Moυρίνιο – Μέσι: εδώ υπάρχει ένας… έρωτας μεγάλος

Moυρίνιο – Μέσι: εδώ υπάρχει ένας… έρωτας μεγάλος
Ο Ζοζέ Μουρίνιο, ο άνθρωπος ο οποίος καλό λόγο έχει να πει μόνο για τον εαυτό του, μίλησε με αποθεωτικά λόγια για τον Λιονέλ Μέσι. Και δεν ήταν η πρώτη φορά!

«Σε πέντε χρόνια, ο Μέσι θα είναι 34 ετών. Κι όλοι θα κλαίμε για τον Μέσι γιατί θα είναι 34 ετών…» είπε ο Πορτογάλος τεχνικός για τον… θρήνο που θα προκαλέσει στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο η απόφαση που θα πάρει σε μερικά χρόνια ο Αργεντινός σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα να αποχωρήσει από την ενεργό δράση. 

Μπορεί, λοιπόν, ο Μέσι να έχει «πληγώσει» πολλές φορές τον Μουρίνιο, αλλά φαίνεται πως τελικά όσο τον… πληγώνει, τόσο τον πωρώνει!

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο τεχνικός της Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ έχει επαινέσει περισσότερες φορές δημόσια τον Αργεντινό, με τον οποίο φυσικά δεν έχει συνεργαστεί μέχρι σήμερα, από ό,τι για παράδειγμα τον Κριστιάνο Ρονάλντο, με τον οποίο δούλεψε από το 2010 μέχρι το 2013.

Μάρτιος 2014: «Ο Μέσι είναι σπουδαίος. Και δεν νομίζω ότι χρειάζεται να κατακτήσει κάποιον τίτλο με την εθνική ομάδα της Αργεντινής για να πούμε ότι είναι σπουδαίος. Πιστεύω, όμως, ότι θα τα καταφέρει όπως τα κατάφεραν άλλοι μεγάλοι, ο Μαραντόνα, ο Ζιντάν, ο Ρονάλντο, ο Ριβάλντο».

Ιούλιος 2014: «Ο Λέο είναι υπόδειγμα. Και γι’ αυτό έχει τον σεβασμό του».

Μάιος 2015: «Ο Μέσι είναι ο πιο επικίνδυνος αντίπαλος που έχω αντιμετωπίσει. Κάθε φορά που έπρεπε να παίξω κόντρα στον Μέσι, έπρεπε να περάσω ώρες μέχρι να καταλήξω σε έναν τρόπο με τον οποίο θα μπορούσαμε να τον σταματήσουμε. Είναι αδύνατον να τον μαρκάρεις. Είναι μοναδικός, κάνει την διαφορά. Με αυτόν, οποιαδήποτε μεγάλη ομάδα μπορεί να κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ».

Μάρτιος 2016: «Είναι πιο εύκολο να κατακτήσεις το Τσάμπιονς Λιγκ με τον Μέσι, παρά κόντρα στον Μέσι».

Ιούλιος 2016: «Ο Μέσι, ο Πελέ και ο Μαραντόνα είναι οι τρεις καλύτεροι παίκτες στην ιστορία». 

Πηγή:sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play