Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια, 16/11

Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τα ερωτικά σου ..

​ΚΡΙΟΣΜε αρκετή ενέργεια και διάθεση για κλείσιμο όσων υποθέσεων τραβάνε καιρό θα ξεκινήσεις τη μέρα σου, καθώς ο κυβερνήτης σου, Άρης, κάνει εξάγωνο με τον Ερμή. Ενδεχομένως μάλιστα να αναλάβεις την πρωτοβουλία να συναντήσεις ένα πρόσωπο που γνώρισες πρόσφατα ή να επικοινωνήσεις μαζί του, ακόμα και από μέσο κοινωνικής δικτύωσης για να ξεκινήσεις μια επαφή. Αν είσαι σε σχέση, είναι πολύ πιθανό να πιέσεις το σύντροφό σου να συμφωνήσει σε μια απόφαση, αν βλέπεις ότι ο χρόνος περνά και βλέπεις ότι όλο την αναβάλει. Αν πάντως τα επιχειρήματά σου είναι λογικά, δε θα κοπιάσεις πολύ για να τον καταφέρεις.

ΤΑΥΡΟΣΣαφώς δεν είσαι των βιαστικών αποφάσεων και των συνοπτικών διαδικασιών, ωστόσο η μέρα έχει τέτοια στοιχεία και η μόνη περίπτωση να αποφύγεις να δεσμευτείς με μια απάντηση σε κρίσιμη ερώτηση που θα σου τεθεί από ένα πρόσωπο που έχετε έρθει αρκετά κοντά, είναι να «φας» λίγο χρόνο ακόμα, βρίσκοντας μια πολύ πιστευτή δικαιολογία. Αλλιώς θα «συρθείς από το άρμα του», χωρίς καν να το καταλάβεις. Αν είσαι σε σχέση, το καλύτερο που έχετε να κάνετε σε ενδεχόμενα οικογενειακά ζητήματα που θα προκύψουν, είναι να ξεκαθαρίσετε τη θέση σας και να μην αφήσετε τίποτα στην τύχη γιατί στην πορεία θα μπορούσε να παρερμηνευτεί ή να προκαλέσει παρεξηγήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙΟ κυβερνήτης σου, Ερμής, κάνει εξάγωνο με τον Άρη και όπως αντιλαμβάνεσαι το ξεκίνημα της μέρας, εκτός από άφθονες συζητήσεις και τηλεφωνήματα, μπορεί να είναι και καθοριστικής σημασίας για την έκβαση μιας ερωτικής σου υπόθεσης, αφού όλα θα ξεδιαλύνουν σε ενδεχόμενη συνάντηση με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Παιχνίδια και φλου συμπεριφορές, καλό θα ήταν να τελειώνουν για να ξέρεις κι εσύ πώς θα πορευτείς. Αν είσαι σε σχέση, ίσως παιδευτείς αρκετά, αλλά μετά από αρκετές διαφωνίες, θα φτάσεις τελικά σε ένα καλό επίπεδο συνεννόησης με το έτερο ήμισυ για το πώς πρέπει να χειριστείτε ένα γραφειοκρατικό σας θέμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣΑν βλέπεις ότι οι αντιλήψεις ή οι επιδιώξεις σας είναι τελείως διαφορετικές με ένα πρόσωπο που σου αρέσει και δεν φαίνεται να αλλάζει άποψη, τότε θα ήταν καλύτερο για σένα να μην συνεχίσεις την επαφή σας γιατί απλά θα χάσεις χρόνο μαζί του. Ευκαιρίες θα σου παρουσιαστούν κι άλλες, πιθανόν πολύ πιο ενδιαφέρουσες κι όσο ασχολείσαι μαζί του τόσο θα περνούν απαρατήρητες. Αν είσαι σε σχέση, παρότι με τον σύντροφό σου έχετε άλλη οπτική που κρίνετε τα οικονομικά, εν τούτοις και μετά από αρκετή συζήτηση μεταξύ σας ίσως αποφασίσεις να ακολουθήσεις την άποψή του ή να τον αφήσεις να αναλάβει κάθε πρωτοβουλία αλλά έναν ενδόμυχο φόβο, έστω και μικρό, θα τον έχεις.

