Παίκτη τού Γιώργου “τελειώνει” από ΠΑΟΚ ο Ίβιτς!

Παίκτη τού Γιώργου “τελειώνει” από ΠΑΟΚ ο Ίβιτς!
Η μεταγραφή του γέμισε προσδοκίες τους πάντες στον Δικέφαλο, αλλά φαίνεται ότι για την ώρα δεν έχει πείσει κανέναν πως μπορεί να κάνει τη διαφορά - Διαβάστε ποιος είναι!

Όταν το περασμένο καλοκαίρι ο Ιβάν Σαββίδης αποφάσισε να συνεχίσει με τον Βλάνταν Ίβιτς στην άκρη του πάγκου, ήταν σαφές ότι ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ περιέβαλλε με απόλυτη εμπιστοσύνη τον Σέρβο προπονητή.

Για αυτό και του έδωσε το δικαίωμα να κάνει το απόλυτο κουμάντο στα αποδυτήρια, προκειμένου να προχωρήσει η ομάδα όπως την είχε φανταστεί ο Ίβιτς.

Και η αλήθεια είναι πως ο ΠΑΟΚ φέτος παρουσιάζει πολύ θετική εικόνα στο γήπεδο, στα περισσότερα παιχνίδια του και δημιουργεί πολλές φάσεις μπροστά από την αντίπαλη εστία.

Μόνο οι περισσότερες από αυτές τις φάσεις δεν ολοκληρώνονται, με αποτέλεσμα να έχει χάσει βαθμούς ο Δικέφαλος και το συγκεκριμένο ζήτημα να βρίσκεται στην κορυφή του ενδιαφέροντος στο ρεπορτάζ του συλλόγου.

Με τον Μάμε Τιάμ να βρίσκεται από το περασμένο καλοκαίρι στο ρόστερ της ομάδας, με τη μορφή δανεισμού από τη Γιουβέντους, ως επιλογή του Γιώργου Σαββίδη, για να δώσει λύσεις (και) στο σκοράρισμα.

Γιατί μπορεί να μην είναι ο φορ περιοχής τύπου Αθανασιάδης, αλλά όπως και να το κάνουμε αποκτήθηκε και ως λύση για την επίθεση.

Μόνο που ο Σενεγαλέζος άσος δεν έχει πείσει κανέναν μέχρι στιγμής ότι μπορεί να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ, με αποτέλεσμα το ρεπορτάζ από τη Θεσσαλονίκη να αναφέρει ότι είναι πολύ πιθανό ακόμα και να λυθεί πρόωρα το συμβόλαιό του!

Μιλάμε τώρα για έναν ποδοσφαιριστή που ανήκει στη Γιουβέντους και, αν μη τι άλλο, αποτέλεσε προσωπική επιλογή του Γιώργου Σαββίδη η απόκτησή του.

Από την άλλη πλευρά όμως ο Βλάνταν Ίβιτς βλέπει ότι δεν μπορεί να περιμένει πολλά από τον Τιάμ και, όπως πρέπει να συμβαίνει σε κάθε ομάδα που υπάρχει υγεία, είναι αυτός που θα αποφασίσει τι θα κάνει με τον παίκτη…

Και, από ό,τι φαίνεται, το μέλλον του Σενεγαλέζου στη Θεσσαλονίκη είναι δυσοίωνο…

Πηγή:sportdog.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play