Αθλητισμός

Εξελίξεις με τους Παππά – Μποχωρίδη στον ΠΑΟ – Αλλάζει τελείως τα πλάνα του ο Τσάβι Πασκουάλ!

O Kαταλανός θα επιχειρήσει από το σημερινό ματς, κόντρα στην Εφές στο ΟΑΚΑ, να αναπροσαρμόσει τα μέχρι τώρα σχέδιά του. Τι έχει στο μυαλό του; Μόνο στο Σκύλο!

Είναι λογικό ο Τσάβι Πασκουάλ να μην έχει επιχειρήσει ακόμα να βάλει τη σφραγίδα του στον τρόπο παιχνιδιού του Παναθηναϊκού.

Στα πρώτα του ευρωπαϊκά ματς στον “πράσινο” πάγκο, απέναντι σε Μπάμπεργκ και Αστέρα, ο Ισπανός κόουτς πήγε συντηρητικά γιατί δεν ήξερε την ομάδα και πάτησε στους πιο “σίγουρους” παίκτες.

Γι’ αυτό δεν άνοιξε τη βεντάλια, χρησιμοποιήσει λίγους παίκτες και γενικά πήγε συντηρητικά-αναγνωριστικά, χωρίς πολλά ρίσκα.

Ωστόσο, όσο περνάει ο καιρός, ο Καταλανός τεχνικός εκτιμάται και φαίνεται ότι θα αρχίσει να ανοίγει το ρόστερ. Για την ακρίβεια, από σήμερα κιόλας, απέναντι στην Εφές, η οποία έχει πολλούς και ικανούς κοντούς, όπως ο Γάλλος πλέι μέικερ Τομάς Ερτέλ, ενώ οι Πράσινοι έχουν στην ουσία ένα πρώτο βιολί στα γκαρντ, τον Νικ Καλάθη.

Έτσι, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του SportDog, χρόνο συμμετοχής θα πάρει απόψε ο Μποχωρίδης, ο οποίος στα προηγούμενα ματς δεν υπολογιζόταν, ενώ πολλά περισσότερα λεπτά θα σε σχέση με τα μέχρι τώρα δεδομένα κι όσα έχει δείξει Πασκούαλ θα πάρει ο Παππάς, ώστε να ανταποκριθεί η ομάδα στο ευέλικτο σχήμα των Τούρκων.

Πηγή:sportdog.gr