ΛΕΩΝΑκόμα κι αν έχεις καταλήξει τι θέλεις από ένα άτομο που κάτι πάει να γίνει μεταξύ σας αυτόν τον καιρό και είσαι απόλυτος/η, σήμερα ενδέχεται να ξεκινήσετε και πάλι κάποιες… διαπραγματεύσεις, αφού όλα τα θέματά σας δεν έχουν λυθεί. Αυτό που θα πρέπει να σε βάλει σε σκέψη όμως είναι ότι κάποια στιγμή σύντομα πρέπει να τελειώσετε με τα λόγια και να περάσετε στις πράξεις γιατί ο ενθουσιασμός σου θα αρχίσει –αν δεν έχει ήδη- να ξεφουσκώνει. Αν είσαι σε σχέση, παραμερίστε για λίγο τις ανταγωνιστικές ή εγωιστικές σας τάσεις και μην δίνετε τόσο μεγάλη σημασία στο ποιος έχει δίκιο ή όχι γιατί έτσι χάνεται κάθε καλή πρόθεση και στα εμπόδια που τυχόν προκύπτουν προσθέτετε κι άλλα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣΗ μέρα σε καλεί να λειτουργήσεις με γρήγορα αντανακλαστικά και να αρπάξεις από τα μαλλιά την ευκαιρία που θα σου δοθεί, γιατί αν αρχίσεις να κολλάς σε λεπτομέρειες και ψειρίζεις πολύ τα πράγματα, το πουλάκι θα πετάξει. Έτσι κι αλλιώς, αν δεν ρισκάρεις, δε θα μάθεις ποτέ, αν η απόφασή σου ήταν λάθος ή σωστή και μετά θα βασανίζεσαι από αμφιβολίες του τύπου «τι θα γινόταν αν…» κι απωθημένα. Αν είσαι σε σχέση, είναι πολύ καλή στιγμή να κάνετε μια τακτοποίηση ή αλλαγή στο χώρο σας που μεν θα σας κουράσει, αφού θα προκύψουν κι άλλες δουλειές που δεν είχατε υπολογίσει, όμως το αποτέλεσμα θα είναι αντάξιο του κόπου σας και όταν τελειώσετε, θα μείνετε ικανοποιημένοι.

ΖΥΓΟΣΑπό τη μια να είσαι στο τσακ να απλώσεις το χέρι σου και να πάρεις αυτό το πρόσωπο που επιθυμείς κι ας γίνει ό,τι θέλει, από την άλλη όμως έχεις και τις αμφιβολίες σου, μήπως βιάζεσαι και κάνεις τη μεγαλύτερη γκάφα του αιώνα. Ωστόσο, με τα «ίσως» και τα «μπορεί», δεν γίνεται να προχωρήσεις. Στο κάτω-κάτω, δεν θα υπογράψεις με αίμα! Αν διαπιστώσεις ότι όντως έκανες κακή εκτίμηση, έχεις κάθε δικαίωμα να αποχωρήσεις και να πας για άλλα. Αν είσαι σε σχέση, παρά τις όποιες αντιδράσεις που φοβάσαι ότι θα προκληθούν, πες αυτό που σκέφτεσαι και αισθάνεσαι στο σύντροφό σου γιατί τουλάχιστον σήμερα η ειλικρίνεια και ο αυθορμητισμός σου θα βρουν ανταπόκριση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣΕίναι πολύ πιθανό να πάρεις ξαφνικά την απόφαση να σταματήσεις το κρυφτό και να εκδηλώσεις στο πρόσωπο που σου έχει κλέψει την καρδιά τα αισθήματά σου, κάτι που βέβαια θα το αιφνιδιάσει αρκετά κι ενδεχομένως να τα χάσει. Ξέρεις όμως κι ενστικτωδώς, πότε είναι η κατάλληλη στιγμή να «κτυπήσεις», γι’ αυτό μόλις νιώσεις έτοιμος/η μέσα σου, θα την κάνεις την κίνησή σου και συνήθως δεν πέφτεις έξω. Το ίδιο θα γίνει και σήμερα. Αν είσαι σε σχέση, η μέρα είναι κατάλληλη για να ειπωθούν αλήθειες και να γίνουν ξεκαθαρίσματα και αμοιβαίες εξομολογήσεις, όμως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην ακούσεις αυτό ακριβώς που θέλεις από το ταίρι σου και κάπου να ενοχληθείς.

ΤΟΞΟΤΗΣΜε τον Ερμή σου σε εξάγωνο με τον Άρη, η αμεσότητα κι η ειλικρίνειά σου είναι τα όπλα σου, ώστε να πλησιάσεις ένα πρόσωπο και να του εκφράσεις τα αισθήματά σου και θα είσαι τόσο πληθωρικός/η που δε θα βρεις καμία αντίσταση. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να σου γίνει κρούση από ένα νεώτερο σου άτομο, που όσα χρόνια θα του λείπουν, θα τα συμπληρώνει σε θάρρος, το οποίο κατά βάθος θα θαυμάσεις. Αν είσαι σε σχέση, μπορεί να παρεξηγηθείς από το σύντροφό σου για κάτι που θα πεις ή μια πρωτοβουλία που ίσως πάρεις, χωρίς να ρωτήσεις την γνώμη του, ωστόσο, αν του εξηγήσεις ότι δεν είχες καμία κακή πρόθεση να τον θίξεις ή απλά αντέδρασες στη φούρια της στιγμής, τότε θα μετριαστεί η ένταση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣΜια πληροφορία που θα μάθεις σήμερα και αφορά σε ένα πρόσωπο που σε ελκύει πολύ θα κρίνει και τις μελλοντικές κινήσεις σου, αφού μέχρι πρότινος ήσουν στο σκοτάδι και δεν ήξερες τι να κάνεις. Τώρα, όλα θα ξεκαθαρίσουν και δε θα έχεις ούτε αμφιβολίες, ούτε δισταγμούς. Επιπλέον, δεν αποκλείεται κάποιος/α, ενδεχομένως και μέσα από τη δουλειά σου, να σου εκμυστηρευτεί τα αισθήματά σου και να σε εκπλήξει. Αν είσαι σε σχέση, η αλήθεια δεν είναι πάντα ευχάριστη στα αφτιά, γι’ αυτό, ακόμα κι αν πιστεύεις ότι πρέπει να την πεις στο ταίρι σου, φρόντισε να του τη φέρεις «μαλακά» και μην είσαι όπως συνήθως, κοφτός/η και απότομος/η γιατί δε θα αποφύγεις το ξέσπασμά του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣΟ Άρης στο ζώδιό σου σε εξάγωνο με τον Ερμή σου δίνει αρκετή φούρια και ενδεχομένως να «τρέξεις» μια προσωπική σου υπόθεση, αν βλέπεις ότι έχει πάει μακριά η βαλίτσα και από τα μόνα που έχεις χορτάσει είναι λόγια κι υποσχέσεις. Γι’ αυτό είναι πιθανό να επιδιώξεις μια συνάντηση και παρότι δεν το συνηθίζεις, να του χτυπήσεις το καμπανάκι κινδύνου, επισημαίνοντάς του ότι η υπομονή σου έχει φτάσει τα όρια της εξάντλησης και πρέπει είτε να προχωρήσετε στο επόμενο στάδιο είτε να το διαλύσετε. Αν είσαι σε σχέση, μπορεί να μην αντέξεις και πεις κάτι που θα εκληφθεί ως «μπηχτή» από το σύντροφό σου και να του δημιουργήσει δυσαρέσκεια. Κάνε τον να καταλάβει τι σε ενόχλησε, αποφεύγοντας αιχμηρά σχόλια.

ΙΧΘΥΕΣΚαι να σε στριμώξει ένα πρόσωπο που ενδιαφέρεται για σένα να του δώσεις μια ξεκάθαρη απάντηση για την οποία δεν είσαι έτοιμος/η, θα βρεις τρόπο να ελιχθείς και να την αποφύγεις. Ωστόσο, μην καταφύγεις σε ψέματα και δικαιολογίες γιατί θα το καταλάβει και πιθανόν να θυμώσει. Εξήγησέ του με ειλικρίνεια ότι θέλεις λίγο χρόνο ακόμα και στην ανάγκη, πρότεινε να κρατήσετε μια μικρή απόσταση, μέχρι να καταλήξεις για να μη νομίζει ότι το κρατάς επίτηδες μετέωρο. Αν είσαι σε σχέση, μη βιαστείς να αποδεχτείς μια επαγγελματική πρόταση που μπορεί να σκάσει ξαφνικά, πριν τη συζητήσεις με τον άνθρωπό σου γιατί εκτός του ότι θα ενοχληθεί, πιστεύοντας ότι δεν τον υπολογίζεις, δεν αποκλείεται μετά να το μετανιώσεις.

Πηγή: astrology.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο