Γεύση

Τυρόπιτα με φύλλο κανταΐφι

Η αγαπημένη μας πίτα, σε μια ενδιαφέρουσα παραλλαγή.

Υλικά500 γρ. φύλλο κανταΐφι250 γρ. βούτυρο λιωμένο1 λίτρο γάλα 2 -3 αυγά 300 γρ. φέτα ΠιπέριΛίγο τριμμένο μοσχοκάρυδο

ΕκτέλεσηΣε ένα μπολ βάζουμε την τριμμένη φέτα, τα αυγά, το πιπέρι, το μοσχοκάρυδο και το γάλα χλιαρό. Τα ανακατεύουμε όλα μαζί, βουτυρώνουμε ένα ταψί ή πυρέξ και στρώνουμε το μισό κανταΐφι. Το βουτυρώνουμε καλά μετά βάζουμε την γέμιση και από πάνω το υπόλοιπο κανταϊφι. Αφού το βουτυρώσουμε και από πάνω καλά , το ψήνουμε στους 180 βαθμούς για περίπου 45 λεπτά μέχρι τα ροδίσει. Το αφήνουμε να κρυώσει, κόβουμε σε κομμάτια και σερβίρουμε.