Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια, 10/11

Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου ...

​ΚΡΙΟΣΗ μέρα θα κυλήσει ήρεμα και θα σου δώσει τη δυνατότητα να χαλαρώσεις και να οραματιστείς το μέλλον σου. Είναι πολύ πιθανό να θέλεις να μείνεις μόνος/η και να ασχοληθείς με πράγματα που σε διασκεδάζουν και σου αρέσουν, ενώ δεν αποκλείεται να κάνεις και μια μικρή συζήτηση με ένα έμπιστό σου άτομο, ζητώντας τη γνώμη του για μια ερωτική σου υπόθεση για την οποία έχεις ξαφνικά αμφιβολίες και δεν ξέρεις πώς να τη χειριστείς. Αν είσαι σε σχέση, μια μικρή αδιαθεσία ή σωματική κόπωση μάλλον θα σε κρατήσει μέσα σήμερα αλλά δε θα σε χαλάσει, αφού ο σύντροφός σου θα σου παρέχει όλη τη φροντίδα και τη στοργή που χρειάζεσαι.

ΤΑΥΡΟΣΜε την αναστάτωση που σου έχει δημιουργήσει ο Άρης, δεν έχεις και την πιο ξεκάθαρη εικόνα σήμερα για την ερωτική σου ζωή, εν τούτοις αποφεύγεις και να το ψάξεις παραπάνω γιατί έχεις την αίσθηση ότι όσο πιο πολύ σκαλίζεις τα πράγματα, τόσο δε θα σου αρέσουν αυτά που θα ανακαλύψεις. Επίσης, είναι πιθανό να σε μπερδεύει το ενδιαφέρον ενός προσώπου γιατί δεν μπορείς να καταλάβεις αν είναι φιλικό ή ερωτικό. Αν είσαι σε σχέση, ωστόσο, θα βγάλεις έντονο ρομαντισμό και αισθησιασμό στο σύντροφό σου και παρότι δεν θα είσαι πολύ εκφραστικός/η λεκτικά, οι πράξεις σου θα δείξουν ξεκάθαρα τα συναισθήματα που τρέφεις γι’ αυτόν.

ΔΙΔΥΜΟΙ Είσαι πιο ευαίσθητος/η σήμερα κι είναι πολύ πιθανό να ξυπνήσουν μνήμες μέσα σου από τα παλιά και να σε πάνε πίσω στο χρόνο. Ωστόσο, πρέπει να επικεντρωθείς στις καινούργιες ερωτικές προοπτικές που ανοίγονται μπροστά σου και να προχωρήσεις παρακάτω. Ένα πρόσωπο από το επαγγελματικό σου περιβάλλον ενδεχομένως να σε βοηθήσει να κλείσεις οριστικά την πόρτα στο παρελθόν γι’ αυτό μη διστάσεις να του δώσεις μια ευκαιρία. Αν είσαι σε σχέση, έχεις σχέδια για απόψε το βράδυ γι’ αυτό θέλεις να τελειώσεις όσες υποχρεώσεις έχεις και να βρεθείς μια ώρα αρχύτερα με το ταίρι σου. Πρόσεξε όμως μην παραλείψεις κάτι σημαντικό ή κάνεις κάποιο λάθος από τη βιασύνη σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣΟι ελπίδες κι οι προσδοκίες σου μάλλον θα αυξηθούν σήμερα, ίσως εξ αιτίας μιας είδησης που θα λάβεις ή μιας κίνησης του προσώπου που σε ενδιαφέρει, η οποία θα σε κάνει να αναθαρρήσεις. Εν τούτοις, είναι πιθανό να δίνεις την δική σου ερμηνεία στα πράγματα, λόγω των συναισθημάτων σου και να μην κρίνεις αντικειμενικά. Γι’ αυτό καλό θα ήταν να ζητήσεις και τη γνώμη ενός έμπιστου ατόμου για να μην κάνεις τσάμπα όνειρα. Αν είσαι σε σχέση, ένα χαμόγελο, μια γλυκιά κουβέντα είναι αρκετά για να διώξουν κάθε συννεφιά και να φτιάξουν τη διάθεση του συντρόφου σου. Ακόμα και μια παρεξήγηση να είχατε είναι ο πιο όμορφος τρόπος για να τη λύσετε.

ΛΕΩΝ Μια υπερβολή σε διακατέχει και σήμερα μπορεί να αφήσεις τον εαυτό σου να κάνει σχέδια και όνειρα τρελά που απέχουν πολύ από την πραγματικότητα. Ωστόσο, βαθιά μέσα σου έχεις την πεποίθηση ότι τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο στον έρωτα. Πάντως η θετική ενέργεια που εκπέμπεις ίσως φέρει κοντά σου ένα άτομο που θα σε γοητεύσει και να γίνει έτσι η αρχή μιας πολύ όμορφης ιστορίας. Αν είσαι σε σχέση, το κλίμα είναι αρκετά ρομαντικό και καλό θα ήταν να το εκμεταλλευτείτε με το ταίρι σου για να περάσετε μια αρκετά ζεστή βραδιά, απομονωμένοι στον δικό σας κόσμο, ξεχνώντας έστω και για λίγο άγχη και προβλήματα της καθημερινότητας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ Με τη Σελήνη απέναντί σου, στους Ιχθύες, ευνοείσαι αρκετά, ώστε να γνωρίσεις κάποιο άτομο που θα σε ελκύσει, γι’ αυτό καλό θα ήταν σήμερα να κανονίσεις να πας κάπου όπου συγκεντρώνεται κόσμος, αυξάνοντας έτσι τις πιθανότητες. Δεν αποκλείεται να εμφανιστεί στη ζωή σου ένα ευγενικό και αρκετά γοητευτικό πρόσωπο που θα σε κάνει να νιώσεις όμορφα και να αρχίσεις να έχεις προσδοκίες για ένα κοινό μέλλον. Αν είσαι δεσμευμένος/η, μικροπροβλήματα σαφώς υπάρχουν ανάμεσα σε σένα και το σύντροφό σου, ωστόσο δεν είναι πια τέτοιας σοβαρότητας που θα σε ανησυχήσουν και ιδιαίτερα σήμερα θα αισθάνεσαι πιο ήρεμος/η και με μεγαλύτερη αισιοδοξία για την εξέλιξη της σχέσης σας.

ΖΥΓΟΣΚαλό θα ήταν να εκμεταλλευτείς τη σημερινή μέρα για να χαλαρώσεις και να φροντίσεις περισσότερο τον εαυτό σου και τη φυσική σου κατάσταση, αφού εκτός του ότι θα σε ανανεώσει, θα σε κάνει να νιώσεις πιο όμορφα. Είναι πολύ πιθανό όμως το βράδυ να αισθανθείς μοναξιά και έντονη την ανάγκη να βρεις το πρόσωπο εκείνο που θα μοιραστείς μαζί του όμορφες ερωτικές στιγμές. Όμως πρέπει να κρατήσεις ψηλά το ηθικό σου, αν θέλεις να αλλάξει η κατάσταση. Αν είσαι σε σχέση, θέματα δουλειάς ενδέχεται να σε κρατήσουν απασχολημένο/η για αρκετές ώρες, με αποτέλεσμα να μην περάσεις όσο χρόνο ήθελες ή σχεδίαζες με το ταίρι σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Έχεις μια συναισθηματική φόρτιση σήμερα κι η Σελήνη στα Ψάρια δε σε βοηθά ιδιαίτερα αφού, αντί να σε καλμάρει, την εντείνει γι’ αυτό κι είναι πιθανό να κάνεις μια κίνηση, έστω και έμμεσα, να δείξεις σε ένα πρόσωπο τι αισθάνεσαι, όμως τον έλεγχό σου δεν θα τον χάσεις. Καλό θα ήταν πάντως να πιέσεις λίγο την κατάσταση, αν δεις ότι σε παίρνει και μην αφήσεις τον εγωισμό να σε φρενάρει. Αν είσαι σε σχέση, ένα φιλικό σας πρόσωπο μπορεί να μην νιώθει καλά, εξ αιτίας ενός προβλήματος ερωτικής φύσης που αντιμετωπίζει και θα ζητήσει τη συμβουλή σας. Επειδή διαφωνείς με τον τρόπο που το χειρίζεται, ενδεχομένως να αφήσεις το ταίρι σου να αναλάβει για να μην κάνεις τα πράγματα χειρότερα.

