Ζώδια

Οι προβλέψεις των ζωδίων για τις 31 Οκτωβρίου

Δες τι σου επιφυλάσσει η τελευταία μέρα του μήνα σε ερωτικά και επαγγελματικά θέματα.

ΚριόςΣτον επαγγελματικό τομέα, ίσως σου ζητηθεί να αναλάβεις μια ευθύνη που είναι υπεράνω των δυνάμεων σου, ιδιαίτερα των οικονομικών, και σε περίπτωση που την αποδεχθείς, φρόντισε τουλάχιστον να θέσεις τους όρους σου, ώστε να μην καταλήξεις να βάζεις κι από την τσέπη σου. Επιπλέον, η Σελήνη στον Σκορπιό σε καλεί να περιορίσεις τα αχρείαστα έξοδα, προνοώντας παράλληλα για την κάλυψη κάποιων υποχρεώσεων.ΕρωτικάΚάποιες υποχρεώσεις θα σε αναγκάσουν να ξεχάσεις για λίγο τα προσωπικά σου κι αν είσαι σε μια σχέση, ίσως να μην σου επιτρέψουν να βρεθείς κοντά στον άνθρωπο σου για όσο χρόνο και κάτω από τις συνθήκες που θα ήθελες. Πρώτα οι δουλειές λοιπόν κι ύστερα όλα τα άλλα…

ΤαύροςΓενικά Μια συνεργασία μπορεί να «σκοντάψει» σε ένα κώλυμα νομικής υφής αλλά αν προκύψει κάποια καθυστέρηση εκμεταλλεύσου τις περιστάσεις ώστε να επανεξετάσεις προσεκτικά τους όρους της συμφωνίας, αφού φαίνεται να υπάρχουν και σημεία που σε αφήνουν ακάλυπτο/η. Παράλληλα, ο Άρης στον Αιγόκερω μπορεί να συμβάλλει θετικά στην επιμόρφωση σου ή την εκμάθηση μιας τεχνικής που θα σου χρειαστεί.ΕρωτικάΗ ημέρα είναι κατάλληλη για να συζητήσεις με τον άνθρωπο σου γύρω από όλα αυτά που ενοχλούν ή παρεμποδίζουν την εξέλιξη της σχέσης σας αλλά και για εκείνα που θα μπορούσαν να της προσφέρουν μια ισχυρή ώθηση προς τα εμπρός. Καλή διάθεση να υπάρχει…

ΔίδυμοιΓενικάΚαλό είναι να μην τρέφεις υψηλές προσδοκίες για μια οικονομική υπόθεση σου, αφού φαίνεται να ισχύει το «φύλαγε τα ρούχα σου για να έχεις τα μισά». Επιπλέον, ας μην προβείς σε μια σημαντική αγορά, αφού στο εγγύς μέλλον θα σου γίνει μια καλύτερη προσφορά. Παράλληλα, η Σελήνη στον Σκορπιό σε καλεί να φροντίσεις για την εκπλήρωση κάποιων τυπικών προϋποθέσεων στην δουλειά σου, διασφαλίζοντας ακόμη περισσότερο την θέση σου.ΕρωτικάΗ Αφροδίτη στον Τοξότη σε φέρνει πιο κοντά σε πρόσωπα που σε θέλουν, να θυμάσαι όμως ότι ο καθένας και η καθεμία μπορεί να έχει τους δικούς του/της σκοπούς και δεν είναι απαραίτητο να συμβαδίζουν ούτε οι απόψεις, ούτε και τα… συναισθήματα σας!

ΚαρκίνοςΓενικάΜε την Σελήνη στον Σκορπιό, τα καλά νέα είναι ότι θα έχεις την ευκαιρία να βρεθείς με άτομα που αγαπάς και σε ενδιαφέρουν, με αποτέλεσμα να διευκρινιστούν κάποια «θολά» σημεία στην σχέση σας. Παράλληλα όμως μπορεί να διαπιστώσεις ότι τελικά δεν υπάρχει η «ομοψυχία», που θα επιθυμούσες κι ίσως να απογοητευτείς εν μέρει. Επιπλέον, ο ενεργός Κρόνος σε καλεί να προνοήσεις για την προστασία των ζώων και των φυτών σου.ΕρωτικάΕίτε θες να «τα φτιάξεις», είτε να «τα σπάσεις», από την στιγμή που το έχεις πάρει απόφαση, δεν υπάρχει τίποτα που να μπορεί να σε κάνει να «λοξοδρομήσεις». Όσες λοιπόν προσπάθειες κι αν καταβάλουν κάποιοι/ες για να σε πείσουν ότι «κάπου υπάρχει λάθος», ματαιοπονούν!

