Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Χλωμός και ο Χουλτ με Σταντάρ, όλοι «μέσα» για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Αποδεκατισμένος ο Παναθηναϊκός στον "τελικό" με τη Σταντάρ Λιέγης την Πέμπτη στη Λεωφόρο, αλλά με σημαντικές επιστροφές ενόψει του καθοριστικού ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο.

​Κοινό πρόγραμμα προπόνησης που περιλάμβανε γυμναστήριο και γήπεδο ακολούθησαν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας που ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς.

Συγκεκριμένα, οι Ζέκα, Λεντέσμα, Σάμπα και Χουλτ ξεκίνησαν με θεραπεία και ολοκλήρωσαν με ατομικό πρόγραμμα, δηλαδή τρέξιμο στο γήπεδο.

Κατά τα λοιπά, όσοι έπαιξαν στον αγώνα με τον Ηρακλή ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ για τους υπόλοιπους το πρόγραμμα περιλάμβανε ζέσταμα, ανοίγματα και παιχνίδι.

Ο Ξενόπουλος επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα ενώ απουσίασε ο Στάικος.

Επί της ουσίας ο Νίκλας Χουλτ είναι εξαιρετικά δύσκολο να προλάβει το ματς με τη Σταντάρ στη Λεωφόρο και όλες οι ενδείξεις συνηγορούν στο συμπέρασμα ότι ο Σουηδός φουλ μπακ θα προστεθεί στη μακρά λίστα των απουσιών που περιλαμβάνει τους Ζέκα, Λεντέσμα, Σάμπα, Γουακάσο, Βιγιαφάνιες, συν τον Ρέις που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Αντιθέτως, όλοι οι παραπάνω με έναν αστερίσκο στον Σάμπα, προβλέπεται να είναι ετοιμοπόλεμοι στο επικείμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο. 

Οι Ζέκα, Λεντέσμα έχουν ξεπεράσει τις θλάσεις που υπέστησαν στο Βέλγιο και προβλέπεται το αργότερο μέχρι την Παρασκευή να προπονηθούν με την υπόλοιπη ομάδα, γεγονός που σημαίνει ότι θα βρίσκονται στη διάθεση του Στραματσόνι έστω κι αν θα έχουν χάσει προπονήσεις και η ετοιμότητά τους δεν θα βρίσκεται στο 100%. 

Επιστρέφοντας στο ματς με τη Σταντάρ θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι ο Παναθηναϊκός θα παραταχθεί με ενδεκάδα “ανάγκης”, αλλά και με τον νεαρό Μίγγο να είναι έτοιμος για το “τρία στα τρία”, για ντεμπούτο δηλαδή σε Κύπελλο, πρωτάθλημα και Ευρώπη μέσα σε διάστημα μίας εβδομάδας!

Πηγή: sdna.gr