Ζώδια

Νυχτερινές Αισθηματικές Προβλέψεις 04/11 Παρασκευή

Σκέψεις – Προθέσεις – Κινήσεις…. 20:00 έως 24:00+

Κριός

Ένα δώρο για εσάς στα ξαφνικά. Κάποιος που εδώ και μέρες σκέφτεται να σας μιλήσει για τα συναισθήματα του, θα εμφανιστεί και θα σας εκπλήξει.

Ερωτική ένταση: Medium γύρω στις 24:00

Ταύρος

Το κινητό σας έχει πάρει φωτιά. Αυτήν την εποχή σίγουρα είστε πιο αγαπητοί από κάθε άλλη φορά. Ένα ακόμη δώρο της Αφροδίτης τις επόμενες ημέρες, είναι και μια επανασύνδεση.

Ερωτική ένταση: ΗΟΤ γύρω στις 22:00

Δίδυμοι

Είσαστε σε μια ετοιμότητα από τις πρώτες πρωινές ώρες. Κάτι διαισθάνεστε ότι θα γίνει. Θα γίνει λοιπόν. Μια ιδιαίτερη φιγούρα θα σας εκπλήξει με ερωτική πρόταση.

Ερωτική ένταση: Very Good γύρω στις 21:00

Καρκίνος

Όλη η ημέρα, έχει κάτι στην ατμόσφαιρα. Το αισθάνεστε και εσείς. Κάποιος σας σκέφτεται πολύ έντονα και θα θελήσει να σας πλησιάσει. Υπομονή.

Ερωτική ένταση: HOT γύρω στις 22:00

Λέων

Τα νεύρα σας έχουν ξεφύγει από το μέτρο. Δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι υπερβολικό. Το βράδυ είναι καταπληκτικό και σας κάνει να αισθάνεστε υπέροχα.

Ερωτική ένταση: HOT γύρω στις 22:00

Παρθένος

Το τέρμα που θέλετε να βάλετε στην σχέση σας, δεν θα το κρατήσετε ακόμη και αν το ανακοινώσετε αυτές τις ημέρες. Αφήστε και την άλλη πλευρά να προτείνει.

Ερωτική ένταση: Medium γύρω στις 23:00

Ζυγός

Είναι η σωστή ώρα για εξηγήσεις. Μην διστάσετε να μιλήσετε στον άνθρωπο σας, για όλα αυτά που σας ενοχλούν. Το βράδυ θα έχετε εξελίξεις…μεγάλες.

Ερωτική ένταση: Very Good γύρω στις 20:00

Σκορπιός

Μην πάρετε πρωτοβουλίες απόψε. Θα ήταν λάθος. Το άτομο που είναι κρυφοερωτευμένο με εσάς, θα έρθει να σας βρει ή θα σας τηλεφωνήσει.

Ερωτική ένταση: Medium γύρω στις 21:00

Τοξότης

Προσέξτε τα λόγια σας τις επόμενες ώρες. Τα αστρολογικά είναι δύσκολα, και πιθανόν, από το τίποτα να υπάρξουν εντάσεις και παρεξηγήσεις.

Ερωτική ένταση: HOT γύρω στις 22:00

Αιγόκερως

Κάποιος σας ζηλεύει. Μπορεί το ταίρι σας, μπορεί και κάποιο πρόσωπα που ακόμη δεν σας έχει εκδηλώσει, αυτά που έχει μέσα στην καρδιά του για εσάς.

Ερωτική ένταση: Very Good γύρω στις 23:00

Υδροχόος

Υπάρχει η έντονη ανάγκη να κάνετε κάτι απόψε. Μην το κάνετε όμως. Θα βρεθείτε στην κατηγορία των δεδομένων προσώπων. Δεν υπάρχει λόγος.

Ερωτική ένταση: Medium γύρω στις 21:00

Ιχθείς

Το σύμπαν σας δίνει το πράσινο φως, για να έρθετε πιο κοντά απόψε με τον άνθρωπο σας. Πολλά αυτά που θα αποφασίστε και αυτό θα είναι μόνιμο.

Ερωτική ένταση: HOT γύρω στις 22:00

πηγή: astro-live.gr