Ζώδια

Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με Ουρανό στις 5/11: Προβλέψεις για όλους!

Στις 5 Νοεμβρίου 2016, η Αφροδίτη και ο φαινομενικά ανάδρομος Ουρανός από την 21η μοίρα του Τοξότη και του Κριού – αντίστοιχα- σχηματίζουν την ευεργετική όψη τριγώνου!

Είσαστε έτοιμοι για ερωτικές περιπέτειες; Για ξαφνιάσματα, εκπλήξεις και ευχάριστα απρόβλεπτα γεγονότα που θα μας κάνουν να νιώσουμε ελεύθερα, δημιουργικά και θα σκορπίσουν γύρω μας τον ενθουσιασμό; Στις 5 Νοεμβρίου 2016, η Αφροδίτη και ο φαινομενικά ανάδρομος Ουρανός από την 21η μοίρα του Τοξότη και του Κριού – αντίστοιχα- σχηματίζουν την ευεργετική όψη τριγώνου! 

Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Τοξότη μας παρακινεί να απολαύσουμε την περιπέτεια και την δράση, μας κάνει πιο αισιόδοξους, τολμηρούς αλλά και ενθουσιώδεις …. Βάζουμε στόχους τους οποίους κυνηγάμε να κατακτήσουμε εδώ και τώρα, αψηφώντας τα εμπόδια και τις προκλήσεις… Παράλληλα διψάμε για γνώση και εμπειρία και φιλοσοφούμε λίγο διαφορετικά τις υποθέσεις μας. Ο Ουρανός από το ζώδιο του Κριού, ήδη μας έχει δείξει πως δεν αστειεύεται … είναι ο βασικός «ύποπτος» των μεγάλων αλλαγών και ανατροπών που έχουμε βιώσει, αυτή τη φορά θα μας εκπλήξει με όμορφο τρόπο …

Τις ημέρες κοντά στις 5 Νοεμβρίου λοιπόν, θα υπάρξουν κεραυνοβόλοι έρωτες, ξαφνικές γνωριμίες που θα προκαλέσουν ερωτισμό, ενθουσιασμό και έκπληξη, θα γίνει αλλαγή τροπής και βελτίωση σε ήδη υπάρχουσες σχέσεις! Ο έρωτας θα γίνει ένα περιπετειώδες παιχνίδι, στο οποίο θα κυριαρχεί η ελευθερία έκφρασης και δράσης, καθώς και η πρωτοτυπία, το ρίσκο, η τόλμη ! Το τρίγωνο Αφροδίτης – Ουρανού , δεν θα ωφελήσει μόνο τον αισθηματικό τομέα, αλλά θα δούμε ευχάριστες εκπλήξεις, προτάσεις, ευκαιρίες , ιδέες που θα αφορούν τον οικονομικό αλλά και επιχειρηματικό τομέα!

Το τρίγωνο Αφροδίτης – Ουρανού, θα ευεργετήσει πρωτίστως τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) που έχουν γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο και δευτερευόντως τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμους, Ζυγούς, Υδροχόους) του 3ου δεκαημέρου. Ξαφνικές ευκαιρίες χαράς, απόλαυσης, διασκέδασης, έρωτα και ενθουσιασμού αφορούν και όσους έχουν στον αστρολογικό τους χάρτη πλανήτες στην 20η -22η μοίρα.

Ας δούμε όμως πώς θα ευεργετήσει τα 12 ζώδια το τρίγωνο Αφροδίτης – Ουρανού! Ας σημειώσουμε εδώ, ότι παρόλο που η 5η Νοεμβρίου είναι μία από τις ευνοϊκές ημέρες για όλους, οι προβλέψεις αφορούν κυρίως τους εκπροσώπους του 3ου δεκαημέρου. 

Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

ΚριόςΑλλάζεις θεώρηση των καταστάσεων και ανοίγεις το μυαλό σου, κάνοντας νέα δημιουργικά σχέδια, προγραμματίζοντας ένα ταξίδι με το έτερον ήμισυ ή φλερτάροντας και κάνοντας μία γνωριμία από το διαδίκτυο ή από φιλοσοφική ομάδα ή σεμινάριο αν είσαι χωρίς σχέση! Παράλληλα, η εποχή σε βοηθά να επωφεληθείς οικονομικά από διαπραγματεύσεις με άτομα του εξωτερικού, να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου βρίσκοντας τώρα ένα νέο κίνητρο ή ένα νέο ταλέντο! 

ΤαύροςΕίναι η κατάλληλη στιγμή για να απαλλαγείς από δυσάρεστες ψυχολογικές καταστάσεις, φοβίες, απωθημένα ή αναμνήσεις που σε επιβάρυναν. Με το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό, η ψυχολογική σου διάθεση γίνεται πιο ανάλαφρη, ενώ η ερωτική σου λίμπιντο ανεβαίνει! Παράλληλα ευνοούνται οι απρόσμενες, θετικές εξελίξεις και τα χαρούμενα νέα που αφορούν έσοδα από τρίτους! Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να έρθουν στα χέρια σου χρήματα που σου οφείλουν, ή μπορεί να υπάρξει κάποιο δώρο ή μία αύξηση του εισοδήματός σου από εκεί που δεν το περιμένεις!

ΔίδυμοιΜε την Αφροδίτη από το ζώδιο του Τοξότη το ενδιαφέρον σου στρέφεται στις σταθερές σου σχέσεις, ενώ ο Ουρανός από τον Κριό συνεχίζει να σε αιφνιδιάζει με νέες γνωριμίες … Το τρίγωνο που θα σχηματίσουν στις 5/11 δηλώνει ότι από εκεί που δεν το περιμένεις, μπορεί να υπάρξει μία ενδιαφέρουσα γνωριμία, με έναν πρωτότυπο τρόπο ή με έναν ιδιαίτερο άνθρωπο, μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον! Παράλληλα η περίοδος κρίνεται άκρως ευνοϊκή για να σου δοθεί μέσα από το δίκτυο γνωριμιών σου μία ευκαιρία για να επεκτείνεις τις επαγγελματικές σου συνεργασίες!

ΚαρκίνοςΤο τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό, έρχεται για να σου δώσει μία σημαντική επαγγελματική ευκαιρία! Είναι η κατάλληλη περίοδος για να μπορέσεις να ξεκινήσεις ένα νέο δημιουργικό σχέδιο, το οποίο θα σταθεί πολύ ωφέλιμο και στα οικονομικά. Επαγγελματικές αλλαγές, ανανέωση στον επαγγελματικό χώρο ή στις συνεργασίες σου, σε κάνουν να επιδίδεσαι με περισσότερο ζήλο στην καθημερινή σου εργασία! Αρκετοί Καρκίνοι του 3ου δεκαημέρου μπορεί αυτό το διάστημα να νιώσετε ένα ερωτικό σκίρτημα με άτομο που συνεργάζεστε επαγγελματικά.

ΛέωνΜία ξαφνική ερωτική εξέλιξη, θα γίνει η αιτία αυτές τις μέρες να χαμογελάσεις, να διασκεδάσεις, να περάσεις καλά και να αφήσεις τον εαυτό σου ελεύθερο σε νέες εμπειρίες που πραγματικά έχουν να σου προσφέρουν γνώση! Με το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό, μπορείς να ευνοηθείς αισθηματικά, να έχεις χαρούμενες εξελίξεις με θέμα που αφορά το παιδί ή την τεκνοποίηση, ενώ επιχειρηματικά σχέδια που σχετίζονται με το εξωτερικό ή την επιμόρφωση μπορούν τώρα να στεφθούν με επιτυχία!

ΠαρθένοςΤο θετικό τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό, επρόκειτο να σε ευεργετήσει στον οικονομικό τομέα! Αυτές τις ημέρες είναι πολύ πιθανό να υπάρξει ξαφνικά κάποια οικονομική αύξηση μέσα από την οικογένειά σου, γεγονός που θα σε κάνει να νιώσεις και εσύ ανακούφιση από την πλευρά σου! Παράλληλα, χαρμόσυνα γεγονότα μέσα στο χώρο του σπιτιού σου με τα οικεία σου πρόσωπα, θα σε κάνουν να ξεπεράσεις κάποιες δύσκολες, πικρές καταστάσεις του χτες.

ΖυγόςΈνα κύμα ανανέωσης έρχεται τις μέρες αυτές με το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό! Οι συναντήσεις, τα μηνύματα, οι συναισθηματικές εκδηλώσεις και οι προτάσεις όχι μόνο έχουν την τιμητική τους αλλά σου δημιουργούν και ευχάριστη έκπληξη! Η περίοδος κρίνεται ευνοϊκή για να κάνεις νέες γνωριμίες, να εκφράσεις όλα όσα αισθάνεσαι, να έχεις ευχάριστες ερωτικές στιγμές που θα σε αναζωογονήσουν!

ΣκορπιόςΜία ξαφνική οικονομική απολαβή στην εργασία σου θα προέλθει αυτές τις μέρες, μετά από μία απρόσμενη ευκαιρία που θα σου δοθεί! Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό, αλλάζει τον τρόπο που δούλευες ως τώρα, ή ακόμα και τις συνήθειές σου … και κοντά στις 5 Νοεμβρίου μπορεί να υπάρξει αυτή η ενδιαφέρουσα πρόταση, ή ευκαιρία που θα σε βοηθήσει να βελτιώσεις το εισόδημά σου μέσα από την εργασία σου! Επιπλέον το άγχος της περασμένης περιόδου αντιμετωπίζεται και νιώθεις περισσότερη δύναμη, σιγουριά και ευφορία!

Τοξότης

Η Αφροδίτη είναι στο ζώδιο σου, χαρίζοντάς σου γοητεία, μαγνητισμό αλλά και την επιθυμία να διασκεδάσεις, να περάσεις καλά και να απολαύσεις εξελίξεις που θα αυξήσουν το γόητρό σου! Το τρίγωνο που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ουρανό, αφορά κυρίως εσένα που έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σου και δηλώνει ότι αυτή την περίοδο μπορεί να προκύψει μία άκρως ενδιαφέρουσα γνωριμία, που θα κάνει την καρδιά σου να σκιρτήσει ξανά! Είναι γεγονός ότι τις μέρες αυτές θα νιώσεις ένα καρδιοχτύπι ευχαρίστησης που θα σου μείνει αξέχαστο!

ΑιγόκερωςΣυμβαίνουν αλλαγές και ανακατατάξεις στο χώρο του σπιτιού και της οικογένειας που σε βοηθούν τώρα να ξεπεράσεις το πικρό παρελθόν και να νιώσεις ανακούφιση … Μπορεί ξαφνικά να βρεθείς με οικογενειακά άτομα που αγαπάς και που οι συνθήκες σας είχαν απομακρύνει. Πιθανότατα να ξεπεραστεί ένα οικογενειακό πρόβλημα που την τελευταία περίοδο σου είχε προκαλέσει έντονη θλίψη. Το διάστημα αυτό, ευνοείσαι όμως και επαγγελματικά … Υπάρχουν κάποιες προτάσεις ή ευκαιρίες που μπαίνουν τώρα στα σκαριά. Καλό θα ήταν για την ώρα να κρατήσεις σε μυστικότητα τα επόμενα βήματά σου!

ΥδροχόοςΗ Αφροδίτη και ο Ουρανός «συνεργάζονται» στις 5/11 προκειμένου να σε κάνουν να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα, προσφέροντας ευκαιρίες για να διασκεδάσεις, να ταξιδέψεις, να περάσεις καλά … Μπορεί να έχεις μία ξαφνική γνωριμία που να εξελιχθεί σε μία πολύ δυνατή φιλία, πιθανό είναι να γνωρίσεις έναν άνθρωπο μέσα από το κύκλο γνωριμιών σου ή απλά να νιώσεις ερωτικό σκίρτημα για ένα άτομο που θα το νιώθεις παράλληλα και σαν φίλο!

ΙχθύςΗ Αφροδίτη πορεύεται στο ζώδιο του Τοξότη και είναι φανερό ότι τώρα σου δίνονται οι ευκαιρίες να αναβαθμίσεις την καριέρα σου, να προβάλεις τα ταλέντα σου, να αξιοποιήσεις τις ιδέες σου και να θέσεις νέους στόχους! Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό, έρχεται για να σε ανταμείψει και οικονομικά για τις μέχρι τώρα προσπάθειες σου! Οι επαγγελματική σου άνοδος θα φέρει και την οικονομική απολαβή η οποία και θα σε ικανοποιήσει! Πες «ναι» σε ξαφνικές επαγγελματικές προτάσεις!

πηγή: oroskopos.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο