Ζώδια

Ο Ερμής στον Τοξότη και οι προβλέψεις των ζωδίων ως τις 2 Δεκεμβρίου 2016

Kάνει την είσοδό του στις 12 Νοεμβρίου.

Ο Ερμής ο πλανήτης που επηρεάζει την ροή των επικοινωνιών μας, τις μετακινήσεις, τις ειδήσεις, τις συμφωνίες μα πάνω από όλα την σκέψη μας, κάνει την είσοδό του στις 12 Νοεμβρίου, στον αέρινο εκπρόσωπο του μεταβλητού σταυρού, τον Τοξότη όπου και θα παραμείνει ως τις 2 Δεκεμβρίου. 

Ο Ερμής από το ζώδιο του Τοξότη, βρίσκεται σε θέση αδυναμίας γεγονός που δηλώνει ότι το διάστημα που ανοίγεται μπροστά μας, η επικοινωνία δεν θα μπορεί να λειτουργεί πάντα άνετα, ευέλικτα και αποδοτικά … γιατί όμως;

Είσαι σίγουρος ότι τα ξέρεις όλα;Ο Ερμής από τον Τοξότη δημιουργεί έντονα την τάση να νομίζουμε ότι τα ξέρουμε όλα, γεγονός που οδηγεί σε επιπόλαιες αποφάσεις αλλά σε εντάσεις και καβγάδες που προκύπτουν κυρίως λόγω αυθάδειας. Σίγουρα όλοι έχουμε παρατηρήσει είτε στον εαυτό μας, είτε στους άλλους, πως αρκετές στιγμές αντί να ακούσουμε με προσοχή τα λόγια του συνομιλητή μας, σκεφτόμαστε εκείνη την στιγμή τι θα του απαντήσουμε στην συνέχεια ….Αυτό έχει το δυσάρεστο αποτέλεσμα να δημιουργούνται παρανοήσεις, παρεξηγήσεις, αντιθέσεις και καβγάδες. Επιπλέον, με τον Ερμή στον Τοξότη, δεν υπάρχει το «τακτ», έτσι λοιπόν οι επικοινωνίες χαρακτηρίζονται από καυστικό χιούμορ, εριστικότητα, ειρωνεία ενώ αν φουντώσουν λίγο παραπάνω τα «αίματα», τα υβριστικά σχόλια ξεφεύγουν και εκφράζονται χωρίς σκέψη! Όλα τα παραπάνω λοιπόν, πρέπει να έχουμε κατά νου για τις ημέρες που ακολουθούν για μην ξεφύγουμε από τα όρια….

Που πρέπει να επικεντρωθείς;Ωστόσο, με τον Ερμή από το ζώδιο του Τοξότη, είναι μία καλή ευκαιρία να πάρουμε την απόφαση να εμπλουτίσουμε περεταίρω τις γνώσεις μας, να ξεκινήσουμε ένα επιμορφωτικό σεμινάριο, να αλλάξουμε λίγο την φιλοσοφία μας για κάποιες καταστάσεις ή ακόμα και να πραγματοποιήσουμε ένα ανανεωτικό ταξιδάκι!

Σημείωσε τις παρακάτω ημερομηνίεςΑς δώσουμε όμως την προσοχή μας, ποιες όψεις θα σχηματίσει ο Ερμής κατά την διάρκεια της πορείας του στον Τοξότη, με τους υπόλοιπους πλανήτες για να γνωρίζουμε τι να περιμένουμε.

15/11: Ο Ερμής από το ζώδιο του Τοξότη θα βρεθεί σε όψη εξαγώνου με τον Άρη από το ζώδιο του Υδροχόου και είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να δραστηριοποιηθούν και να πάρουν δυναμικές αποφάσεις τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) και τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) του 1ου δεκαημέρου! Η μέρα είναι κατάλληλη για πρωτοβουλίες, συμφωνίες, αποφάσεις, επικοινωνίες και συναντήσεις.

18/11: Αυτή την ημέρα κορυφώνεται το δυσαρμονικό τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα και είναι χρήσιμο να αποφύγουμε τις παρανοήσεις, τα ψέματα, τις εξαπατήσεις, καθώς και την επιπολαιότητα στην οδήγηση και γενικότερα στις επικοινωνίες και τις μετακινήσεις μας. Τα ζώδια που πρέπει να σταθούν προσεχτικά είναι οι εκπρόσωποι του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες) που έχουν γεννηθεί στο τέλος του 1ου και στις αρχές του 2ου δεκαημέρου! Η εγκράτεια και η επιφυλακτικότητα, μπορούν να αποτρέψουν τα λάθη! Αυτή την ημέρα πρέπει να αποφύγουμε τις συμφωνίες, τις αποφάσεις καθώς και τις σοβαρές συζητήσεις.

22/11: Το ευνοϊκό εξάγωνο του Ερμή από τον Τοξότη με τον Δία από το ζώδιο του Ζυγού, χαρίζει ευχάριστες αλλά και τυχερές στιγμές στους εκπροσώπους της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) και του Αέρα (Δίδυμους, Ζυγούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου τους ! Μία πρόταση, μία είδηση, μία συνάντηση … θα σκορπίσει χαμόγελα αλλά και την ευκαιρία επέκτασης ή και κατάκτησης ενός στόχου!

23/ 11: Ο Κρόνος από το ζώδιο του Τοξότη αυτή την ημέρα θα βάλει «φρένο» στην επιπολαιότητα του Ερμή που κινείται στο ίδιο ζώδιο, με αποτέλεσμα να συμμαζέψει την πολυλογία, την αυθάδεια καθώς και την βιασύνη. Αυτή την ημέρα λοιπόν αφενός θα υπάρξουν όρια, περιορισμοί και εμπόδια στην εξέλιξη κάποιων αποφάσεων, αφετέρου όμως έχουμε την ευκαιρία να δούμε λίγο πιο σοβαρά και λογικά κάποιες υποθέσεις μας και να πάρουμε αποφάσεις που μπορεί να είναι σκληρές, είναι όμως για το καλό! Τα ζώδια που θα προβληματιστούν από αυτή την όψη, είναι οι εκπρόσωποι του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες) του 2ου δεκαημέρου!26/11: Το τρίγωνο του Ερμή με τον Ουρανό, έρχεται για να σκορπίσει ειδήσεις ευχάριστες, επικοινωνίες που θα έχουν απρόβλεπτο αλλά ενθουσιώδη χαρακτήρα, αστραπιαίες γνωριμίες καθώς και ξαφνικές ευκαιρίες για ταξίδια, συμφωνίες και … ανταμώματα! Οι ευνοημένοι από αυτή την όψη θα είναι οι εκπρόσωποι της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) και οι εκπρόσωποι του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) που έχουν γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο!

Κριός: Με τον Ερμή από το ζώδιο του Τοξότη ως τις 2 Δεκεμβρίου , είναι μία καλή ευκαιρία για σένα να πάρεις την πρωτοβουλία να ανοιχτείς περισσότερο σε νέα μονοπάτια που θα μπορέσουν να σου προσφέρουν εμπειρία, εξέλιξη, γνώση! Ο προγραμματισμός ενός μακρινού ταξιδιού, η συμμετοχή σου σε ένα σεμινάριο, η ενασχόλησή σου με το διαδίκτυο, την φιλοσοφία ή την μάθηση, μπορούν πραγματικά αυτό τον καιρό να σε βοηθήσουν να πας πολλά βήματα παρακάτω. Παράλληλα η εποχή κρίνεται ευνοϊκή για επαφές με θείους, θείες, ξαδέρφια ή και με άτομα που βρισκόσουν σε απόσταση! 

Ταύρος: Το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη σε βοηθά να συζητήσεις, να διαπραγματευτείς και να αναζητήσεις τρόπους για να ρυθμίσεις οφειλές και να τακτοποιήσεις γραφειοκρατικές ή φορολογικές υποθέσεις που βρίσκονται σε εκκρεμότητα. Μη βιάζεσαι να πάρεις αποφάσεις και να καταλήξεις σε συμπεράσματα, ιδιαίτερα αν είσαι Ταύρος και έχεις γεννηθεί στο τέλος του 1ου δεκαημέρου! Η περίοδος κρίνεται θετική για την εξέλιξη εργασιακών και οικονομικών υποθέσεων για εσένα που έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο ενώ μία καλή επαγγελματική ευκαιρία ανοίγεται για σένα του 3ου δεκαημέρου! Ωστόσο, αυτό το διάστημα φρόντισε να καταπολεμήσεις την επιμονή και το πείσμα στις συζητήσεις σου, γιατί η ανυποχώρητη στάση σου δεν είναι μόνο ότι θα δυσαρεστήσει τους γύρω σου, αλλά θα σε κάνει και εσένα να βρεθείς σε αδιέξοδο.

Δίδυμος: Οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου έρχονται τώρα στο προσκήνιο και εσύ είσαι σε σκέψεις και σε συζητήσεις, ώστε να βρεις λύσεις ή να πάρεις αποφάσεις που θα βοηθήσουν να αναπτύξεις περισσότερο τον τομέα των σταθερών, διαπροσωπικών σου σχέσεων. Η περίοδος είναι κατάλληλη για συζητήσεις και επαφές με τον σύντροφο , τον μόνιμο ή υποψήφιο συνεργάτη. Αν έχεις γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου σου, είναι εποχή για να πάρεις δυναμικές πρωτοβουλίες, ωστόσο θα πρέπει να διατηρείς στο πίσω μέρος του μυαλού σου ότι για μία ακόμα φορά θα ζήσεις τις λεγόμενες καθυστερήσεις και τα μπερδέματα, ιδιαίτερα σε υποθέσεις που σχετίζονται με την καριέρα σου! Αν έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σου, οι ερωτικές εξελίξεις σου δίνουν το αίσθημα της χαράς είναι σημαντικό όμως να σκεφτείς ώριμα και συνετά ποια είναι τα «θέλω» σου! Αν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο, η περίοδος είναι άκρως ευνοϊκή για να βρεθείς κερδισμένος μέσα από τυχαίες γνωριμίες που θα προκύψουν από τον κοινωνικό σου κύκλο.

Καρκίνος: Με τον Ερμή από το ζώδιο του Τοξότη η καθημερινότητά σου γεμίζει νέες δραστηριότητες, επαφές και συναντήσεις που αφορούν την εξέλιξη των εργασιακών σου υποθέσεων. Μέσα σε αυτή την έντονη εργασιακή κινητικότητα, εσύ έχεις την προθυμία να πεις σε όλα «ναι» και να αναλάβεις πολλές δραστηριότητες μαζί, έτσι απλά γιατί πιστεύεις ότι μπορείς όλα να τα ολοκληρώσεις σωστά και έτσι όπως πρέπει! Φρόντισε να μην ξεπερνάς τα όρια για να μπορέσεις πιο αποδοτικά να ολοκληρώσεις τις εργασίας σου με τον σωστό τρόπο! Παράλληλα η εποχή σε ευνοεί να πραγματοποιήσεις ένα checkupρουτίνας, να πάρεις αποφάσεις που αφορούν την φυσική σου κατάσταση ή την βελτίωση του τρόπου ζωής σου!

Λέων: Η είσοδος του Ερμή από το ζώδιο του Τοξότη, σε γεμίζει με ενθουσιασμό αλλά και με την επιθυμία να εκφραστείς δημιουργικά, να φλερτάρεις, να έχεις όμορφες επικοινωνίες και συναντήσεις με τον σύντροφο ή με το άτομο που σε ενδιαφέρει! Οι προτάσεις και οι προσκλήσεις δεν λείπουν από το ημερήσιο πρόγραμμά σου, οι κολακείες σου ανεβάζουν την ψυχολογική διάθεση στα ύψη, ενώ οι εμπνευσμένες ιδέες σου μπορούν πράγματι να στηρίξουν με τον καλύτερο τρόπο τα επιχειρηματικά σου σχέδια! Άφησε λοιπόν τον εαυτό σου ελεύθερο και διασκέδασε… άλλωστε το αξίζεις!

Παρθένος: Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη, σε βοηθά να αποκαταστήσεις το οικογενειακό κλίμα, πραγματοποιώντας συζητήσεις που θα σε φέρουν πιο κοντά στους ανθρώπους που αγαπάς, αλλά θα σε βοηθήσουν να βρεις και λύσεις στα ζητήματα που σε είχαν προβληματίσει την περασμένη περίοδο! Το διάστημα αυτό κρίνεται θετικό για να πάρεις αποφάσεις που αφορούν το οίκημα και την εξέλιξη οικογενειακών ζητημάτων σε κάθε περίπτωση όμως θα πρέπει κάποιες στιγμές να υποχωρήσεις, να συμβιβαστείς ή και να ακούσεις την αντίπερα όχθη, χωρίς να πιστεύεις πως ότι σκέφτεσαι και λες είναι και το σωστό. Παράλληλα το διάστημα αυτό σε βοηθά να κινητοποιηθείς και να πάρεις αποφάσεις σε θέματα εργασιακά και οικονομικά ενώ θα πρέπει να αποφύγεις τις πλάνες και τις εξαπατήσεις σε σχέσεις επαγγελματικές ή και στα αισθηματικά (ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο).

Ζυγός: Είναι γεγονός ότι σου είναι δύσκολο να παίρνεις αποφάσεις, εμπλέκεσαι αρκετές στιγμές σε διλήμματα και τρενάρεις τον χρόνο μέχρι να καταλήξεις σε συμπεράσματα ή ακόμα και στο τι είναι αυτό που θέλεις. Την περίοδο που ο Ερμής θα βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη, το μυαλό σου βρίσκεται σε εγρήγορση, οι επικοινωνίες σου θα είναι αρκετές, οι συζητήσεις, οι διαπραγματεύσεις και οι επικοινωνίες θα σε παρακινήσουν να πάρεις αποφάσεις, να έρθεις σε επαφή με ανθρώπους, να δικτυωθείς, αλλά και να πάρεις αποφάσεις! Αν είσαι Ζυγός του 1ου δεκαημέρου, είναι πολύ πιθανό να πραγματοποιήσεις κάποιο ταξίδι, ή να προχωρήσουν κάποιες συζητήσεις για την εξέλιξη μίας συμφωνίας. Δείξε προσοχή στα λάθη βιασύνης στην εργασία σου! Αν είσαι Ζυγός του 2ου δεκαημέρου μία σημαντική ευκαιρία ή πρόταση, θα σου χαρίσει την δική σου τυχερή προσωπική στιγμή! Αν είσαι Ζυγός του 3ου δεκαημέρου, μία ξαφνική πρόταση για συνεργασία, ή μία γνωριμία ή πρόταση στον τομέα των αισθηματικών, θα είναι η δική σου έκπληξη για αυτή την περίοδο.

Σκορπιός: Με τον Ερμή από το ζώδιο του Τοξότη, διανύεις ένα διάστημα συζητήσεων και επαφών, που αφορούν την εξέλιξη των οικονομικών σου! Νέοι στόχοι, νέες γνωριμίες, επαφές και συμφωνίες, θα σου δώσουν το κίνητρο για να αναζητήσεις νέες πηγές εσόδων, προκειμένου να πετύχεις την πρόοδο των οικονομικών σου! Αν είσαι Σκορπιός του 1ου δεκαημέρου θα ανταπεξέλθεις στις οικονομικές δυσκολίες, χρήσιμο όμως είναι αυτό τον καιρό να απεμπλακείς από καταστάσεις ή ανθρώπους που σου προκαλούν συναισθηματικές ανασφάλειες. Αν είσαι Σκορπιός του 2ου δεκαημέρου μία εργασιακή ευκαιρία θα σε βοηθήσει αργά αλλά σταδιακά στην οικονομική αναβάθμιση. Αν είσαι Σκορπιός του 3ου δεκαημέρου, ευχάριστες επαγγελματικές αλλαγές σου ανοίγουν καλές προοπτικές για το μέλλον.

