Ζώδια

Ζώδια: Οι προβλέψεις για το πρώτο 5ήμερο του Νοεμβρίου

Ο Ερμής στο Σκορπιό φέρνει αλλαγές στο ζώδιο σου.

Από τις 1 ως τις 5 Νοεμβρίου, ο Ερμής στο διαισθητικό και διερευνητικό ζώδιο του Σκορπιού θα βρίσκεται σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα, μια ευνοϊκή όψη για τους Ταύρους, Παρθένους, Σκορπιούς και Ιχθύς που έχετε γεννηθεί στα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου και/ή όσους έχετε τον Ωροσκόπο και προσωπικούς πλανήτες (Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη) από την 12η ως την 16η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

Εποικοδομητικές ιδέες, η υπομονή και η επιμονή σου, σε βοηθούν αυτό το πενθήμερο να φέρεις εις πέρας τη σκληρή δουλειά σου. Αναλύεις αυτές τις ιδέες σου και τις επανεξετάζεις πράγμα το οποίο διευκολύνει τη διαδικασία της ψυχολογικής μεταμόρφωσης ή σημαντικές αποφάσεις στη ζωή σου. Αυτό το πενθήμερο είσαι λεπτομερής και σχολαστικός πράγμα το οποίο θα σε βοηθήσεις να κατανοήσεις τα κρυφά κίνητρα των άλλων αλλά και να αποκαλύψεις κρυμμένες πληροφορίες. Μιλάς λογικά αλλά παράλληλα μέσα από την καρδιά σου κι αυτό αυξάνει την οικειότητα και την εμπιστοσύνη στις σχέσεις σου.

Μπορεί επίσης να κάνεις μια νέα συμφωνία ή να ξεκινήσεις σχέδια για ένα ταξίδι αυτό το πενθήμερο. Με έμφαση στη λογική και την πραγματικότητα, παίρνεις σωστές αποφάσεις και εξαλείφεις το αρνητικό παρελθόν. Είσαι πολύ καλός ψυχολόγος αυτό το πενθήμεροκαι μπορείς να ανακαλύψεις τα ευαίσθητα σημεία των άλλων ανθρώπων. Υποσυνείδητα ξέρεις τι να πεις για να έχεις μια θετική συναισθηματική επιρροή στους άλλους. Προτιμάς περισσότερο βάθος και ανάλυση στις συζητήσεις και αυτό που λες, το εννοείς, πράγμα το οποίο δημιουργεί ασφάλεια και σταθερότητα στις σχέσεις σου.

Πηγή: astropedia.gr