Αθλητισμός

Με αυτόν γυάλισε το μάτι του Ίβιτς !

Ο Γιάννης Μυστακίδης άνοιξε το σκορ στο παιχνίδι της Τετάρτης και μαζί άνοιξε και τον προσωπικό του λογαριασμό τη φετινή χρονιά.

Αγωνιζόμενος για δεύτερη φορά στη βασική ενδεκάδα του ΠΑΟΚ μετά το ματς της Βέροιας, ο Γιάννης Μυστακίδης χρειάστηκε μόλις 28 λεπτά παιχνιδιού για να κάνει σεφτέ στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Ο νεαρός άσος του Δικεφάλου φώναξε «παρών» και δείχνει έτοιμος να πάρει τις ευκαιρίες που αναμένεται να του δώσει ο Ίβιτς, συνεχίζοντας από εκεί που σταμάτησε πέρυσι.

Μάλιστα, το πρώτο του φετινό γκολ ήρθε σχεδόν ένα μήνα νωρίτερα σε σχέση με την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο, όπου είχε σκοράρει για πρώτη φορά στο 90ο λεπτό του εκτός έδρας ματς απέναντι στην Καλλονή στις 30/11, μπαίνοντας ως αλλαγή στο 59’.

Εκτός από εκείνο το γκολ, ο «Μύστα» πέτυχε άλλα 2 γκολ (Ξάνθη εκτός, Καλλονή εντός) στην κανονική διάρκεια του περσινού πρωταθλήματος και ένα στα πλέι οφ απέναντι στην ΑΕΚ, ενώ σκόραρε και μία φορά στο Κύπελλο απέναντι στα Χανιά.

Συνολικά, την περσινή χρονιά ο 21χρονος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ σε 16 αγώνες πρωταθλήματος είχε 3 γκολ και 3 ασίστ αγωνιζόμενος 7 φορές βασικός και 9 ως αλλαγή, ενώ στα πλέι οφ μπήκε 2 φορές ως αλλαγή και σκόραρε ένα γκολ.

Στο Κύπελλο σε πέντε συμμετοχές (2 βασικός) είχε ένα γκολ, ενώ στο θεσμό του Γιουρόπα Λιγκ συνολικά σε 8 συμμετοχές (3 βασικός) κατάφερε να βγάλει 3 ασίστ.

Φέτος, ο Μυστακίδης μετράει μέχρι στιγμής 6 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, 2 ως βασικός και 4 ερχόμενος από τον πάγκο.

Στο πρωτάθλημα, αγωνίστηκε για 13 λεπτά ως αλλαγή απέναντι στον Αστέρα στην Τρίπολη και ξεκίνησε βασικός στον αγώνα με τη Βέροια.

Στην Ευρώπη, μπήκε ως αλλαγή και στα δύο παιχνίδια με τον Άγιαξ, αλλά και στο παιχνίδι απέναντι στη Λίμπερετς.

Τέλος, στο Κύπελλο πήρε φανέλα βασικού στο ματς της Τετάρτης απέναντι στη Λάρισα όπου και σκόραρε το πρώτο και μοναδικό του γκολ την τρέχουσα σεζόν.

Το «σεφτέ» έγινε λοιπόν, όλοι ελπίζουν σε μια ανάλογη συνέχεια και έχει ενδιαφέρον να δούμε που θα σταματήσει φέτος το κοντέρ του «Μύστα».

πηγή:  paok24.com