Αθλητισμός

Έσκασε τώρα: Αυτόν διαλέγει ο Πασκουάλ για “άσο”!

Τον παίκτη που θα έρθει για να συμπληρώσει την γραμμή των γκαρντ βρήκε ο Τσάβι Πασκουάλ με τον Παναθηναϊκό να έχει, ήδη, ξεκινήσει τις επαφές μαζί του! Δείτε ποιος είναι.

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να δίνει σημαντικό ματς απόψε (19:45) εναντίον της Εφές Αναντολού στην Κωνσταντινούπολη, ωστόσο οι άνθρωποι της ομάδας δεν έχουν σταματήσει να ψάχνουν τον παίκτη που θα έρθει να καλύψει το κενό του τραυματία Μάικ Τζέιμς και θα δώσει ανάσες στον Νικ Καλάθη.

Ο Τσάβι Πασκουάλ φαίνεται πως κατέληξε στον “εκλεκτό” του που δεν είναι άλλος από τον Μάρκο Πόποβιτς! Ο 34χρονος Κροάτης (1,85μ.) αγωνίζεται τα τελευταία δύο χρόνια στην ισπανική Φουνελαμπράδα και δεσμεύεται με συμβόλιαο, το οποίο δεν δείχνει να προβληματίζει τους Πράσινους, που έχουν ξεκινήσει τις διαδικασίες για να το “σπάσουν” και να τον αποκτήσουν.

Ο Πόποβιτς έχει μακρά καριέρα στο ευρωπαϊκό μπάσκετ έχοντας περάσει κατά σειρά από Ζαντάρ, Βαλένθια, Τσιμπόνα, Εφές, Ζαλγκίρις, Ούνικς Καζάν και Κίμκι προτού υπογράψει το 2015 στην Φουενλαμπράδα.

Στην καριέρα του στην Ευρωλίγκα μετρά 12.5 πόντους (με 38% στα τρίποντα) και 2.8 ασίστ κατά μέσο όρο, ενώ στο EuroCup έχει 14.4 πόντους (με 39.5% στα τρίποντα) και 4.1 ασίστ. Τη φετινή αγωνιστική περίοδο, σε τέσσερις αγώνες στη διοργάνωση, έχει 18.7 πόντους με 40% στα δίποντα, 47.4% στα τρίποντα και 95.5% στις βολές), 5 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο και 4 ασίστ ανά παιχνίδι.

Σε όλα αυτά προσθέστε το γεγονός πως είναι κοινοτικός, κάτι που σημαίνει ότι ο Παναθηναϊκός δεν θα έχει πρόβλημα στο ρόστερ του, αφού δεν θα χρειαστεί να “κόψει” κάποιον άλλο παίκτη.

Πηγή:sportdog.gr