Αθλητισμός

«Παίζει» και ο Βίτορ Περέιρα για τον πάγκο της Ίντερ

Ο Βίτορ Περέιρα, που είναι χωρίς ομάδα μετά την απομάκρυνσή του από τη Φενέρμπαχτσε, προστέθηκε στη λίστα των υποψηφίων διαδόχων του Φρανκ ντε Μπουρ στον πάγκο της Ίντερ.

Ο Στέφανο Πιόλι φερόταν ως φαβορί, από τα ιταλικά ΜΜΕ, για να αντικαταστήσει τον Ολλανδό τεχνικό, ωστόσο φαίνεται πως η διοίκηση των «νερατζούρι» δεν έχει καταλήξει και θέλει να εξετάσει και άλλες περιπτώσεις ώστε να εξασφαλίσει, όσο είναι δυνατόν, ότι δεν θα υπάρξει νέα απόλυση προπονητή μέχρι το τέλος της σεζόν.

Το όνομα του Περέιρα φαίνεται πως «παίζει» τις τελευταίες ώρες, καθώς είναι βέβαιο ότι ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού έχει προταθεί στην Ίντερ, αλλά προς το παρόν τουλάχιστον δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Έτσι κι αλλιώς, ο ανταγωνισμός για τον Πορτογάλο τεχνικό είναι μεγάλος. Ο Πιόλι έχει την στήριξη του τεχνικού διευθυντή, Πιέρο Αουζίλιο, αλλά και του αντιπροέδρου, Χαβιέρ Ζανέτι, ωστόσο οι Κινέζοι ιδιοκτήτες του συλλόγου προτιμούν ξένο τεχνικό.

Ως πρώτη επιλογή τους φέρεται ο Ολλανδός Γκούους Χίντινκ, ο οποίος αποχώρησε στο τέλος της περσινής σεζόν από την Τσέλσι, και ακολουθούν ο Αντρέ Βίλας – Μπόας, ο Βίτορ Περέιρα, ο Μαρθελίνιο, αλλά και ο Τάτα Μαρτίνο.

Πηγή:sdna.gr