε την ίδια διαδικασία και καλύπτουμε την επιφάνεια με το υπόλοιπο τριμμένο τυρί. Χτυπάμε τα αυγά με το γάλα και περιχύνουμε το σουφλέ. Αφήνουμε για περίπου μισή ώρα και ψήνουμε στους 200 βαθμούς για περίπου 30-35′.