Γεύση

Μαρμελάδα λεμόνι

Μια έντονη... γεύση για το πρωινό σας!

Υλικά2 κιλά λεμόνια2 κιλά ζάχαρη3 φλυτζάνια νερό

ΕκτέλεσηΠλένουμε τα λεμόνια πολύ καλά. Ξύνουμε με τον λεπτό τρίφτη την κίτρινη φλούδα των λεμονιών. Τα στύβουμε για να φύγουν οι χυμοί τους. Κόβουμε τις φλούδες τους σε μικρά κυβάκια. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε την ζάχαρη και τις φλούδες και τα αφήνουμε μιάμιση ώρα. Προσθέτουμε το νερό και βράζουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να δέσει η μαρμελάδα. Μόλις κρυώσει πολύ καλά την αδειάζουμε σε γυάλινα, αποστειρωμένα βαζάκια.