Αθλητισμός

Οριστικό: Με Ιμπάρμπο-Μπεργκ αλλά χωρίς Λέτο η 11άδα του Παναθηναϊκού με τη Σταντάρ Λιέγης

Ο Στραματσόνι συνομίλησε με τον Λέτο και κατόπιν ανακοίνωσε στους παίκτες την 11άδα για το ματς με τη Σταντάρ, με τον Αργεντινό στον πάγκο, τετράδα στην άμυνα και Κουτρουμπή-Λουντ δίδυμο στον άξονα της μεσαίας γραμμής.

Με τετράδα στην άμυνα, τον Κουτρουμπή να πλαισιώνει τον Ρόμπιν Λουντ στον άξονα της μεσαίας γραμμής και Ιμπάρμπο και Μπεργκ στην επίθεση, θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στο αποψινό ματς (10:05) με τη Σταντάρ Λιέγης στη Λεωφόρο.

Ο Αντρέα Στραματσόνι ενημέρωσε σήμερα το πρωί τους παίκτες του για την ενδεκάδα κι ενώ λίγο νωρίτερα συνομίλησε με τον Σεμπάστιαν Λέτο, ο οποίος θα βρίσκεται στον πάγκο και θα χρησιμοποιηθεί στη διάρκεια του αγώνα με τους Βέλγους προκειμένου να μην επιβαρυνθεί περαιτέρω από τα συνεχόμενα ματς. Δεξιά στην άμυνα θα βρίσκεται ο Μέστο και αριστερά ο Χουχούμης, ο Κουλιμπαλί θα αναλάβει ρόλο δεξιού χαφ, με τον Εμποκού στον αντίστοιχο ρόλο από αριστερά, ενώ ο Ιμπάρμπο θα έχει πιο ελεύθερο ρόλο δίπλα στον Μπεργκ στη γραμμή κρούσης της ομάδας. 

Συγκεκριμένα η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού θα αποτελείται από τους Στιλ – Μέστο, Μολέδο, Ιβανόφ, Χουχούμη – Κουλιμπαλί, Κουτρουμπή, Λουντ, Εμποκού – Ιμπάρμπο, Μπεργκ.

Πηγή:sdna.gr