Ζώδια

O Άρης στον Υδροχόο & οι προβλέψεις των ζωδίων ως τις 19 Δεκεμβρίου 2016

Ο Άρης είναι ο πλανήτης της δράσης, του σθένους, της ενέργειας, της σεξουαλικότητας κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Υδροχόου στις 9 Νοεμβρίου.

Έφτασε η στιγμή να δραστηριοποιηθούμε συλλογικά, να αναπτύξουμε συμμαχίες, να αξιοποιήσουμε τις γνωριμίες μας αλλά και να μπούμε στην διαδικασία να αλλάξουμε λίγο την θεωρία μας, τις αποφάσεις μας ή ακόμα και την δράση μας… 

Ο Άρης είναι ο πλανήτης της δράσης, του σθένους, της ενέργειας, της σεξουαλικότητας κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Υδροχόου στις 9 Νοεμβρίου όπου και θα παραμείνει ως τις 19 Δεκεμβρίου!

Ο Άρης στον Υδροχόο, οι εκπλήξεις, οι ανατροπές και οι συμμαχίες

Ο Άρης είναι ο πλανήτης που πυροδοτεί πάντα τις εξελίξεις που συμβαίνουν γύρω μας και σημάνει την έναρξη , την δράση και την πορεία γεγονότων. Η θέση του Άρη από το ζώδιο του Υδροχόου, είναι αρκετά θεωρητική, αυτό σημαίνει ότι το διάστημα που ανοίγεται μπροστά μας θα είναι αρκετά δύσκολο να επικεντρωθούμε μεθοδικά σε πράξεις που θα ολοκληρώνονται με συνέπεια και τάξη, είναι όμως μία θετική περίοδος για να κάνουμε την μεγάλη ανατροπή, να αλλάξουμε στάση και αντιμετώπιση καταστάσεων και να πράξουμε σκεπτόμενοι περισσότερο το κοινό καλό. Ο Άρης από το ζώδιο του Υδροχόου, μας ενεργοποιεί κοινωνικά, μας δημιουργεί την ανάγκη να κινηθούμε μέσα σε ομάδες ανθρώπων, να δώσουμε την μάχη μας για όσα μας ανήκουν, μας αξίζουν ή δικαιούμαστε. Να τονίσουμε βέβαια εδώ, ότι με τον Άρη από το ζώδιο του Υδροχόου, δεν λείπουν οι εντάσεις, τα νεύρα και τα ξαφνικά ξεσπάσματα καβγά, ιδιαίτερα για τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους), οι οποίοι και δεν θα μπορούν να συγκρατήσουν το πείσμα αλλά και την υπερβολή τους σε κάποιες καταστάσεις. Ωστόσο, αυτή τη φορά, ο Άρης από τον Υδροχόο βρίσκεται σε αμοιβαία υποδοχή με τον Ουρανό από το ζώδιο του Κριού (Άρης βρίσκεται στο ζώδιο που κυβερνήτης είναι ο Ουρανός και ο Ουρανός βρίσκεται στο ζώδιο που κυβερνήτης είναι ο Άρης). Έτσι λοιπόν οι Κριοί και οι Υδροχόοι θα είναι τα δύο ζώδια που θα βιώσουν αυτό το διάστημα σημαντικές εξελίξεις και αλλαγές στη ζωή τους και δεν θα λείψουν και οι εκπλήξεις από το προσκήνιο της καθημερινότητάς τους. 

Οι σημαντικές αστρολογικές όψεις του Άρη και η επιρροή τους!

Στις 15/11 το εξάγωνο του Ερμή από το ζώδιο του Τοξότη με τον Άρη από το ζώδιο του Υδροχόου, θα στηρίξει την λήψη αποφάσεων, τις μετακινήσεις, τις συμφωνίες αλλά και τις επικοινωνίες κυρίως των ζωδίων του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) αλλά και των ζωδίων της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) που έχουν γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου τους.

Στις 2/12 το ευεργετικό τρίγωνο του Άρη με τον Δία, θα σημάνει την έναρξη τυχερών και θετικών εξελίξεων… Μία πρόταση, ένα νέο ξεκίνημα, μία νέα συνεργασία ή σχέση θα σκορπίσει χαμόγελα στα ζώδια του Αέρα (Δίδυμους, Ζυγούς, Υδροχόους) και τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς , Λέοντες, Τοξότες) που έχουν γεννηθεί στο 2ο δεκαημερο.

Μία ημέρα αργότερα, στις 3 Δεκεμβρίου, το εξάγωνο του Άρη με τον Κρόνο, θα σταθεροποιήσει τα βήματα και τις αποφάσεις των εκπροσώπων του ζωδιακού που αναφέραμε παραπάνω.

Στις 7 Δεκεμβρίου το εξάγωνο του Άρη με τον Ουρανό, χαρίζει εκπλήξεις, αλλαγές, ευχάριστες ανατροπές και ενθουσιασμό για νέα ξεκινήματα στα ζώδια του Αέρα (Δίδυμους, Ζυγούς, Υδροχόους) και τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς , Λέοντες, Τοξότες) που γεννήθηκαν στο 3ο δεκαήμερο!

Πώς θα επηρεάσει ο Άρης τα 12 ζώδια;

ΚριόςΕίναι η κατάλληλη περίοδος του έτους για να δραστηριοποιηθείς κοινωνικά και να ανοιχτείς σε νέες γνωριμίες! Με τον Άρη από το ζώδιο του Υδροχόου – σε αμοιβαία υποδοχή με τον Ουρανό από το ζώδιο σου- διανύεις ένα διάστημα αλλαγών, η ζωή σου διαμορφώνεται με έναν τρόπο διαφορετικό, νέοι άνθρωποι μπαίνουν στην καθημερινότητά σου και ξεκινάς καινούργιες δραστηριότητες! Σε αυτή την περίοδο, θα δεχθείς την στήριξη φίλων, θα γνωρίσεις νέους ανθρώπους, είναι πολύ πιθανό να ενταχτείς σε έναν σύλλογο ή να ξεκινήσεις μία δραστηριότητα που θα σε φέρει σε επαφή με αρκετούς ανθρώπους! Αν είσαι Κριός του 1ου δεκαημέρου, θα έχεις σημαντικές γνωριμίες, μετακινήσεις, προσκλήσεις και επαφές. Αν είσαι Κριός του 2ου δεκαημέρου είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσει μέσα από το φιλικό περιβάλλον μία σταθερή σχέση ή συνεργασία που θα σε βοηθήσει να σταθεροποιήσεις κάποια από τα προσωπικά σχέδια. Αν είσαι Κριός του 3ου δεκαημέρου, βιώνεις αλλαγές που σου αρέσουν …. οι περισσότερες από αυτές είναι στον τομέα των σχέσεων.  

ΤαύροςΈνα μαχητικό διάστημα ξεκινά για την καριέρα σου, όπου η επιμονή, το πείσμα και η συνεχής εργατικότητά σου, θα σε βοηθήσουν να έχεις την ανοδική πορεία που προσμένεις. Με τον Άρη στο ζώδιο του Υδροχόου κινείσαι δυναμικά προκειμένου να κατακτήσεις μεγάλους και άκρως σημαντικούς στόχους! Αναζητάς την προβολή, την καταξίωση και την πρόοδο, για να το πετύχεις αυτό μπορεί κάποιες φορές να λειτουργήσεις και αρκετά ανταγωνιστικά! Αν είσαι Ταύρος του 1ου δεκαημέρου, θα υπάρξουν θετικές συγκυρίες σε εργασία – οικονομικά! Αν είσαι Ταύρος του 2ου δεκαημέρου, είναι η ευκαιρία σου για ένα σημαντικό επαγγελματικό άνοιγμα που θα έχει σταθερές προοπτικές. Αν είσαι Ταύρος του 3ου δεκαημέρου, οι συνθήκες της εργασίας σου αλλάζουν και βελτιώνονται σημαντικά! 

ΔίδυμοιΈνα κύμα ενθουσιασμού, χαράς, ευχαρίστησης και δυνατοτήτων επέκτασης και προόδου έρχεται τώρα για να σε παρασύρει και για να σε βοηθήσει να επουλώσεις τα τραύματα της τελευταίας περιόδου. Με τον Άρη από το ζώδιο του Υδροχόου, οργανώνεις μακρινό ταξίδι, παίρνεις αποφάσεις σημαντικές που αφορούν το μέλλον σου, έρχεσαι σε επαφή με άτομα που σας χώριζε ηλικιακό, χιλιομετρικό χάσμα αλλά προπάντων αποκτάς νέες γνώσεις και εμπειρίες! Αυτό άλλωστε είναι και το πιο σημαντικό, ότι ανοίγεις τα φτερά σου και ζεις νέες περιπέτειες, κάτι που το θελες και σου είχε λείψει! Το διάστημα αυτό κρίνεται θετικό για θέματα σπουδών, σεμιναρίων, διαλέξεων αλλά και επαγγελματικών συμφωνιών. Αν είσαι Δίδυμος του 1ου δεκαημέρου βγαίνεις κερδισμένος στον τομέα των σχέσεων, οι οποίες μπορούν να πάρουν σταθερή μορφή αρκεί να το αποφασίσεις. Αν είσαι Δίδυμος του 2ου δεκαημέρου, μία νέα ερωτική γνωριμία θα σε συναρπάσει αλλά θα έχει τις προοπτικές να παραμείνει και σταθερή στο χρόνο. Όσο για σένα που είσαι Δίδυμος του 3ου δεκαημέρου, μεγάλες ευκαιρίες και εκπλήξεις έρχονται, μέσα από το κοινωνικό σου περιβάλλον! 

ΚαρκίνοςΟ Άρης από το ζώδιο του Υδροχόου κάνει τις συνθήκες γύρω σου απαιτητικές, έντονες γεγονός που σε φορτίζει με άγχος και υπερένταση. Ωστόσο, η περίοδος αυτή θα κριθεί ιδανική για τον ερωτικό τομέα, αφού η λίμπιντό σου θα είναι αρκετά ανεβασμένη! Αλλά ας δούμε τα πράγματα από την αρχή: Άρης στον Υδροχόο σημαίνει έκτακτες εισφορές, χρέη που πρέπει άμεσα να τακτοποιηθούν, έξοδα τα οποία προκύπτουν ξαφνικά και σε βγάζουν εκτός προγράμματος. Άρης στον Υδροχόο για σένα Καρκίνε μου σημαίνει και έντονος ανταγωνισμός και ζήλεια από την πλευρά των άλλων. Αν είσαι Καρκίνος του 1ου δεκαημέρου, θα μπορέσεις μέσα από αλλαγές και αποφάσεις που θα τεθούν σε ισχύ στην εργασία σου να βρεθείς οικονομικά κερδισμένος. Αν είσαι Καρκίνος του 2ου δεκαημέρου, προκύπτουν ευχάριστα γεγονότα στο σπίτι και στην οικογένεια τα οποία και σου προσφέρουν ανακούφιση. Παράλληλα έχεις και εσύ από την πλευρά σου την προοπτική να σταθεροποιήσεις την επαγγελματική σου θέση. Αν είσαι Καρκίνος του 3ου δεκαημέρου, το διάστημα αυτό θα κάνεις μία μεγάλη επαγγελματική αλλαγή, η οποία σε βάθος χρόνου θα συμβάλει στην επαγγελματική σου άνοδο! 

ΛέωνΈνα έντονο διάστημα ανοίγεται μπροστά σου, όπου οι συνεργασίες και οι σχέσεις σου βρίσκονται σε φάση αλλαγών. Πολλές από αυτές τις αλλαγές θα σε κουράσουν και θα σε βγάλουν από την βολή σου, η πορεία όμως θα δείξει ότι εσύ Λέοντα όχι μόνο δεν έχασες κάτι από αυτές τις ανακατατάξεις αλλά βγήκες και κερδισμένος. Με τον Άρη από τον Υδροχόο, θα ήταν φρόνιμο να περιορίσεις τις εντάσεις και τους καβγάδες με τον σύντροφο, τον σύζυγο ή και τους συναδέλφους στη δουλειά. Μην προσπαθείς να επιβληθείς, γιατί είναι κάτι που θα σε πάει πίσω. Συχνά θα προκύπτουν ξαφνικά ευτράπελα που θα σε βγάζουν από αυτό που πίστευες ή περίμενες για αυτό συγκρατήσου! Θυμήσου πως παρόλη την ένταση των ημερών τώρα είναι η κατάλληλη εποχή για να αλλάξουν οι συνθήκες μίας σχέσης ή μίας συνεργασίας. Αν είσαι Λέοντας του 1ου δεκαημέρου, μία ερωτική γνωριμία θα σε θέσει αυτή την περίοδο σε εγρήγορση, παράλληλα ευνοούνται ταξιδάκια και επικοινωνίες με το έτερον ήμισυ! Αν είσαι Λέοντας του 2ου δεκαημέρου μία πρόταση για συνεργασία, το ξεκίνημα μίας νέας σχέσης, ή ακόμα και η απόφαση ενός γάμου θα σε κάνουν σταδιακά να νιώσεις ασφάλεια, σιγουριά και χαρά! Αν είσαι Λέοντας του 3ου δεκαημέρου μία νέα προοπτική ανοίγεται μπροστά σου, η οποία και σε βοηθά να δεις τις καταστάσεις της ζωής σου από μία διαφορετική σκοπιά! 

ΠαρθένοςΞεκινά μία περίοδος που ο τομέας της εργασίας απορροφά όλο το ενδιαφέρον σου! Αναλαμβάνεις υποχρεώσεις τις οποίες θέλεις να διεκπεραιώσεις όλες με συνέπεια, χρήσιμο είναι όμως να μην ξεφεύγεις από τον προγραμματισμό σου, αλλά και να μην λες «ναι» σε αρκετές εργασίες ταυτόχρονα, γιατί θα χάσεις τον μπούσουλα, θα ξεφύγεις από τον έλεγχο και δεν θα μπορείς να ολοκληρώσεις με επιτυχία όλα όσα επιθυμείς! Το διάστημα αυτό, θα πρέπει να λειτουργήσεις πιο προληπτικά σε θέματα που αφορούν την φυσική σου κατάσταση, αποφεύγοντας τις ιώσεις της εποχής και φροντίζοντας για την σωστή σου διατροφή αλλά αφήνοντας χρόνο για ξεκούραση και ύπνο! Είναι γεγονός ότι με τον Άρη στον Υδροχόο μπορείς άνετα να ξεφύγεις από τον έλεγχο, παραμελώντας τον εαυτό σου… φρόντισε να το αποφύγεις! Τα έκτακτα γεγονότα στην καθημερινότητά σου είναι μέσα στο πρόγραμμα, να το έχεις στο μυαλό σου! Αν είσαι Παρθένος του 1ου δεκαημέρου, είναι ένα καλό διάστημα για να κάνεις κάποιες εποικοδομητικές αλλαγές ή να πάρεις σημαντικές αποφάσεις που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια, την δουλειά! Αν είσαι Παρθένος του 2ου δεκαημέρου, ο κόπος και η προσπάθεια που κάνεις τώρα θα έχουν την πλήρη οικονομική ανταμοιβή! Αν είσαι Παρθένος του 3ου δεκαημέρου, οι ανακατατάξεις στον εργασιακό σου χώρο θα σταθούν προς όφελός σου! 

ΖυγόςΤο πέρασμα του Άρη στο ζώδιο του Υδροχόου είναι άκρως ευεργετικό και σου επιφυλάσσει όμορφες , διασκεδαστικές και απολαυστικές στιγμές! Ο έρωτας επιστρέφει πάλι στο προσκήνιο και σου θυμίζει ότι το φλερτ, το παιχνίδι και το κυνήγι της ερωτικής κατάκτησης είναι αυτό που ακριβώς χρειάζεσαι! Παράλληλα την περίοδο αυτή μπορείς να κινηθείς δραστικά και με απόλυτη επιτυχία για υποθέσεις που αφορούν την επιχειρηματικότητα, την δημιουργικότητα, την τέχνη , το παιδί, την τεκνοποίηση! Αν είσαι Ζυγός του 1ου δεκαημέρου, ένα ταξίδι, μία πρόταση, μία επικοινωνία, θα γίνει η αιτία να κινητοποιηθείς και να βρεις τον ενθουσιασμό σου! Αν είσαι Ζυγός του 2ου δεκαημέρου, τώρα είναι η στιγμή σου …. Οι δυνατότητες της επέκτασης, του έρωτα, της δημιουργίας μίας σταθερής σχέσης ή συνεργασίας είναι πολλές, μην μείνεις με δεμένα τα χέρια! Όσο για σένα που έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σου, ένας νέος έρωτας θα εισβάλει στη ζωή σου με τον πιο πρωτότυπο τρόπο – οι δεσμευμένοι, έχετε χαρούμενες εξελίξεις αλλά και εκπλήξεις-!  

ΣκορπιόςΜπαίνεις σε μία περίοδο ανακατατάξεων, αλλαγών αλλά και εντάσεων στο χώρο του σπιτιού και της οικογένειας αγαπητέ Σκορπιέ. Μπορεί να αποφασίσεις να αλλάξεις σπίτι ή γραφείο, παράλληλα όμως θα σε διακατέχει το έντονο πείσμα, η υπερένταση αλλά και η επιθυμία να γίνουν όλα την στιγμή που εσύ θα ορίσεις! Είναι σημαντικό για τις 6 εβδομάδες που ακολουθούν να αποφύγεις τους καβγάδες και τις αντιπαραθέσεις με τα άτομα που συμβιώνεις. Ακόμα και αν συντρέχει λόγος, είναι φρόνιμο να ρίξεις νερό στο κρασί σου και να ακολουθήσεις τον σωστό και δίκαιο δρόμο. Αν είσαι Σκορπιός του 1ου δεκαημέρου το διάστημα αυτό, θα έχεις θετικές εξελίξεις / ειδήσεις / συμφωνίες από τη δουλειά σου και θα αφορούν οικονομικό ζήτημα το οποίο θα κριθεί ευνοϊκό για σένα! Αν είσαι Σκορπιός του 2ου δεκαημέρου, να αναμένεις μία καλή επαγγελματική ευκαιρία, που σου ανοίγει νέους ορίζοντες και θα συμβάλει σταδιακά και στην οικονομική σου σταθερότητα! Όσο για σένα που έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο, διανύεις φάση μεγάλων αλλαγών, επαγγελματικών ή και προσωπικών / οικογενειακών, προσαρμόσου στο πνεύμα της ανανέωσης χωρίς να κρατάς αντιστάσεις! 

ΤοξότηςΗ είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Τοξότη, σε κινητοποιεί να πάρεις αποφάσεις, να αλλάξεις ιδέες και απόψεις, να προγραμματίσεις ένα ταξίδι, να έρθεις σε επαφή με ανθρώπους αλλά και να βρεθείς στο επίκεντρο συζητήσεων και επικοινωνιών! Εκτός από αυτά τα ευχάριστα που διαβάζεις όμως, θα υπάρξουν και δυσκολίες με τον Άρη από αυτή τη θέση … Τα λόγια σου θα είναι αρκετά αιχμηρά ή ακόμα και με αυθάδεια, πολλές φορές και επιπόλαια… Η βιασύνη στο λόγο, στην μετακίνηση, στην οδήγηση και στην απόφαση, μπορεί να γίνει τώρα η αιτία να πέσεις σε λάθη. Αν είσαι Τοξότης του 1ου δεκαημέρου, ευνοείσαι για συμφωνίες, επαφές, συζητήσεις ή ακόμα και για ταξιδάκι! Αν είσαι Τοξότης του 2ου δεκαημέρου το διάστημα κρίνεται θετικό για νέες γνωριμίες μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον αλλά και γενικότερα άνοιγμα του κοινωνικού σου κύκλου! Αν είσαι Τοξότης του 3ου δεκαημέρου, ο έρωτας γίνεται απρόβλεπτος, σε στοχεύει με τα βέλη του και σε παρασύρει σε αλλαγές που θα τις απολαύσεις! 

ΑιγόκερωςΗ πορεία του Άρη στο ζώδιο του Υδροχόου, σε κάνει αγαπητέ Αιγόκερε να κυνηγάς ακόμα περισσότερο το χρήμα, είναι βέβαιο όμως ότι θα υπάρξουν οι λόγοι που θα σε οδηγήσουν σε σπατάλες, γεγονός που θα αδειάσει εύκολα και γρήγορα το περιεχόμενο του πορτοφολιού σου! Την περίοδο αυτή είναι πολύ πιθανό να προβείς και σε κάποια αγορά αλλά και να υπερβάλεις λίγο παραπάνω με τα έξοδά σου! Στον τομέα των σχέσεων, σου προκαλεί ένταση το αίσθημα της ανασφάλειας και της αβεβαιότητας. Αν είσαι Αιγόκερως του 1ου δεκαημέρου, να αναμένεις θετικές συζητήσεις, προτάσεις και ευκαιρίες στα επαγγελματικά σου! Αν είσαι Αιγόκερως του 2ου δεκαημέρου, τώρα θα υπάρξει αυτή η επαγγελματική ευκαιρία που θα σε στηρίξει και για ένα καλύτερο οικονομικό αύριο! Αν είσαι Αιγόκερως του 3ου δεκαημέρου, διανύεις φάση αλλαγών, οι ανακατατάξεις στο σπίτι και στην οικογένεια συνεχίζονται τα οικονομικά σου όμως σε βοηθούν να ανταπεξέλθεις στις προκλήσεις με τον καλύτερο τρόπο! 

ΥδροχόοςΟ Άρης εισέρχεται στο ζώδιο σου για 6 περίπου εβδομάδας είσαι το ζώδιο που διαθέτεις το τσαγανό να διεκδικήσεις και να κατακτήσεις δυναμικά αυτό που πραγματικά θέλεις! Είναι μία περίοδος που διακρίνεσαι για τον δυναμισμό, την ενεργητικότητα, την αποφασιστικότητα αλλά και τον ερωτισμό σου! Ωστόσο, τα νευράκια δεν λείπουν και δυστυχώς θα τα εκτονώνεις όπως πάντα έντονα και εκρηκτικά, δημιουργώντας πολλές φορές παρεξηγήσεις με τα άτομα που συναναστρέφεσαι! Αν είσαι Υδροχόος του 1ου δεκαημέρου, να αναμένεις έντονη δραστηριοποίηση και κινητικότητα σε συλλογικά περιβάλλοντα, καθώς η περίοδος αυτή θα σε βοηθήσει να αξιοποιήσεις τις γνωριμίες και την δικτύωσή σου! Αν είσαι Υδροχόος του 2ου δεκαημέρου, η περίοδος κρίνεται θετική για να κάνεις ένα δυναμικό νέο ξεκίνημα, που θα σε γεμίσει με ενθουσιασμό και θα σε βοηθήσει να βάλεις σταθερές βάσεις γύρω σου! Αν είσαι Υδροχόος του 3ου δεκαημέρου, είναι η κατάλληλη περίοδος για ένα ταξίδι, μία πρόταση ή συμφωνία … Οι εκπλήξεις δεν θα λείψουν από την καθημερινότητά σου! 

ΙχθύςΟ Άρης από το ζώδιο του Υδροχόου, σε κάνει να βρίσκεσαι σε μία φάση που αισθάνεσαι κούραση και εξάντληση από τις εξελίξεις που έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα στη ζωή σου! Τώρα πλέον έχεις την ανάγκη να αποστασιοποιηθείς, να ξεκουραστείς, να κάνεις τον απολογισμό των πράξεων του παρελθόντος. Αυτό που πρέπει πάση θυσία να αποφύγεις, είναι να φορτίσεις τον εαυτό σου με δυσάρεστα συναισθήματα, με στρες και ένταση. Παράλληλα το διάστημα κρίνεται ευνοϊκό για θέματα εργασιακού περιεχομένου, όπου τώρα μπορείς να κινητοποιηθείς μοναχικά αλλά και κάπως παρασκηνιακά, για να πετύχεις επαγγελματικούς στόχους! Αν είσαι Ιχθύς του 1ου δεκαημέρου, μία επαγγελματική πρόταση, συζήτηση, θα έχει θετική τροπή! Αν είσαι Ιχθύς του 2ου δεκαημέρου, θα βρεθείς ωφελημένος επαγγελματικά και οικονομικά. Αν είσαι Ιχθύς του 3ου δεκαημέρου, ένα ξαφνικό οικονομικό κέρδος μέσα από την εργασία σου , θα σε κάνει να νιώσεις ανακούφιση!

πηγή: oroskopos.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο