Ζώδια

Ζώδια: Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις… τραγουδιστά!

Ποιο είναι το τραγούδι που "κολλάει" στο δικό σου ζώδιο;

Οι πλανήτες, την εβδομάδα 7-13 Νοεμβρίου φροντίζουν να μας αλλάξουν συνήθειες, ενδιαφέροντα και εξελίξεις, έτσι απλά για να «ξεκουνηθούμε» και να μη βαριόμαστε! Η εβδομαδιαία πρόβλεψή σου με ένα τραγούδι ξεκινά δυναμικά, με τον Ερμή και τον Πλούτωνα να βρίσκονται σε εξάγωνο, γεγονός που μας βοηθά να διεκδικήσουμε τα πάθη μας. Στη συνέχεια, ο Άρης και η Αφροδίτη αλλάζουν ζώδια… Ο μεν Άρης περνά στο ζώδιο του Υδροχόου και κάνει τις εξελίξεις εκκεντρικές και απρόβλεπτες, η δε Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιο του Αιγόκερου, βάζοντας φρένο στις ερωτικές παρασπονδίες, θυμίζοντας ότι η παράδοση και ο συντηρητισμός πρέπει να υπάρχουν πάντα, ακόμα και στον έρωτα! Πώς θα περάσουν στα αισθηματικά τους όμως τα 12 ζώδια αυτή την εβδομάδα; Εσένα ποιο τραγούδι έχει η εβδομαδιαία σου πρόβλεψη; Ας δούμε μέσα από τους στίχους γνωστών και αγαπημένων ερωτικών τραγουδιών!

Κριός

Το τραγούδι σου: Γυριστρούλα – Λάκης Παπαδόπουλος

Ο στίχος σου: Τη νύχτα που τ’ αστέρια όλα τα μέτρησες, τη νύχτα που είδες δρόμο στο φλυτζάνι, τη νύχτα που τον ταχυδρόμο έδιωξες και φόρεσες καρό φουστάνι. Τη νύχτα που δεν έφερε πρωί, μόνο μια μάζα που το σύμπαν αυλακώνει και έμεινα μισότρελο παιδί να σκίζω ρούχα, ρούχα στο μπαλκόνι. Γυριστρούλα σε φοβάμαι, γυριστρούλα δεν κοιμάμαι.

Astro-Tip Εβδομάδας: Εβδομάδα ανανέωσης, που γυρίζεις και σκορπίζεις γύρω σου τη χαρά και τον ενθουσιασμό! Ο Ερμής περνά στον Τοξότη και εσύ δε συγκρατείς τα λόγια σου, αλλά ούτε και τις προθέσεις σου! Ο Άρης από τον Υδροχόο σε κάνει να γίνεσαι η ψυχή της παρέας, με νέες γνωριμίες-έκπληξη που σε αναστατώνουν!

Ταύρος

Το τραγούδι σου: Ζω μεγάλες στιγμές – Στέλιος Ρόκκος

Ο στίχος σου: Ζω μεγάλες στιγμές, έχω χάσει τα πάντα, παίζει χάλια η μπάντα, χειροκρότημα θέλω, χαμό κι φωνές, ζω μεγάλες στιγμές, το καλύτερο στάτους για τους μαύρους τους γάτους, τους ζηλεύουν κι χαίρονται που δεν με θες, ζω μεγάλες στιγμές τι άλλο πια μπορεί να μου συμβεί; Γι’ αυτό το διασκεδάζω, τραγούδια λέω μέσα στη βροχή κι μέσα μου ας βράζω, εχθροί κι φίλοι τι έχω με ρωτούν, γιατί είμαι μαύρο χάλι εμείς τους λέω να ‘μαστε καλά κι ό,τι χαθεί, χαλάλι, δικά μας θα ‘ναι πάλι!

Δίδυμοι

Το τραγούδι σου: Μηδέν – Ονιράμα

Ο στίχος σου: Το μηδέν θα κάνω κύκλο κι εκεί μέσα θα χορεύω κι ας μην ξέρω που πηγαίνω κι ας μην ξέρω τι γυρεύω. Τη ζωή μου μηδενίζω, πάει να πει πως ξαναρχίζω, τη ζωή μου μηδενίζω, πίσω δεν ξαναγυρίζω… Βάλαμε φωτιά στα φρένα και μας έμεινε το γκάζι, με ταχύτητες μεγάλες μοναχά η γη αλλάζει. Έτσι μόνο η γη αλλάζει, με ταχύτητες μεγάλες, βάλαμε φωτιά στα φρένα και μας έμεινε το γκάζι.

Καρκίνος

Το τραγούδι σου: Στο Θεό με πάει – Ελένη Φουρέιρα

Ο στίχος σου: Στο θεό με πάει όταν με κρατάει, όπως κι αν φερθεί, ό,τι κι αν μου πει, μου πάει. Στο θεό με πάει, η καρδιά μου σπάει, έχει επιρροή πάνω μου τρελή, έχει τρόπο όλα να τα ζητάει και εγώ να του τα χαρίζω. Νιώθω το σφυγμό χτυπάει, χρόνο αντίστροφα μετράει ναι, ναι, ναι, ναι.

Λέων

Το τραγούδι σου: Μπαμ και κάτω – Λάμπης Λιβιεράτος

Ο στίχος σου: Μπαμ και κάτω! Έτσι απλά, μωράκι μου φευγάτο, ήρθες και έφερες τα πάνω κάτω. Μπαμ και κάτω! Μπαμ και κάτω! Με μια ματιά μ’ έκανες άνω κάτω. Αυτό που έψαχνα, μπροστά μου να το! Μπαμ και κάτω!

Παρθένος

Το τραγούδι σου: Το πρωί με ξυπνάς με φιλιά – Σοφία Βέμπο

Ο στίχος σου: Το πρωί με ξυπνάς με φιλιά, μου χαϊδεύεις μετά τα μαλλιά, όλη μέρα γελάς, λόγια λες τρυφερά και γεμίζεις το σπίτι χαρά Πόσο χαίρομαι που μ’ αγαπάς, πάντα κάπου τα βράδια με πας και τις νύχτες ρωτάς αν κι’ εγώ σ’ αγαπώ, άλλα πια δεν μπορώ να τα πω!

Ζυγός

Το τραγούδι σου: Φίλα με – Σταμάτης Κραουνάκης

Ο στίχος σου: Λες, πριν να γίνουν όλα χτες, τρέξε σ’ άλλες εποχές, που ο χρόνος σταματά. Θες να σκορπίσεις τις σκιές, της ψυχής οι εκδρομές, να ‘χουν δάκρυ τη χαρά. Φίλα με, σαλπάρω και χάνομαι, κοίτα με, πετώ να σε βρω. Φίλα με, να δεις πως αισθάνομαι, κοίτα με, με πόθο να ζω στο κορμί σημάδια ν’ αφήσεις, εδώ.

Σκορπιός

Το τραγούδι σου: Τι λες να φταίει – Πάνος Κιάμος

Ο στίχος σου: Τι λες να φταίει; Ο χαρακτήρας μου που αλλάζει όψεις, μήπως η ανάγκη που ‘χες να με κόψεις με το ξυράφι της καρδιάς, τι λες να φταίει, ότι είναι η αγάπη μου νερό που τρέχει, μα εσύ ξεδίψασες και πέρα βρέχει και στους εχθρούς σου με μετράς, για πες μου!

Τοξότης

Το τραγούδι σου: Έλα μου – Σάκης Ρουβάς

Ο στίχος σου: Έλα μου, είναι ακίνδυνη η τρέλα μου, έλα μου, έλα μου. Έλα μου, είναι ακίνδυνη η τρέλα μου. Σ’ αγαπώ, έλα μου, έλα μου. Θα σου δείξω κι ένα άλμπουμ που ‘μαι μωρό. Θα σου πω και ιστορίες από το σχολειό. Θα σου βάλω να ακούσεις τραγούδια παλιά. Μη φοβάσαι, θα χορεύουμε με φώτα ανοιχτά!

Αιγόκερως

Το τραγούδι σου: Δηλώνω θαυμαστής σου – Κώστας Δόξας

Ο στίχος σου: Θέλω σαν τρελός να σε γνωρίσω, είναι αργά να κάνω πλέον πίσω. Τώρα πια την πάτησα μαζί σου, δηλώνω θαυμαστής σου. Θέλω σαν τρελός να σε γνωρίσω, είναι αργά να κάνω πλέον πίσω. Τώρα πια την πάτησα μαζί σου, δηλώνω θαυμαστής σου!

Υδροχόος

Το τραγούδι σου: Μην αντιστέκεσαι – Σάκης Ρουβάς

Ο στίχος σου: Μην αντιστέκεσαι, μην αντιστέκεσαι, κάνε ένα βήμα κι εσύ! Μην αντιστέκεσαι, το πάθος έρχεται και φεύγει η λογική. Μην αλλάζεις το θέμα, άσε πια τις ντροπές, τώρα βράζει το αίμα, δεν ακούω τι λες!

Ιχθύς

Το τραγούδι σου: Τα ποτήρια μας ψηλά – Κωνσταντίνος Κουφός

Ο στίχος σου: Στις χαρές μου και στα γλέντια όλοι φίλοι και γνωστοί, μα στα δύσκολα, στα ντέρτια δεν μείναν ούτε οι μισοί… Τα λάθη μου τα πλήρωσα, τα ρέστα μου τα χάρισα κι ανθρώπους πλέον άλλαξα. Στην υγειά μου πίνω και μεθώ και τα λάθη μου μετρώ κι όλη νύχτα εγώ τραγουδώ! Στο καλό να πάνε τα παλιά, λέω αντίο κι άντε γεια, σ’ ό,τι μου μαυρίζει την καρδιά. Τα ποτήρια μας ψηλά κι όλοι πάνω στα τραπέζια χορεύουμε συνέχεια. Ζούμε μόνο μια φορά, μα αν το κάνουμε σωστά, αρκεί για να περάσουμε καλά!

Πηγή: zwdiasimera.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο