Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια, 15/11

ΚΡΙΟΣ: Όταν κινείσαι βιαστικά, λογικό είναι να… σκοντάφτεις, αφού κινδυνεύεις να πεις ή να κάνεις πράγματα που αργότερα θα μετανιώσεις, γι’ αυτό σήμερα είναι πιθανό να μετανιώσεις για μια πρόσφατη συμπεριφορά σου, που θεωρείς ότι σε εξέθεσε στο άτομο που σε ενδιαφέρει. Επιπλέον, έχε το νου σου γιατί όσα ακούσεις για αυτόν/η που σου αρέσει, […]

ΚΡΙΟΣ: Όταν κινείσαι βιαστικά, λογικό είναι να… σκοντάφτεις, αφού κινδυνεύεις να πεις ή να κάνεις πράγματα που αργότερα θα μετανιώσεις, γι’ αυτό σήμερα είναι πιθανό να μετανιώσεις για μια πρόσφατη συμπεριφορά σου, που θεωρείς ότι σε εξέθεσε στο άτομο που σε ενδιαφέρει. Επιπλέον, έχε το νου σου γιατί όσα ακούσεις για αυτόν/η που σου αρέσει, μπορεί να είναι κουτσομπολιά και να μην ισχύουν. Αν είσαι σε σχέση, από αυτά που λέει ένα συγγενικό σας πρόσωπο για ένα θέμα που σας αφορά, κρατήστε τα μισά και μην τα δένετε κόμπο. Διασταυρώστε τις πληροφορίες και μην εφησυχάζετε. Συμβουλευτείτε ειδικούς που γνωρίζουν το αντικείμενο και μην βασίζεστε στις γνώμες του ενός και του άλλου. 

ΤΑΥΡΟΣ: Ο ενεργός Ποσειδώνας αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να «ξεγελαστείς» από ένα πρόσωπο που ποντάρει στις ευαισθησίες σου, κάτι όμως που δεν αναμένεται να έχει σοβαρές συνέπειες, αν δεν εμπλακείς οικονομικά. Επιπλέον, είναι πιθανό να συμμετάσχεις σε μια συλλογική δράση ανθρωπιστικού χαρακτήρα. Παράλληλα, η Σελήνη στους Διδύμους μπορεί να σε κάνει πιο ασταθή στη διαχείριση των οικονομικών σου ή να σε παρασύρει σε καταναλωτικές επιλογές, που δεν είναι και τόσο αναγκαίες. Η δημιουργία ενός ρομαντικού ή αισθησιακού κλίματος θα ικανοποιήσει ακόμη και τις πιο δύσκολες απαιτήσεις σου ως προς την ευχαρίστηση που μπορεί να αποκομίσεις, αν όμως είσαι μόνος/η κι έχεις προσδοκίες για μια «κανονική» σχέση, είναι προτιμότερο να παραμείνεις στα όνειρά σου! 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε καλεί να ενεργοποιηθείς, επιστρατεύοντας κάθε δεξιότητά σου, αφού είναι βέβαιο ότι κατά την διάρκεια της ημέρας θα αντιμετωπίσεις ποικίλες προκλήσεις. Σε καθαρά επικοινωνιακό επίπεδο πάντως έχεις όλα τα εχέγγυα για να αντλήσεις πληροφορίες επί… παντός επιστητού! Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας σε ωθεί να πιστέψεις στο καλύτερο και να εμψυχώσεις τόσο τον εαυτό σου, όσο και τους άλλους, έστω κι αν γνωρίζεις ότι τα πράγματα δεν είναι και τόσο αισιόδοξα στην πράξη. Η εξάλειψη των εντάσεων είναι ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα της ημέρας, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν συντελούνται καταστάσεις στον «χώρο του αοράτου»! Αν μάλιστα είσαι ήδη σε μια σχέση, τίθεται ένα θέμα εμπιστοσύνης, όσο ωραία κι αν σου παρουσιάζονται τα πράγματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ο ενεργός Ποσειδώνας σε βοηθά να χαλαρώσεις από τις εξωτερικές εντάσεις και να στραφείς σε δράσεις ή ενδιαφέροντα που τρέφουν κυρίως την ψυχή σου και σε κάνουν να νοιώθεις καλύτερα. Από την άλλη πλευρά, βέβαια, σε πρακτικό επίπεδο κάποια πράγματα που έχεις προγραμματίσει μάλλον δεν θα γίνουν, είτε λόγω της δικής σου αναβλητικότητας, είτε επειδή απλά δεν έχει έρθει η ώρα τους! Σε ανάλογο μήκος κύματος, η Σελήνη στους Διδύμους σε καλεί να «αποσυρθείς» για λίγο από την τρέχουσα πραγματικότητα. Η Αφροδίτη απέναντί σου φροντίζει για την διατήρηση ενός καλού κλίματος στα προσωπικά σου και είτε είσαι ήδη σε μια σχέση, είτε ενδιαφέρεσαι για μια νέα αρχή, μπορείς να ελπίζεις στα καλύτερα. Διώξε λοιπόν κάθε αρνητική σκέψη κι αφέσου σε αυτά που το σύμπαν σου παρέχει απλόχερα!

