Αθλητισμός

Στέλνουν Χαμάντ σε ΑΕΚ ή Παναθηναϊκό! (vid)

Σύμφωνα με δημοσίευμα του έγκυρου γερμανικού περιοδικού Kicker, ο Σουηδός εξτρέμ της Χόφενχαϊμ Τζίλοαν Χαμάντ ετοιμάζει βαλίτσες για Ελλάδα!

Έτοιμος να ακολουθήσει την πορεία του άλλοτε συμπαίκτη του στην Χόφενχαϊμ, Ταρίκ Ελγιουνούσι (συμπτωματικά εκπροσωπούνται από το ίδιο γραφείο μάνατζερ) στην Ελλάδα είναι ο 26χρονος Σουηδός εξτρέμ Τζίλοαν Χαμάντ σύμφωνα με δημοσίευμα του έγκυρου γερμανικού περιοδικού Kicker.

Μόνο που στην περίπτωση μας η ομάδα που ενδιαφέρεται δεν είναι ο Ολυμπιακός, αλλά η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός. Σύμφωνα λοιπόν με τους Γερμανούς ο Χαμάντ, ο οποίος έχει παραγκωνιστεί από τον γερμανικό σύλλογο (το καλοκαίρι οι επαφές με Ντάρμσταντ και Άουγκσμπουργκ δεν τελεσφόρησαν) είναι πια ανοιχτός στο ενδεχόμενο να εγκαταλείψει τον γερμανικό σύλλογο με προορισμό την Ελλάδα, όπου ΑΕΚ και Παναθηναϊκός δείχνουν ζωηρό ενδιαφέρον!

Ο Χαμάντ, ο οποίος έχει φορέσει 6 φορές την φανέλα της Εθνικής Σουηδίας έκανε όνομα για 5 χρόνια στην Μάλμε (2008-13), όπου υπήρξε το έτερο ήμισυ στις πτέρυγες του Τζίμι Ντουρμάζ, έπαιξε δανεικός στο τελείωμα της σεζόν 2014-15 στην Σταντάρ Λιέγης, ενώ αυτή την στιγμή έχει υποβιβαστεί στην ομάδα νέων της Χόφενχαϊμ, όπου πια οι μέρες του είναι μετρημένες.

Να σημειωθεί ότι το συμβόλαιο του Χαμάντ με την Χόφενχαϊμ λήγει το καλοκαίρι του 2017, κάτι που σημαίνει ότι από την 1η Ιανουαρίου, ο 25χρονος Σουηδός με τις ρίζες από τo Αζερμπαϊτζάν μπορεί να υπογράψει σε ομάδα της αρεσκείας του, δίχως ο γερμανικός σύλλογος να εισπράξει ούτε ευρώ.

Δείτε σε δράση τον Σουηδό εξτρέμ που φέρεται να απασχολεί ΑΕΚ και Παναθηναϊκό

Πηγή:sdna.gr