Ζώδια

Ο έρωτας το Σαββατοκύριακο 5-6 Νοεμβρίου 2016

ΚΡΙΟΣ Σχηματίζεται ένα πολύ όμορφο τρίγωνο αυτό το διήμερο, ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Ουρανό. Φυσικά και σε επηρεάζει, φέρνοντάς σου μια μεγάλη ερωτική έκπληξη, από εκεί που δεν το περιμένεις με τίποτα. Το ξέρω ότι σου αρέσει να σε ξαφνιάζουν, όχι μόνο γιατί έτσι δε βαριέσαι, αλλά γιατί… πώς να το κάνουμε, δίπλα στη […]

ΚΡΙΟΣ

Σχηματίζεται ένα πολύ όμορφο τρίγωνο αυτό το διήμερο, ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Ουρανό. Φυσικά και σε επηρεάζει, φέρνοντάς σου μια μεγάλη ερωτική έκπληξη, από εκεί που δεν το περιμένεις με τίποτα. Το ξέρω ότι σου αρέσει να σε ξαφνιάζουν, όχι μόνο γιατί έτσι δε βαριέσαι, αλλά γιατί… πώς να το κάνουμε, δίπλα στη λέξη “περιπέτεια” υπάρχει το δικό σου ζώδιο. Κάποιος-α (που προφανώς σε έχει ψυχολογήσει καλά) έρχεται να μπει στη ζωή σου με έναν απροσδόκητο τρόπο. Όπως για παράδειγμα να είναι στημένο κάτω από το σπίτι σου, για να σε δει. Ακόμη και αν ήδη έχεις σχέση, μην νομίζεις, το ίδιο ακριβώς θα συμβεί με το ταίρι σου. Παρά την οικειότητα που υπάρχει μεταξύ σας, ο δεσμός σας αυτό το σαββατοκύριακο μπορεί να ανανεωθεί με μια πολύ μεγάλη ερωτική έκπληξη.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτό το διήμερο θα γίνει η αφορμή να μάθεις μια ερωτική αλήθεια ή, πιο σωστά, να την αντιμετωπίσεις. Μην πάει ο νους σου στο κακό, απλά κάτι πρέπει να αποδεχθείς, να συμβιβαστείς μαζί του και να πάψεις να προσπαθείς να το αλλάξεις. Όπως για παράδειγμα, μια συμπεριφορά του/της συντρόφου σου, κάτι που σε ενοχλεί στη στάση του ή μια κατάσταση που ενδεχομένως δεν προχωρά. Αυτό ακριβώς, θα πρέπει ή να το αποδεχθείς στη σχέση σου ή να το αλλάξεις με επιχειρήματα και όχι με θυμό ή απειλές. Σε αυτό το ξεκαθάρισμα θα πρέπει να λάβεις σοβαρά υπόψη σου ότι “κανείς δεν είναι τέλειος”, ούτε καν εσύ! Αν σου αρέσει κάποιο πρόσωπο ή επιθυμείς την επανασύνδεση, αυτό το Σαββατοκύριακο ή θα εκδηλώσεις τι νιώθεις ή θα προχωρήσεις μπροστά, ακολουθώντας το ρητό… «υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές»!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με Σελήνη στον Υδροχόο και Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ουρανό, αυτό το διήμερο εκτός από κοινωνικό, γίνεται κι εκκεντρικό, διαφορετικό και σαφέστατα άκρως δημιουργικό σε συναισθηματικό επίπεδο. Βάζω στοίχημα ότι το επίθετο “εκκεντρικό” σου έκανε εντύπωση και για αυτό ακριβώς το λόγο σπεύδω να σου το εξηγήσω. Αυτό το διήμερο λοιπόν, έχει κάτι στην ατμόσφαιρα, κάτι που σε ωθεί σε μια τρέλα, σε κάτι ασυνήθιστο, σε κάνει να σκέφτεσαι και να πράττεις έξω από τη λογική στον ερωτικό τομέα. Το να πεις «σ’ αγαπώ», «σε ποθώ», «μου αρέσεις» ή «σε θέλω», για εσένα Δίδυμέ μου, που έμαθες να δείχνεις τι νιώθεις μέσα από πράξεις και όχι με λόγια, φαντάζει μια τρέλα. Τόλμησε κάτι που θα σε κάνει χαρούμενο/η και υπερήφανο/η για την πράξη σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το σαββατοκύριακο αυτό υπάρχουν δυο σενάρια για σένα, αγαπητέ Καρκίνε. Το πρώτο περιλαμβάνει πιτζάμες, παντόφλες με αρκουδάκια, έναν κουβά ποπ-κορν, μια ντάνα dvd, καναπές και, άντε στο… τσακίρ κέφι, να καλέσεις και κάποιο φίλο που έχει κι εκείνος τις κλειστές του. Και παράλληλα, να τα βάζεις με τον εαυτό σου και να νοιώθεις ενοχικά, αναρωτώμενος τι έχεις κάνει λάθος και δεν είσαι με το ταίρι σου σε μια ρομαντική έξοδο… Το δεύτερο σενάριο, επιβάλει να μαζέψεις τα κομμάτια σου, να σταθείς στα πόδια σου, να βάλεις τα καλά σου, τα αρώματα σου, να φορέσεις και το αισιόδοξο χαμόγελό σου και να βγεις να διεκδικήσεις μια θέση στην αγάπη. Διάλεξε εσύ ποιο σενάριο θες να ζήσεις από τα δύο…

ΛΕΩΝ

Ευχάριστα τα νέα αυτό το διήμερο, αγαπημένε μου Λέοντα, με την Αφροδίτη να σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό και σου φέρνει όχι μόνο μια ευχάριστη διάθεση, αλλά να δημιουργεί το ιδανικό σκηνικό για να ερωτευθείς, να αγαπήσεις, ακόμη και να ανανεωθείς. Πρόκειται για μια ανατρεπτική για τη ζωή σου όψη, με πολλές εκπλήξεις στον ερωτικό τομέα, αφού αν ήσουν εδώ και πολύ καιρό μόνος-η δεν αποκλείεται να κάνεις μια από τις πιο αξιόλογες γνωριμίες που έχεις κάνει το τελευταίο διάστημα. Πρέπει να εκμεταλλευθείς την ευνοϊκή επιρροή αυτού του Σαββατοκύριακου και να αδράξεις την ευκαιρία, όχι περιμένοντας απλά, αλλά αξιοποιώντας τις (πολυάριθμες) ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πιστεύω ότι θα σου αρέσει και θα σε ευχαριστήσει πολύ αυτό το διήμερο. Δεν έχει κάτι το συνταρακτικό ή απρόσμενο, έχει όμως μια πολύ όμορφη και τρυφερή ηρεμία, που αποζητούσες εδώ και καιρό. Ένα χάδι ή μια ρομαντική εξομολόγηση μπορεί να γίνει η τέλεια αφορμή για να νιώσεις πλήρης αυτό το σαββατοκύριακο. Εκτιμάς τα απλά, αλλά τόσο ουσιαστικά πράγματα, αν είχες ψυχρανθεί με το ταίρι σου το τελευταίο διάστημα, αν ένιωθες μια απόσταση, έρχεται αυτό το διήμερο να γίνει η κατάλληλη ευκαιρία να αγαπηθείς και να αγαπήσεις ξανά από την αρχή. Διακρίνεις και εντοπίζεις την όμορφη πλευρά του συντρόφου σου και αφήνεις πίσω σου τα όποια σύννεφα δημιουργήθηκαν το τελευταίο διάστημα.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη εισέρχεται στον Υδροχόο και σίγουρα μιλάμε για ένα κοινωνικό διήμερο, που μπορείς να εκδηλώσεις χωρίς δισταγμούς τα αισθήματα ή την έλξη που νοιώθεις για ένα πρόσωπο. Όσο και αν σου ακούγεται τολμηρό αυτό ως κίνηση, τώρα έχεις πίστη και αυξημένη αυτοπεποίθηση στον εαυτό σου. Ρισκάρεις στον έρωτα και έχεις πολλές πιθανότητες να πετύχεις τη δημιουργία μιας νέας ερωτικής σχέσης. Αν ήδη έχεις μια σχέση και έχεις κουραστεί από τη ρουτίνα, ο δεσμός σου ανανεώνεται με δική σου πρωτοβουλία και γίνεται ακόμα πιο ισχυρός.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πώς θα σου φαινόταν, έτσι για αλλαγή να ζήσεις ένα… ήρεμο διήμερο; Χωρίς εντάσεις, ανατροπές, εκπλήξεις και συναισθηματικές εκρήξεις; Θα σε παρακαλούσα θερμά να το δοκιμάσεις ή τουλάχιστον να προσπαθήσεις. Άλλωστε, υπάρχει ανταμοιβή για την προσπάθεια σου αυτή: Θα τακτοποιήσεις την καρδιά και τα αισθήματά σου, θα βάλεις σε μια τάξη την ερωτική σου ζωή και θα ακούσεις τι νιώθει για εσένα ο άνθρωπος που έχεις απέναντι σου. Αυτό, όπως καταλαβαίνεις, απαιτεί από εσένα ηρεμία και χαλαρή διάθεση. Αξίζει τον κόπο να θυσιάσεις τη διασκέδαση αυτό το διήμερο, προκειμένου να αποκτήσεις μια σταθερότητα στην ερωτική σου ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θέλω την προσοχή σου αυτό το διήμερο, Τοξότη μου, η Αφροδίτη δημιουργεί ένα πολύ ιδιαίτερο και ανατρεπτικό για τη ζωή σου τρίγωνο με τον Ουρανό. Αυτό σημαίνει πως πρέπει να έχεις προετοιμαστεί για μια μεγάλη ερωτική έκπληξη, ένας άνθρωπος σε ξαφνιάζει με την προσέγγισή του και ειλικρινά λίγη σημασία έχει αν έχεις σχέση ή όχι αυτή την περίοδο. Είτε είσαι δεσμευμένος είτε όχι, η αποκάλυψη με λόγια ή και με πράξεις ότι σε ποθεί, θα γίνει πραγματικότητα. Μην εκπλαγείς λοιπόν αν το ταίρι σου, το άτομο που σου αρέσει ή μια νέα γνωριμία σού εκφράσει με… όμορφο θράσος τι νιώθει για εσένα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα κάνεις ό,τι περνά από το χέρι σου αυτό το διήμερο, ώστε να μη δεχθείς καμία επιρροή, καμία συμβουλή και κανένα απολύτως εξωτερικό ερέθισμα που θα μπορούσε να σου χαλάσει τη διάθεση. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να νιώθεις μεν συναισθηματική ασφάλεια, αλλά να κρατάς σε απόσταση και ό,τι όμορφο, θετικό και με αγάπη γεγονός μπορεί να προκύψει αυτό το διήμερο. Βγάζεις μια συνειδητή ψυχρότητα αυτό το Σαββατοκύριακο, ψάχνεις τον εαυτό σου ή προσπαθείς να βάλεις σε μια τάξη τη ζωή σου και τα αισθήματά σου. Δε θα κρίνω σε καμία περίπτωση την ανάγκη σου για αναδιοργάνωση, ίσα-ίσα είμαι απόλυτα σίγουρη ότι από αυτή τη διαδικασία θα βγεις πιο δυνατός-ή από ποτέ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιό σου αυτό το διήμερο, υπάρχει όμως και κάτι ακόμη πιο σημαντικό, το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού. Και τα δυο αστρολογικά φαινόμενα δημιουργούν μια ατμόσφαιρα περίεργη. Είναι ένα απρόβλεπτο διήμερο, μπορεί να βγεις με πολύ χάλια διάθεση, χωρίς καθόλου όρεξη, επειδή οι φίλοι σου σε τράβηξαν με το ζόρι. Να θυμάσαι όμως, πως αυτό αρκεί για να αλλάξει όλη σου τη ζωή. Μπορεί ακόμα, να λάβεις ένα τηλεφώνημα που θα αναστατώσει όλο σου το είναι. Δε θα σου αποκαλύψω πολλά πράγματα, γιατί έχει τόσο μεγάλες ανατροπές και εκπλήξεις αυτό το Σαββατοκύριακο, που δεν μπορώ να υπολογίσω τα γεγονότα. Μπορώ όμως να σου ευχηθώ «Καλά να περάσεις»!

ΙΧΘΕΙΣ

Πλούσιο διήμερο και με ποικιλία γεγονότων. Εσύ αποφασίζεις πώς θα το περάσεις, γιατί οι επιλογές είναι πολλές. Αν επιθυμείς κοινωνικότητα και φλερτ, τότε βγες να απολαύσεις την καλή παρέα. Αν θες να ζήσεις συναισθηματικές και ερωτικές στιγμές, έχεις στο πλάι σου σίγουρα το σωστό άτομο για συντροφικότητα. Για όλα τα γούστα είναι αυτό το διήμερο, εσύ αποφασίζεις και η τύχη είναι απλά στο πλάι σου. Ξέρεις πολύ καλά πώς να κάνεις έναν άνθρωπο ευτυχισμένο, είναι ένα έμφυτο ταλέντο που διαθέτεις, αυτό το διήμερο όμως, είναι καιρός να εισπράξεις κι εσύ όλα εκείνα που προσφέρεις απλόχερα. Απόλαυσέ το με όλο σου το είναι!

Πηγή: ezwdia.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο