Ζώδια

Ήλιος στον Σκορπιό σε εξάγωνο με Πλούτωνα στις 7/11

Από τις 3 ως τις 9 Νοεμβρίου, ο Ήλιος στο διαισθητικό και διερευνητικό ζώδιο του Σκορπιού θα βρίσκεται σε εξάγωνο με τον κυβερνήτη του τον Πλούτωνα, μια ευνοϊκή όψη για τους Ταύρους, Παρθένους, Σκορπιούς και Ιχθύς που έχετε γεννηθεί στα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου και/ή όσους έχετε τον Ωροσκόπο και προσωπικούς πλανήτες (Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη […]

Από τις 3 ως τις 9 Νοεμβρίου, ο Ήλιος στο διαισθητικό και διερευνητικό ζώδιο του Σκορπιού θα βρίσκεται σε εξάγωνο με τον κυβερνήτη του τον Πλούτωνα, μια ευνοϊκή όψη για τους Ταύρους, Παρθένους, Σκορπιούς και Ιχθύς που έχετε γεννηθεί στα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου και/ή όσους έχετε τον Ωροσκόπο και προσωπικούς πλανήτες (Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη) από την 12η ως την 16η μοίρα των παραπάνω ζωδίων. Δες τον αστρολογικό χάρτη για το αν σε επηρεάζει αυτή η όψη. 

Αν είχες συγκρούσεις στο παρελθόν με κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο ή δυσανασχετούσες με τις συνθήκες της εργασίας σου ή τους ανωτέρους σου, αυτό το επταήμερο, το σύμπαν σου χαρίζει δύναμη και διερευνητική σκέψη για να βάλεις σε τάξη προβλήματα του παρελθόντος. Υπερασπίζεσαι με πάθος τις ιδέες σου και θέτεις τα όριά σου με όσους έχουν καταχραστεί την εμπιστοσύνη σου. 

Αν είχες κατάθλιψη ή απογοήτευση για μια κατάσταση του παρελθόντος η οποία σε βασάνιζε καιρό τώρα, αυτό το επταήμερο έχεις τη δύναμη και την τόλμη να αναγεννηθείς από τις στάχτες σου. Αν είχες θυμό ή οργή σε υποσυνείδητο επίπεδο, τώρα θεραπεύεις τις πληγές του παρελθόντος και προχωράς μπροστά. Συζητάς με ειλικρίνεια με τα άτομα που σε πλήγωσαν και δημιουργείς νέες, πιο υγιείς βάσεις στις σχέσεις σου. Με τοδιαισθητικό και διερευνητικό μυαλό σου βρίσκεις λύσεις σε προβλήματα του παρελθόντος, διεισδύεις στο κάτω μέρος των πραγμάτων και κατανοείς πως θα γίνει η ζωή σου πιο λειτουργική και αποτελεσματική.

http://astropedia.gr/hlios-ston-skorpio-se-eksagono-me-ploutona-7-11-astrologia-opseis