Ζώδια

Πανσέληνος Νοεμβρίου 2016 στον Ταύρο: Πώς θα επηρεάσει τα ζώδια;

Επηρεάζονται τα ζώδια του σταθερού σταυρού.

Η Πανσέληνος του μήνα πραγματοποιείται στις 14 Νοεμβρίου 2016, στο ζώδιο του Ταύρου, επηρεάζοντας τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους). Τι το διαφορετικό όμως έχει αυτό το φεγγάρι του Νοεμβρίου; Επρόκειτο να είναι 7% μεγαλύτερο και 16% πιο λαμπρό συγκριτικά με μία μέση Πανσέληνο. Ένα αντίστοιχο φεγγάρι έχουμε να βιώσουμε από το 1948 , ενώ το επόμενο αντίστοιχο φεγγάρι χρονολογείται ότι θα προκύψει τον Νοέμβριο του 2034.

Πώς θα μας επηρεάσει σε προσωπικό επίπεδο;Πρόκειται για μια έντονη πανσέληνο που θα αναταράξει τις σχέσεις των περισσότερων ανθρώπων μαζί με τα επαγγελματικά τους σχέδια. Είναι μία περίοδος που θα γίνει προσπάθεια εδραίωσης και κατάκτησης των προσωπικών συμφερόντων. Τα ζητήματα των σχέσεων και των οικονομικών, θα είναι οι 2 βασικοί τομείς που θα επικεντρωθούμε όλοι, ανεξαιρέτως ζωδίου!

Πώς θα μας επηρεάσει η Πανσέληνος σε διεθνές επίπεδο;Θα παρατηρηθούν νέες εξελίξεις στα μεγάλα διεθνή ζητήματα, προτείνονται καινούργια σχέδια στην οικονομία, αλλά άλλο τόσο αμφισβητούνται εδαφικά δικαιώματα με αποτέλεσμα να έχουμε διαφωνίες και συγκρούσεις μεταξύ κρατών. Έτσι κι αλλιώς το διάστημα αυτό εγκυμονεί ανησυχίες καθώς γεγονότα της διεθνούς πολιτικής σκηνής είναι δυνατό να έχουν αντίκτυπο στα εσωτερικά προβλήματα της χώρας μας.

Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια;

ΚΡΙΟΣ: Τα οικονομικά είναι το δικό σας ευάλωτο σημείο το οποίο και σας προκαλεί έντονο άγχος αυτή την περίοδο. Διεκδικήστε τα δικαιώματά σας, αποφεύγοντας τις συγκρούσεις. Αναμένετε ματαιώσεις σε προσωπικά σχέδια που αφορούν την είσπραξη χρημάτων. Αξιοποιήστε τον κοινωνικό σας κύκλο για να ξεφύγετε από ανασφάλειες !

ΤΑΥΡΟΣ: Αλλαγή στον τρόπο σκέψης και συμπεριφοράς, συναισθηματικός αναβρασμός και ανακατατάξεις στον τομέα των προσωπικών σου σχέσεων επρόκειτο να είναι τα αποτελέσματα αυτού του φεγγαριού! Αποφύγετε τις σπασμωδικές κινήσεις ιδιαίτερα για θέματα που αφορούν την προσωπική σας εικόνα καθώς και την καριέρα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Περίοδος συναισθηματικής αναμόχλευσης αλλά και ανασφάλειας σε σχέση με τα επαγγελματικά σας. Κινηθείτε ευέλικτα, αξιοποιήστε τις γνώσεις και την εμπειρία σας και αφιερώστε περισσότερο χρόνο για την ξεκούρασή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Στόχοι , επιθυμίες , γνωριμίες, δικτύωση και μία δική σας προσωπική στιγμή την οποία δεν θα θέλετε να μοιραστείτε με κανέναν, έρχονται αυτή την περίοδο για να σας κάνουν να νιώσετε έντονα! Απομακρυνθείτε από το παρασκήνιο, τα λόγια, τα κουτσομπολιά και τις συγκρούσεις στο φιλικό σας περιβάλλον!

ΛΕΩΝ: Με μεγάλο πείσμα και επιμονή θα αγωνιστείτε για να κατακτήσετε μία καλύτερη επαγγελματική πορεία! Τα λόγια που θα ακούσετε για την επαγγελματική σας δράση θα είναι αρκετά, μην επηρεάζεστε και συνεχίστε το έργο σας. Δείξτε προσοχή σε συνεργασίες σας, οι οποίες σας βγάζουν έξω από τα πλάνα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι επιθυμίες σας είναι πολλές και αυτές τις μέρες θα πρέπει να τις περιορίσετε, αφενός γιατί θα μείνετε με άδειο πορτοφόλι, αφετέρου μπορεί να επενδύσετε σε λάθος ανθρώπους και καταστάσεις! Ο έρωτας παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στις μέρες που ακολουθούν, απολαύστε τον χωρίς μεγάλες απαιτήσεις για το μέλλον!

ΖΥΓΟΣ: Ζήλειες, ανταγωνισμοί, πάθη, λάθη αλλά και … λογαριασμοί ανεξόφλητοι, έρχονται τώρα για να σας γεμίσουν υπερένταση, άγχος αλλά και φόβο για το τι θα γίνει στο μέλλον! Χαλαρώστε, βάλτε προτεραιότητες και πείτε ναι σε ένα ερωτικό κάλεσμα που μπορεί να σταθεί ιδιαίτερα αναζωογονητικό!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αν προσπαθήσετε να επιβάλλεται τα θέλω σας στο σύντροφο, ή στον συνεργάτη, είναι βέβαιο ότι αυτές τις μέρες δεν θα γλιτώσετε τις αντιθέσεις! Η απόλυτη και εξουσιαστική σας συμπεριφορά θα είναι ο λόγος να προκύψουν καβγάδες στο στενό σας περιβάλλον! Αποδεχτείτε τα γεγονότα γύρω σας!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Στρες για την δουλειά, για τα οικονομικά και τις υποχρεώσεις ….είναι γεγονός ότι αυτή την περίοδο το άγχος σας καταβάλει, ενώ αρκετές ευθύνες που έχετε αναλάβει δεν σας επιτρέπουν να έχετε αρκετό ελεύθερο χρόνο! Μην αφήσετε τις φοβίες και τις ανασφάλειες να σας καταβάλουν! Αποφύγετε πολυσύχναστους χώρους και άσκοπη κατανάλωση ενέργειας! Διατροφικές υπερβολές θα πρέπει να αποτραπούν!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θέλετε να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα, να κάνετε την προσωπική σας υπέρβαση, να ταξιδέψετε, να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας, να δείτε ανθρώπους που σας είχαν λείψει … Έχετε πολλές επιθυμίες και στόχους τις ημέρες αυτές, είναι σκόπιμο όμως να συγκροτηθείτε και να βάλετε σειρά προτεραιότητας σε αυτά που θέλετε να κατακτήσετε, γιατί στο τέλος δεν θα κάνετε τίποτα από αυτά που έχετε στο μυαλό!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η πανσέληνος στον Ταύρο φέρνει εντάσεις στο οικογενειακό σας περιβάλλον και εσείς γίνεστε αρκετά πιο εριστικοί αλλά και επίμονοι με τους ανθρώπους που αγαπάτε. Ρίξτε τους τόνους και μην προσπαθείτε να επιβάλλεται τους όρους και τους κανόνες σας γιατί θα έχετε δυσάρεστα αποτελέσματα.

ΙΧΘΥΣ: Με την πανσέληνο στον Ταύρο κάνετε κάποια μετακίνηση, ταξιδεύετε, είσαστε σε έντονες επικοινωνίες και αλλάζετε μυαλό, στόχους και ιδέες … Διαχειριστείτε πιο ευέλικτα το λόγο σας και καταπολεμήστε φόβους, ανασφάλειες αλλά και απωθημένα που είναι φανερό ότι σας κάνουν να επικεντρώνεστε αυτό τον καιρό σε ψυχοφθόρες σκέψεις!

πηγή: oroskopos.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο