Αθλητισμός

Από τον Ολυμπιακό στον ΠΑΟΚ λόγω… Βλάνταν!

Ανήκει στον ΠΑΟΚ και... απαρνήθηκε τον Ολυμπιακό λόγω του Βλάνταν Ίβιτς! Ποιος είναι;

O Μπόγκνταν Ραγκέλοφ ανήκει στον ΠΑΟΚ και αγωνίζεται τη φετινή σεζόν ως δανεικός στον Αιγινιακό.Ο νεαρός μεσοεπιθετικός, ο οποίος κατάφερε να πετύχει ένα όμορφο γκολ κόντρα στον Άρη, μίλησε για τους στόχους του τη φετινή σεζόν, το όνειρο επιστροφής του στον ΠΑΟΚ και τον Βλάνταν Ίβιτς που τον έπεισε να έρθει στον «Δικέφαλο» και να απαρνηθεί τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τους στόχους του τη φετινή σεζόν: Στόχος μου είναι να παραμείνει ο Αιγινιακός στην κατηγορία να βγει η σεζόν.

Για την καριέρα του στον ΠΑΟΚ: Θα ήθελα να καταφέρω το καλοκαίρι να επιστρέψω στον ΠΑΟΚ. Να μου δοθεί η ευκαιρία να κάνω προετοιμασία με την ομάδα και να δείξω ότι αξίζω να είμαι στην ομάδα.

Για το γκολ του κόντρα στον Άρη: Το μόνο που σκεφτόμουν ήταν να μπω και να σκοράρω και μου βγήκε το παιχνίδι και τα κατάφερα.

Για τη διακοπή του πρωταθλήματος: Κάθε μέρα κάνουμε προπονήσεις και είναι δύσκολο να μην έχεις παιχνίδια, είναι μία δύσκολη κατάσταση για όλους τους ποδοσφαιριστές.

Για το πώς ήρθε στον ΠΑΟΚ: Εγώ ήμουν έτοιμος να υπογράψω συμβόλαιο στον Ολυμπιακό. Ήμουν στον Ερυθρό Αστέρα πιο πριν και τότε ήρθε στη ζωή μου ο Βλάνταν Ίβιτς και μου είπε ότι θα ήταν καλύτερα να έρθω στον ΠΑΟΚ. Τον εμπιστεύτηκα γιατί ήμασταν και συμπατριώτες και τελικά έκανα την καλύτερη επιλογή

Για την παρουσία του στην Κ20 του ΠΑΟΚ: Σίγουρα με βοήθησε πολύ η παρουσία μου στον ΠΑΟΚ και στις προπονήσεις της ομάδας γιατί ήταν πολύ καλές οι συνθήκες.

Για τον Ίβιτς ως προπονητή και άνθρωπο: Είναι πολύ καλός προπονητής. Και μπορεί να κάνει κάτι μεγάλο σαν προπονητής και είναι καλός σαν άνθρωπος. Ως άνθρωπος πάντα μιλάει με τους παίκτες του και θέλει να βοηθήσει κάθε μέρα στην προπόνηση, όλα είναι σούπερ με τον Βλάνταν.

πηγή: paok24.com