ΤΟΞΟΤΗΣΔιατηρείς τη θετική σου ενέργεια και είσαι αποφασισμένος/η να μην αφήσεις τίποτα και κανέναν να σου ρίξει το ηθικό. Ακόμα κι αν τα πράγματα στα ερωτικά σου δεν πάνε έτσι ακριβώς όπως φανταζόσουν ή δεν εξελίσσονται με τον γρήγορο ρυθμό που θέλεις, δε χάνεις την πίστη σου και είσαι σίγουρος/η ότι πολύ σύντομα η κατάσταση θα αλλάξει υπέρ σου. Σήμερα πάντως θα συμβεί όντως κάτι πολύ καλό που θα επιβεβαιώσει την αισιόδοξη στάση σου. Αν είσαι σε σχέση, η μέρα είναι κατάλληλη για να περάσεις ένα ρομαντικό βράδυ στο σπίτι κι είναι ευκαιρία να χαλαρώσετε με σύντροφό σου, να μιλήσετε, να απολαύσετε ένα ωραίο γεύμα ή να κάνετε κάτι μαζί που θα αρέσει και στους δύο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Θα προσπαθήσεις να κάνεις κάποιες δουλειές για να αποσπάσεις το μυαλό σου από ένα πρόσωπο που σου αρέσει και το σκέφτεσαι συνεχώς και θα τα καταφέρεις με επιτυχία μέχρι και το βράδυ που θα τελειώσεις από όλα και θα μείνεις μόνος/η. Γι’ αυτό είναι καλύτερα να πας κάπου, να συναντηθείς με άτομα του περιβάλλοντός σου που σε αγαπούν και σε νοιάζονται, να μιλήσεις για αυτά που νιώθεις και κατά κάποιο τρόπο να ξεσπάσεις. Αν είσαι σε σχέση, άκου με μεγαλύτερη προσοχή τα παράπονα του συντρόφου σου και μην ενοχλείσαι, ακόμα κι αν πιστεύεις ότι είναι κάπως υπερβολικά. Αφού έτσι αισθάνεται, οφείλεις να το σεβαστείς και να δεις τι μπορείς να κάνεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣΑπό τη μια ο Άρης στο ζώδιό σου, από την άλλη η Σελήνη στον 2ο οίκο σου, λογικό είναι σήμερα να είσαι «άπιαστο» όνειρο για πολλούς εκπροσώπους του αντίθετου φύλου, αφού μπορεί να μοιράζεις απλόχερα χαμόγελα και να φλερτάρεις, όμως δεν φαίνεσαι διατεθειμένος/η να παραχωρήσεις σε κανέναν και καμία την ελευθερία σου κι αν το κάνεις θα είναι μόνο για λίγο, όσο σου χρειάζεται για να ενισχύσεις την αυτοπεποίθησή σου. Αν είσαι σε σχέση, οικονομικά η εποχή δεν ενδείκνυται για αφελείς ή καλοκάγαθες πράξεις, οπότε καλό θα ήταν να ακολουθήσεις τις συμβουλές του συντρόφου σου για να μη βρεθείς εκτεθειμένος/η και στο τέλος δεν μπορείς να καλύψεις τις δικές σου υποχρεώσεις.

ΙΧΘΥΕΣΚαι σήμερα η Σελήνη θα είναι στο ζώδιό σου, βοηθώντας σε να διατηρήσεις τη θετική σου ενέργεια και την αισιοδοξία. Θα ενισχύσει αρκετά και τον αισθησιασμό σου και θα ελκύσεις την προσοχή του αντίθετου φύλου, οπότε δεν είναι απίθανο να μαγέψεις ένα πρόσωπο που θα προσπαθήσει να σε κατακτήσει. Αν πάλι έχεις ήδη βρει αυτόν/η που σου έχει κλέψει την καρδιά θα είναι πολύ εύκολο να το προσεγγίσεις ή να στείλεις το μήνυμά σου και να έχεις θερμή ανταπόκριση. Αν είσαι σε σχέση, θέλεις όλα να κυλούν χαλαρά και όμορφα στη ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου, γι’ αυτό θα φροντίσεις να κρατήσεις απέξω θέματα που ξέρεις ότι μπορεί να προκαλέσουν αναστάτωση και να χαλάσουν τη διάθεσή σας.

Πηγή: astrology.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο