Ζώδια

Ερμής στον Τοξότη σε τετράγωνο με Ποσειδώνα στις 18/11

Από τις 16 ως τις 20 Νοεμβρίου, ο Ερμής στο χαρούμενο ζώδιο του Τοξότη θα βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, μια δύσκολη όψη για τους Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς που έχετε γεννηθεί στα τέλη του πρώτου δεκαημέρου και/ή όσους έχετε τον Ωροσκόπο και προσωπικούς πλανήτες (Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη) από την 6η […]

Από τις 16 ως τις 20 Νοεμβρίου, ο Ερμής στο χαρούμενο ζώδιο του Τοξότη θα βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, μια δύσκολη όψη για τους Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς που έχετε γεννηθεί στα τέλη του πρώτου δεκαημέρου και/ή όσους έχετε τον Ωροσκόπο και προσωπικούς πλανήτες (Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη) από την 6η ως την 10η μοίρα των παραπάνω ζωδίων. Δες τον αστρολογικό χάρτη για το αν σε επηρεάζει αυτή η όψη. 

Αυτό το πενθήμερο, θα υπάρξει κάποια σύγχυση στην επικοινωνία με τους γύρω σου, δεν μπορεί να αποσαφηνίσεις τα λόγια των άλλων, παρασύρεσαι από τον ενθουσιασμό σου και την καλοπροαίρετη διάθεσή σου και δεν μπορείς να κατανοήσεις τους άλλους με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Ίσως αισθάνεσαιαπογοήτευση εξαιτίας της αρνητικής γνώμης των άλλων. Στη χειρότερη περίπτωση, ίσως αναρωτιέσαι αν σου έχουν πει την αλήθεια.

Προσπάθησε αυτό το πενθήμερο να έχεις μέσα στο μυαλό σου τη μεγάλη εικόνα των πραγμάτων και συμβουλέψου τη διαίσθησή σου. Ίσως απλά αυτό το πενθήμερο βρίσκεσαι σε εσωτερική σύγχυση για ένα ζήτημα που σε απασχολεί καιρό και νιώθεις ένα συναισθηματικό κενό. Μπορεί επίσης το μυαλό σου να είναι στο χάος, δεν μπορείς να επεξεργαστείς τις πληροφορίες που λαμβάνεις. Έχεις έναν ανέφικτο ιδεαλισμό, δεν μπορείς να συγκεντρωθείς, αρνείσαι να αποδεχτείς τις συμβουλές που σου δίνουν. Αυτό το πενθήμερο χάνεσαι στα όνειρα και στη φαντασία σου, για το πώς θα ήθελες να είναι η ζωή σου.

Πηγή: astropedia.gr