Τοξότης: Ο Ερμής κάνει το πέρασμά του στο ζώδιο σου αγαπητέ Τοξότη και διανύεις μία κοινωνική περίοδο, γεμάτη εξωστρέφεια, ειδήσεις και επικοινωνίες … Οι επικοινωνίες σου θα εξελίσσονται σε γρήγορους ρυθμούς, σημαντικό όμως είναι να μην παρεκκλίνεις από τους στόχους σου, να αποφύγεις την τάση σου ότι είσαι ο γνώστης των πάντων και να μην επιτρέψεις την φλυαρία και στην αυθάδεια να σε παρασύρουν σε λάθη! Αν έχεις γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο είναι σημαντικό να έχεις κατά νου, ότι πολλές φορές μπορεί να καταλήξεις σε εσφαλμένα συμπεράσματα ή αποφάσεις! Αν είσαι Τοξότης του 2ου δεκαημέρου θυμήσου πως οι πιο σημαντικές αποφάσεις συνεπάγονται από θυσίες και τις περισσότερες στιγμές είναι σκληρές. Αν είσαι Τοξότης του 3ου δεκαημέρου, μέσα στο «κύμα» ειδήσεων και επικοινωνιών έρχεται και ένας μεγάλος έρωτας ή μία πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Αιγόκερως: Έφτασε η στιγμή να φιλοσοφήσεις λίγο τις καταστάσεις, να σκεφτείς σοβαρά το παρελθόν και να αρχίζεις σταδιακά να σκέφτεσαι ποιες θα είναι οι αποφάσεις που θα πρέπει να εφαρμόσεις στο άμεσο μέλλον. Με τον Ερμή στον Τοξότη, έχεις την ανάγκη για λίγο να αποστασιοποιηθείς για λίγο από την έντονη κοινωνική ζωή, αναλογίζεσαι, νοσταλγείς αλλά και αναθεωρείς κάποιες καταστάσεις. Παράλληλα στον τομέα της εργασίας μπορείς άνετα αυτό τον καιρό να βρεις λύσεις και να έρθεις σε επαφές που θα εξυπηρετήσουν τα συμφέροντά σου! Αν είσαι Αιγόκερως του 1ου δεκαημέρου, φρόντισε να αποφύγεις τα μυστικά, τα ψέματα και το παρασκήνιο. Αν είσαι Αιγόκερως του 2ου δεκαημέρου άρπαξε γρήγορα τις επαγγελματικές ευκαιρίες που θα σου δοθούν! Αν είσαι Αιγόκερως του 3ου δεκαημέρου κάποιες οικογενειακές συζητήσεις θα σε βοηθήσουν να πάρεις αποφάσεις που τρέναρες καιρό.

Υδροχόος: Την περίοδο αυτή είσαι η ψυχή της παρέας και η κοινωνική σου ζωή φαίνεται να βρίσκεται στα φόρτε της, με επαφές, συζητήσεις, γνωριμίες αλλά και προσκλήσεις από φίλους! Θα περάσεις όμορφες στιγμές, μπορείς να έρθεις σε επαφή με νέους ανθρώπους που θα μπορούν να στηρίξουν τα προσωπικά σου σχέδια. Βέβαια επειδή και ο Άρης αυτή την περίοδο βρίσκεται στο ζώδιο σου , καλό θα ήταν να μειώσεις την παρορμητικότητα και την βιασύνη στις διαπροσωπικές σου επαφές, κάνοντας σωστές επιλογές στους ανθρώπους που θα σε πλαισιώνουν!

Ιχθύς: Το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη, στρέφει το ενδιαφέρον σου στην καριέρα σου, πραγματοποιώντας συζητήσεις και επαφές που θα σε βοηθήσουν να υποστηρίξεις τους στόχους σου, προκειμένου να προβάλεις με τον καλύτερο τρόπο την δουλειά σου! Επαγγελματικές συμφωνίες, συζητήσεις και επαφές αναφορά με θέματα επαγγελματικά κρίνονται άκρως ευνοϊκά για αυτή την περίοδο. Αν είσαι Ιχθύς του 1ου δεκαημέρου, δείξε επιφυλακτικότητα και προσοχή στις συνεργασίες σου, γιατί κάποιες καταστάσεις δεν θα είναι ακριβώς έτσι όπως θα ειπωθούν! Αν είσαι Ιχθύς του 2ου δεκαημέρου θα βρεθείς κερδισμένος οικονομικά μέσα από τις επαγγελματικές ευκαιρίες που θα σου δοθούν. Αν είσαι Ιχθύς του 3ου δεκαημέρου, ένα ξαφνικό οικονομικό κέρδος μέσα από την δουλειά σου θα σου δώσει ικανοποίηση!

πηγή: oroskopos.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο