Οι τρεις Αφρικανοί διεθνείς θα λείψουν ένα μήνα

Οι τρεις Αφρικανοί διεθνείς θα λείψουν ένα μήνα
Οι Γουακάσο, Εμποκού και Κουλιμπαλί θα συμμετάσχουν στο Copa Africa 2017 με τις Εθνικές τους ομάδες και δεν θα είναι διαθέσιμοι για τις υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού.

Ο Π​ολ Ζοσέ Εμποκού επιστρέφει σήμερα (17/11) στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού, έχοντας ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018, στη ζώνη της Αφρικής.

Ο Εμποκού μαζί με τους Μουμπάρακ Γουακάσο και Ουσμάν Κουλιμπαλί είναι οι τρεις Αφρικανοί διεθνείς, οι οποίοι θα απουσιάσουν στη διάρκεια του Ιανουαρίου για τα παιχνίδια του Copa Africa του 2017.

Η διοργάνωση αρχίζει στις 14 Ιανουαρίου (μέχρι 25/1) με τη φάση των ομίλων και ολοκληρώνεται στις 5 Φεβρουαρίου με τη διεξαγωγή του τελικού. Συνεπώς, οι τρεις ποδοσφαιριστές θα ενσωματωθούν στις Εθνικές τους ομάδες από την 1η Γενάρη του 2017.

Η Λαϊκή Δημοκρατία του Κογκό του Πολ Ζοσέ Εμποκού συμμετέχει στον 3ο όμιλο με τις Ακτή Ελεφαντοστού, Μαρόκο και Τόγκο.

Η Γκάνα του Γουακάσο και το Μάλι του Κουλιμπαλί παίρνουν μέρος στον 4ο όμιλο με τις Αίγυπτο και Ουγκάντα, οπότε οι δύο παίκτες ίσως τεθούν αντιμέτωποι.

Καθίσταται σαφές πως οι τρεις παίκτες θα λείψουν περίπου ένα μήνα στην καλύτερη περίπτωση, ίσως και λίγο παραπάνω εφόσον οι χώρες τους προκριθούν στις επόμενες φάσεις της διοργάνωσης.

Πηγή: sport24.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play