ΛέωνΓενικάΟι συνθήκες είναι κατάλληλες για να βάλεις σε μια τάξη τον προσωπικό σου χώρο, είτε πρόκειται για το σπίτι, είτε για το γραφείο σου, κάτι που θα σου επιτρέψει να έχεις μια καλύτερη εικόνα για τις λειτουργικές δυνατότητες σου. Ίσως μάλιστα να αξιοποιήσεις υλικό που είχες αποθηκευμένο, γλυτώνοντας κάποια έξοδα. Παράλληλα, η Σελήνη στον Σκορπιό σε καλεί να μην αρκεστείς σε «ημίμετρα» σε ένα περιουσιακό σου ζήτημα.ΕρωτικάΤα πράγματα εξακολουθούν να μην είναι εύκολα ή ευοίωνα κι αν ενδιαφέρεσαι πραγματικά για τον άνθρωπο σου, θα πρέπει να «σκύψεις» στα προβλήματα του, προτείνοντας τις πιο ενδεδειγμένες λύσεις σε ότι τον/την απασχολεί. Καλό είναι βέβαια να αναλογιστείς και γύρω από τα δικά σου λάθη

ΠαρθένοςΓενικάΑπό την στιγμή που όλα αρχίζουν να μπαίνουν σε μια τάξη έχεις κάθε λόγο να είσαι ευχαριστημένος/η, ίσως μάλιστα αποκομίσεις και κάποια έμπρακτα οφέλη από την αξιοποίηση-διάθεση «στοκαρισμένων» ειδών. Παράλληλα, η Σελήνη στον Σκορπιό αναμένεται να αυξήσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, όχι όμως «επί ματαίω», αφού θα μάθεις και θα βιώσεις πράγματα που σε ενδιαφέρουν. Επιπλέον, οι συνθήκες ευνοούν την έναρξη ενός «ιδιαίτερου» μαθήματος.ΕρωτικάΣήμερα θα έχεις την ευκαιρία να διαπιστώσεις ποιος/α σε αγαπά πραγματικά, δείχνοντας το μάλιστα με έμπρακτο τρόπο κι όχι μόνον με λόγια και… ονείρατα! Ίσως μάλιστα να σου δοθεί η δυνατότητα να σχεδιάσεις από κοινού με το ταίρι σου το επαγγελματικό σας μέλλον.

ΖυγόςΓενικάΑν και κάποιες αναγκαιότητες σε «προσγειώνουν» στην πραγματικότητα, αυτός δεν είναι λόγος για να χάσεις το χιούμορ και την αισιοδοξία σου. Απλά φρόντισε να κάνεις αυτά που πρέπει. Παράλληλα η Σελήνη στον Σκορπιό μπορεί να σε ταλαιπωρήσει με καθυστερήσεις κι «εμπλοκές» στην καθημερινότητα σου ή να προκύψουν κάποιες τεχνικές ανεπάρκειες, που όμως θα σε οδηγήσουν σε μια συνειδητοποίηση για το ποιά είναι αυτά που χρειάζεσαι πραγματικά.ΕρωτικάΣε αυτήν την φάση προέχουν οι υποχρεώσεις κι ίσως αναγκαστείς να συμμετάσχεις σε «χρήσιμες» αλλά πληκτικές συναντήσεις που δεν έχουν να επιδείξουν τίποτε το ερωτικό. Κι ίσως να είναι καλύτερα έτσι, αφού δεν υπάρχει κάτι «καλό» στον ορίζοντα!

ΣκορπιόςΓενικάΌταν τα ένστικτα κυριαρχούν επάνω σου και σε καθορίζουν, υπάρχουν δύο πράγματα που μπορείς να κάνεις: Είτε να «άγεσαι και να φέρεσαι», από τις επιθυμίες σου, είτε να «μπολιάσεις» το συναίσθημα σου με όλα εκείνα που σε έχουν κάνει σοφότερο/η στο πέρασμα του χρόνου. Αν μάλιστα κινηθείς κρατώντας τον πυρήνα των «θέλω» σου είναι βέβαιο ότι ο δεύτερος δρόμος μπορεί να αποδειχθεί πολύ πιο παραγωγικός, αφού μέσω της αλήθειας σου θα αποκτήσεις πρόσβαση σε ένα ευρύτερο κοινό.ΕρωτικάΦαίνεται πως πιστεύεις πράγματα που δεν ισχύουν ή έχεις σχηματίσει μια εντύπωση για κάποιον/α που είναι παραπλανητική. Πρόσεξε λοιπόν μήπως εκφράζοντας τα συναισθήματα και τις επιθυμίες σου με… ορμή και την βεβαιότητα μιας εύκολης «νίκης», πέσεις τελικά σε «τοίχο»!

ΤοξότηςΓενικάΠαρά τις «τρικλοποδιές» που επιχειρεί να σου βάλει ο Κρόνος στο ζώδιό σου, έχεις τον τρόπο και τα μέσα για να δικαιωθείς, σε σχέση με πράγματα που προτείνεις και μπορούν να έχουν μια ρεαλιστική εφαρμογή. Παράλληλα όμως, η Σελήνη στον Σκορπιό σε καλεί να ξεκουραστείς στο «μυστικό σου μέρος», μοιράζοντας αν χρειαστεί αρμοδιότητες στους κατάλληλους αποδέκτες, ώστε να γίνουν οι δουλειές σου «κανονικά και με τον νόμο»!ΕρωτικάΣε αυτήν την φάση όλα παραπέμπει σε ένα «μπλέξιμο» με κάποιον/α που «σέρνει» ποικίλα προβλήματα ή είναι ήδη δεσμευμένος/η κι αν έχεις πρόβλημα με αυτό, φρόντισε πριν προχωρήσεις σε κάτι να διερευνήσεις την υπόθεση, ώστε να μην «πέσεις από τα σύννεφα» αργότερα.

ΑιγόκερωςΓενικάΜε την Σελήνη στον Σκορπιό, ένας φίλος ή μια φίλη μπορεί να φανεί πολύ αυστηρός/η μαζί σου, κάτι που μπορεί να οδηγήσει στο «πάγωμα» των σχέσεων σας. Πριν όμως πάρεις τις αποφάσεις σου σκέψου ότι όλο αυτό έγινε από ενδιαφέρον και μόνο, χωρίς να υποκρύπτει κάτι άλλο. Αξίζει λοιπόν να βάλεις στο περιθώριο τον εγωισμό και τους… κανόνες σου και να αναζητήσεις τους τρόπους με τους οποίους θα γίνεις ακόμα καλύτερος/η!ΕρωτικάΣήμερα θα έχεις την ευκαιρία να συνδυάσεις «το τερπνόν μετά του ωφελίμου», δίνοντας σε μια κατά τα άλλα επαγγελματική συνάντηση κι έναν πιο… προσωπικό χαρακτήρα. Αν μάλιστα είσαι διαθέσιμος/η. μπορεί να βρεις κι έναν άνθρωπο που σου κάνει από πολλές απόψεις.

ΥδροχόοςΓενικά Η Σελήνη στον Σκορπιό σε καλεί να «βάλεις νερό στο κρασί σου», αφού τα… μισά από αυτά που θέλεις για την ώρα είναι δύσκολο να προχωρήσουν κι αν επιμείνεις να πασχίζεις θα χάσεις πολύτιμο χρόνο αλλά και χρήμα. Το σωστό θα ήταν να εκμεταλλευτείς την ευκαιρία που σου δίνει το σύμπαν για να οργανωθείς καλύτερα, ώστε στο εγγύς μέλλον να προβάλλεις καλύτερα το έργο και την προσωπικότητα σου.ΕρωτικάΑν είσαι σε μια σχέση, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να υπάρξει «ξένος δάκτυλος» ικανός να προκαλέσει μια κρίση, που μπορεί να λάβει διαστάσεις. Πολλά ωστόσο θα εξαρτηθούν από το πόσο εμπιστεύεστε ο ένας τον άλλον. Αν πάλι είσαι μόνος/η, καλύτερα να μην εκτεθείς συναισθηματικά.

ΙχθείςΓενικάΗ Σελήνη στον Σκορπιό σε καλεί να «φιλτράρεις» τις παρέες σου, πριν αρχίσεις να απογοητεύεσαι από άτομα που σου τα εμφανίζουν όλα «όμορφα κι ωραία», ενώ στην πράξη κινούνται και δρουν ακριβώς στην αντίθετη κατεύθυνση. Επιπλέον, ίσως να προκύψουν εμπόδια ή καθυστερήσεις στις μετακινήσεις και την επικοινωνία σου με τον «έξω κόσμο», ιδιαίτερα αν οι δράσεις σου δεν αφορούν σε δουλειές κι έχουν ψυχαγωγικό χαρακτήρα.ΕρωτικάΤο πιθανότερο είναι να ασχοληθείς με τα προσωπικά θέματα φίλων και γνωστών και σε μια τέτοια περίπτωση δώσε μεν την στήριξη σου, αλλά με… μέτρο, αφού παρά τις καλές σου προθέσεις, δεν θέλει και πολύ να κατηγορηθείς αργότερα ότι συμμετείχες σε «παιχνίδια» σε βάρος τους!

Πηγή: astrology.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο