Αθλητισμός

Τα κλωτσομπουνίδια που …έριξε ο Σφαιρόπουλος – Τι συνέβη με Γιανγκ και Παπαπέτρου πριν από τον ΠΑΟ!

Πώς κατάφερε ο Ολυμπιακός να νικήσει την Μπαρτσελόνα; Δείτε τι διαταγή έδωσε ο κόουτς στους παίκτες για το ματς!

Με την ψυχολογία στα ύψη πηγαίνει πλέον στο ΟΑΚΑ ο Ολυμπιακός, καθώς χθες παίζοντας με μία αποδεκατισμένη Μπαρτσελόνα, έριξε το βάρος του στην άμυνα και πέτυχε το σκοπό του. Μετά από σαφή εντολή του Σφαιρόπουλου, οι Πειραιώτες “πλάκωσαν” τον αντίπαλό τους και κατάφεραν να πάρουν μία πολύ μεγάλη νίκη.

Ουσιαστικά ήθελαν να εξαντλήσουν τους όχι και πολλούς παίκτες που έχει στη διάθεσή του εδώ και καιρό ο Γιώργος Μπαρτζώκας και τα κατάφεραν. Η Μπαρτσελόνα, μία φύσει επιθετική ομάδα, έμεινε στους 52 πόντους και μ΄ αυτό το ενεργητικό θα ήταν θαύμα να φύγει με τη νίκη από το ΣΕΦ.

Αυτό, όμως, που έχει σημασία, δεν είναι μόνο το αποτέλεσμα, αλλά και τα όσα δοκίμασε ο “Σφαιρό” στο παρκέ. Ο κόουτς του Ολυμπιακού, όπως σας είχε αποκαλύψει ο SportDog πολύ πριν το ματς, έδωσε μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής στον Ιωάννη Παπαπέτρου και ο 22χρονος άρπαξε την ευκαιρία από τα μαλλιά, δίνοντας σημαντικές λύσεις σε άμυνα και επίθεση.

Ο προπονητής των πρωταθλητών επιμένει ότι δε χρειάζεται μεταγραφική ενίσχυση και γι’ αυτό προσπαθεί να …πάρει το καλύτερο από όλους τους παίκτες του. Βέβαια, ο Πάτρικ Γιανγκ δεν έπαιξε καθόλου κόντρα στην “Μπάρτσα” κι αυτό συζητήθηκε ιδιαίτερα στο ΣΕΦ. Ο Σφαιρόπουλος είπε ότι θα τον χρησιμοποιήσει με τον Παναθηναϊκό την Παρασκευή και μένει να δούμε αν θα τον κάνει και πόσο ο Γιανγκ θα παίξει στο ΟΑΚΑ.

Θυμίζουμε πως πρόκειται για έναν παίκτη που προβληματίζει, αφού δεν μπορεί να προσφέρει μέχρι στιγμής τα αναμενόμενα και γι’ αυτό ήδη υπάρχει μεγάλη συζήτηση σχετικά με μεταγραφή στο “5”.

Πηγή:sportdog.gr