ΛΕΩΝ: Η Σελήνη στους Διδύμους δείχνει πρόθυμη να ανανεώσει τον κύκλο των γνωριμιών σου, χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει πως κάθε νέα επαφή σου θα έχει και «ποιοτικά» χαρακτηριστικά. Αντίθετα, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να «φθαρείς» δίπλα σε άτομα που ασχολούνται αποκλειστικά και μόνον με το τι κάνουν οι άλλοι! Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας αναδεικνύει τα φιλανθρωπικά σου αισθήματα αλλά και την διάθεσή σου να βοηθήσεις «τον κάθε πικραμένο», κάτι που μπορεί τελικά να σου στοιχίσει και οικονομικά. Ο Άρης απέναντί σου δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μια νέα «κατάκτηση» κι αν δεν έχεις κάποια δέσμευση μπορεί να περάσεις όμορφα και χωρίς σκοτούρες. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση μπορεί «να σε ζώσουν τα φίδια», από κάτι που θα υποπέσει στην αντίληψή σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ο ενεργός Ποσειδώνας μπορεί να απαλύνει τις εντάσεις και να σε κάνει να νοιώσεις καλύτερα, από την άλλη πλευρά όμως σε «προειδοποιεί» ότι πολλά από αυτά που σκέφτεσαι ή ονειρεύεσαι δεν έχουν πιθανότητες να επαληθευτούν ή να δρομολογηθούν στην πράξη, κάτι που θα πρέπει να προσέξεις, αν σου προταθεί μια συμφωνία ή συνεργασία. Κι ένας λόγος παραπάνω είναι ότι η Σελήνη στους Διδύμους δεν εγγυάται για σένα ούτε την σταθερότητα, ούτε την αξιοπιστία στις συναλλαγές σου με άλλους/ες, ιδιαίτερα τις επαγγελματικές. Και βέβαια έχεις το δικαίωμα να «πλέεις σε πελάγη ευτυχίας» ανεξάρτητα με το αν ή λογική σου ή κάποιος/α «εχέφρων» σου επισημαίνει τον κίνδυνο να διαψευστείς από την πραγματικότητα. Γιατί το να πιστεύεις στο όνειρο είναι η μία και μόνη προϋπόθεση που απαιτείται για να… υλοποιηθεί!

ΖΥΓΟΣ: Η Σελήνη στους Διδύμους εξυπηρετεί σε μέγιστο βαθμό την πρόθεσή σου να γνωρίσεις κόσμο και να επεκταθείς σε νέα ενδιαφέροντα, απλά θα πρέπει να επιλέξεις εκείνα που πραγματικά σε εκφράζουν κι έχουν μια ποιότητα, ώστε να μην «φας την ώρα σου» με ανούσιες καταστάσεις. Επιπλέον, είναι πιθανό να ταξιδέψεις ή να τριγυρίζεις σε διάφορα «στέκια». Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας σε καλεί να εντάξεις στην καθημερινότητά σου και κάποιες θεραπευτικές τεχνικές ή δράσεις που «μιλάνε στην ψυχή σου». Τα θετικά μηνύματα που εισπράττεις από το περιβάλλον σου, θα σε κάνουν να αναθαρρήσεις και να δεις τον κόσμο σου μέσα από «ροζ γυαλιά». Ακόμη όμως κι αν τελικά δεν γίνει τίποτε από όλα αυτά που φαντάζεσαι ή ονειρεύεσαι, η τονωτική «ένεση» που θα λάβεις αρκεί για να νοιώσεις ευτυχής!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ο ενεργός Ποσειδώνας αναδεικνύει τις ευαισθησίες σου αλλά και κάθε είδους καλλιτεχνικό ταλέντο που μπορεί να διαθέτεις. Προδιαγράφεται λοιπόν μια ημέρα με δημιουργικές εμπνεύσεις και «λεπτές» συγκινήσεις, που θα σε μεταφέρουν σε έναν «παραδεισένιο» κόσμο. Από την άλλη πλευρά βέβαια, η Σελήνη στους Διδύμους ενδέχεται να δρομολογήσει κάποιες οικονομικές εξελίξεις που αναπόφευκτα θα σε προσγειώσουν στην πραγματικότητα, βγάζοντάς σε από την «νιρβάνα» σου! Όταν ο έρωτας αποτυπώνεται σε προσφορές «ανεκτίμητης αξίας», τότε έχεις κάθε λόγο να «πετάς στα ουράνια», ξεχνώντας τις δύσκολες ή τις κακές στιγμές του παρελθόντος. Και βέβαια σε κάτι τέτοιες στιγμές το να προτάξεις την καχυποψία σου, μόνον ζημιά θα κάνει.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η Σελήνη στους Διδύμους εξάπτει την περιέργειά σου και σε κάνει πολύ πιο «ανήσυχο/η» στις αναζητήσεις σου, δημιουργώντας παράλληλα απορίες σε όσους/ες σε θεωρούν «δεδομένο/η». Πέρα όμως από την αστάθεια που χαρακτηρίζει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, μπορείς τελικά να αποκομίσεις διδάγματα και οφέλη «τσιμπολογώντας» από εδώ κι από εκεί. Επιπλέον, ο ενεργός Ποσειδώνας σε κάνει πολύ πιο αισιόδοξο/η, αν όμως έχεις «ανοικτό» κάποιο περιουσιακό θέμα, πρόσεξε μήπως σε βρουν «μπόσικο/η»! Φαίνεται πως οι διαθέσιμες επιλογές σου αυξάνονται και πληθύνονται! Εσύ βέβαια μπορεί να ονειρεύεσαι το καλύτερο για την σχέση σου με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο αλλά για την ώρα η μεταβλητότητα των καταστάσεων δεν συνάδει με κάτι πιο «χειροπιαστό» ή σταθερό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ο ενεργός Ποσειδώνας ρίχνει «λάδια» στον δρόμο σου, αυξάνοντας την πιθανότητα ενός λάθους ή μιας αβλεψίας που θα σου αφήσει την αίσθηση ότι ματαιοπονείς. Την ίδια στιγμή όμως σε βοηθά να αποκαταστήσεις τις σχέσεις σου με άτομα του περιβάλλοντός σου, έστω και στα ψέματα! Παράλληλα, η Σελήνη στους Διδύμους σου έχει «φυλαγμένες» αρκετές δουλειές κι εδώ είναι που θα χρειαστείς μερικά από τα τυπικά σου προσόντα, όπως είναι για παράδειγμα το οργανωτικό πνεύμα και η ιεράρχηση των στόχων σου. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε κάνει πιο «μαλακό/η» στις αντιδράσεις σου, ενώ ταυτόχρονα συγκεντρώνει γύρω σου πρόσωπα που σε αποδέχονται και σε θαυμάζουν. Ίσως βέβαια το ένα να είναι απόρροια του άλλου, εκείνο όμως που «μετράει» είναι η βελτίωση της προσωπικής σου ζωής πέρα από κάθε προσδοκία σου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η Σελήνη στους Διδύμους αναμένεται να συμβάλλει σε μια πιο ζωηρή καθημερινότητα, διανθισμένη με ανταλλαγές απόψεων, νέες προοπτικές και κυρίως ενδιαφέρουσα παρέα. Όλα αυτά βέβαια δεν σηματοδοτούν κάτι το μόνιμο ή σταθερό αλλά δεν παύουν να ανοίγουν τον δρόμο για κάποια επιπλέον κατορθώματά σου! Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας σε κάνει πιο γενναιόδωρο/η, ιδιαίτερα απέναντι σε εκείνους/ες που δείχνουν να έχουν την ανάγκη σου, από την άλλη πλευρά όμως δεν προσφέρεται για σημαντικές αγορές ή επενδύσεις. Με τον Άρη στο ζώδιό σου είναι πολύ εύκολο να «ξεφύγεις» σε αναζητήσεις που παραπέμπουν στην ανάγκη σου για περιπέτεια αλλά το πιθανότερο για την ώρα είναι το να αρκεστείς σε «ασκήσεις φαντασίας»! Αν όμως θελήσεις να δώσεις «σάρκα και οστά» στις επιθυμίες σου, τότε μπορεί και να διαψευστείς.

ΙΧΘΕΙΣ:Η Σελήνη στους Διδύμους αναμένεται να συμβάλλει σε μια πιο ζωηρή καθημερινότητα, διανθισμένη με ανταλλαγές απόψεων, νέες προοπτικές και κυρίως ενδιαφέρουσα παρέα. Όλα αυτά βέβαια δεν σηματοδοτούν κάτι το μόνιμο ή σταθερό αλλά δεν παύουν να ανοίγουν τον δρόμο για κάποια επιπλέον κατορθώματά σου! Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας σε κάνει πιο γενναιόδωρο/η, ιδιαίτερα απέναντι σε εκείνους/ες που δείχνουν να έχουν την ανάγκη σου, από την άλλη πλευρά όμως δεν προσφέρεται για σημαντικές αγορές ή επενδύσεις. Με τον Άρη στο ζώδιό σου είναι πολύ εύκολο να «ξεφύγεις» σε αναζητήσεις που παραπέμπουν στην ανάγκη σου για περιπέτεια αλλά το πιθανότερο για την ώρα είναι το να αρκεστείς σε «ασκήσεις φαντασίας»! Αν όμως θελήσεις να δώσεις «σάρκα και οστά» στις επιθυμίες σου, τότε μπορεί και να διαψευστείς.

πηγή: astrology.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο