Αθλητισμός

“Τρώει” και τον Μανωλά ! Μεταγραφή 25 εκατομμύρια ευρώ !

Τα τελευταία χρόνια η καριέρα του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή έχει απογειωθεί και δεν είναι λίγες οι φορές που με την περίπτωσή του έχει κάνει ολόκληρη την ποδοσφαιρική Ευρώπη να παραμιλάει.

Γιατί έχει πετύχει σημαντικά πράγματα, από νεαρή μάλιστα ηλικία και, μοιραία, τώρα φαίνεται ότι έχει φτάσει η ώρα για να κάνει ένα ακόμα σπουδαίο βήμα στην καριέρα του.

Τόσο αγωνιστικά, όσο και σε επίπεδο επικοινωνιακό και εντυπώσεων, καθώς εδώ μιλάμε για ένα σπουδαίο ποσό που “παίζεται” γύρω από το όνομά του, το οποίο μπορεί να δημιουργήσει εντυπώσεις.

Ο λόγος προφανώς για τον Κώστα Μήτρογλου, που και τη φετινή αγωνιστική περίοδο πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα της Μπενφίκα και έχει πετύχει 4 γκολ σε 6 παιχνίδια.

Με αποτέλεσμα να υπάρχουν σήμερα ρεπορτάζ που τον θέλουν να ενδιαφέρει ομάδες από την Ιταλία, την Ισπανία, την Κίνα και την Αραβική Χερσόνησο.

Είναι όμως αυτή η αλήθεια; Γιατί ο SportDog έψαξε το θέμα και έμαθε ότι σε επίπεδο συγκεκριμένου ενδιαφέροντος, κρούση υπάρχει μόνο από τοπ ομάδα της Ιταλίας.

Οι άνθρωποι της οποίας είχαν ενδιαφερθεί και το περασμένο καλοκαίρι για την απόκτηση του Μήτρογλου και στην ερώτηση που έκαναν προς την Μπενφίκα για την τιμή του, τους έπεσε το σαγόνι στο πάτωμα!

Γιατί οι Πορτογάλοι, που είναι δεινοί διαπραγματευτές, ζήτησαν ακριβώς όσα προβλέπει η ρήτρα του για να τον παραχωρήσουν. Δηλαδή; 45 εκ. ευρώ!

Φυσικά ένα τέτοιο ποσό είναι πολύ δύσκολο να δοθεί για Έλληνα ποδοσφαιριστή, για αυτό και το κλίμα που υπάρχει για τον Μήτρογλου είναι πως με 25 – 27 εκ. ευρώ μπορεί κάποια ομάδα να τον κάνει δικό της.

Μιλάμε, άλλωστε, για killer σέντερ φορ, στην καλύτερη ποδοσφαιρική ηλικία, με θητεία πρωταθλητισμού σε Ολυμπιακό και Μπενφίκα, συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ, μεταγραφή 15 εκ. ευρώ σε αγγλική ομάδα και βασικό στέλεχος της Εθνικής Ελλάδας!

Δεν είναι και λίγα τα στοιχεία που κάνουν τον Μήτρογλου να ξεχωρίζει, για αυτό σας λέμε ότι ναι μεν τα 45 εκ. ευρώ που προβλέπει η ρήτρα παραχώρησης είναι πολλά, αλλά τα 25 + εκ. ευρώ μπορούν να βρεθούν.

Τι άλλο μένει; Να αποκαλύψουμε για ποια ομάδα από την Ιταλία πρόκειται (οι πληροφορίες μας δεν επιβεβαίωσαν ενδιαφέρον από Ισπανία, Κίνα και Αραβία δεν ενδιαφέρουν τον Μήτρογλου σαν προοπτικές έτσι κι αλλιώς).

Η αλήθεια είναι πως η συγκεκριμένη πληροφορία αποτελεί, για την ώρα, μυστικό. Πρόκειται σίγουρα τοπ ιταλικό κλαμπ, που μπορεί να δώσει τόσα χρήματα αλλά και να συγκινήσει η προοπτική του τον Μήτρογλου.

Ποιος σύλλογος μπορεί να είναι; Αν ποντάραμε κάπου τα λεφτά μας, θα τα βάζαμε στη Νάπολι! Γιατί πρόσφατα τραυματίστηκε ο Μίλικ, που αγόρασε το περασμένο καλοκαίρι από τον Άγιαξ και ψάχνει για τον επιθετικό που θα αναπληρώσει το κενό του…

Πηγή:sportdog.gr