Έτοιμος να πάει στην προπόνηση που… δεν έγινε ο Γιόχανσον!

Έτοιμος να πάει στην προπόνηση που… δεν έγινε ο Γιόχανσον!
Τα συγχαρητήρια που δέχθηκε ο Γιάκομπ Γιόχανσον για τις διεθνείς συμμετοχές του και η επίδειξη επαγγελματισμού που έκανε για άλλη μια φορά.

​Έπειτα από τις δύο διεθνείς συμμετοχές του με την εθνική Σουηδίας, αυτές απέναντι στη Γαλλία και την Ουγγαρία, ο Γιάκομπ Γιόχανσον επέστρεψε σήμερα το πρωί στα Σπάτα και τέθηκε ξανά στη διάθεση του Ζοζέ Μοράις. Ο Σουηδός μέσος βρέθηκε στο… επίκεντρο, δεχόμενος από τους συμπαίκτες του και τα μέλη του τεχνικού τιμ συγχαρητήρια για τις εμφανίσεις που πραγματοποίησε.

Ο ίδιος, βέβαια, είχε και μια μικρή πικρία, καθώς όπως έλεγε «στο ματς με τη Γαλλία θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει τουλάχιστον την ισοπαλία, που θα ήταν σημαντική για εμάς», όμως παράλληλα δεν έκρυβε την χαρά του για το γεγονός ότι άρπαξε από τα μαλλιά την ευκαιρία που του παρουσιάστηκε με την κλήση του στην εθνική από τον Γιάνε Άντερσον.

Πάντως, υπάρχει και ένα ενδιαφέρον παρασκήνιο με τον Γιόχανσον, που δείχνει -για ακόμη μια φορά- τον επαγγελματισμό του. Ο Σουηδός μέσος επρόκειτο να επιστρέψει στην Αθήνα το βράδυ της Τετάρτης, όμως τελικά άλλαξε η πτήση του και «προσγειώθηκε» στις 16.40. Βάσει του προγράμματος που του είχε σταλεί, η ομάδα θα είχε διπλή προπόνηση χθες, με την απογευματινή να ξεκινά στις 17.00.

Παρότι δεν είχε υποχρέωση να δώσει το «παρών», θέλησε να βρεθεί απευθείας από το αεροδρόμιο στο προπονητήριο, όμως ευτυχώς για εκείνον επικοινώνησε με τους ανθρώπους της ομάδας και ενημερώθηκε ότι η δεύτερη προπόνηση της ημέρας είχε αναβληθεί με απόφαση του Ζοζέ Μοράις.

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play