Αθλητισμός

Νέο φιάσκο για τη Μάντσεστερ του Μουρίνιο !

Πέμπτη διαδοχική εκτός έδρας ευρωπαϊκή ήττα για τη Γιουνάιτεντ και τα πράγματα έγιναν σκούρα... Η Φενέρ επικράτησε 2-1 κι έστειλε τη Μάντσεστερ στην 3η θέση.

Μαύρη σελίδα για τη Γιουνάιτεντ! Η ήττα 2-1 στην Πόλη από τη Φενέρ, ήταν η πέμπτη διαδοχική εκτός έδρας στην Ευρώπη, κάτι που συνέβη για πρώτη φορά στην ιστορία της. Στα αρνητικά και ο τραυματισμός του Πογκμπά, ο οποίος αποχώρησε από την αναμέτρηση. Η Φενέρ πέρασε στην 1η θέση της βαθμολογίας, ενώ η ομάδα του Μουρίνιο έπεσε στην 3η και πλέον παίζει… τελικό κόντρα στη Φέγενορντ. 

Οι Τούρκοι με το… καλημέρα του ματς πήραν κεφάλι στο σκορ, όταν ο Μούσα Σο με απίθανο γυριστό πέτυχε το 1-0. Η Γιουνάιτεντ προσπάθησε να αντιδράσει, πήρε τον έλεγχο, αλλά δεν είχε καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια. Εξάλλου, Ρούνεϊ και Ράσφορντ βρέθηκαν κοντά στο γκολ, αλλά δεν κατάφεραν να ισοφαρίσουν. Τα νεύρα των φιλοξενούμενων ήταν πολλά, με τον Ιμπρά να πιάνει από το λαιμό των Κίαερ στο τέλος του α’ μέρους. Το σκηνικό στην επανάληψη ήταν ίδιο, αφού η Φενέρ στην πρώτη ευκαιρία της πέτυχε το 2-0. Ο Λανς με απευθείας εκτέλεση φάουλ σημείωσε ένα υπέροχο τέρμα. Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν στο τέλος με σουτάρα του Ρούνεϊ.