Ζώδια

Ο έρωτας το Σαββατοκύριακο 29-30 Οκτωβρίου

ΚΡΙΟΣ Προσπάθησε να βάλεις έναν Κριό μέσα σε ένα κλουβί, μια συγκεκριμένη πορεία ή μια κατάσταση που να στερεί έστω και λίγο την ελευθερία του. Αν το καταφέρεις αυτό… να μου τρυπήσεις τη μύτη! Θα προσπαθήσουν βέβαια (Άρης σε τετράγωνο με Ουρανό), θα αισθανθείς ότι εγκλωβίζεσαι, φίλε Κριέ, και ότι κάποιος πάει να σε βάλει […]

ΚΡΙΟΣ

Προσπάθησε να βάλεις έναν Κριό μέσα σε ένα κλουβί, μια συγκεκριμένη πορεία ή μια κατάσταση που να στερεί έστω και λίγο την ελευθερία του. Αν το καταφέρεις αυτό… να μου τρυπήσεις τη μύτη! Θα προσπαθήσουν βέβαια (Άρης σε τετράγωνο με Ουρανό), θα αισθανθείς ότι εγκλωβίζεσαι, φίλε Κριέ, και ότι κάποιος πάει να σε βάλει σε καλούπια. Και κάπως έτσι θα ξεκινήσεις την ερωτική επανάστασή σου, θα θελήσεις να αποτινάξεις τα δεσμά με κάθε τρόπο και θα επιδιώξεις να βρεις χώρο για να αναπνεύσεις. Είναι ένα φιλελεύθερο, ερωτικό και παθιασμένο διήμερο, αρκεί όμως να θέσεις τους όρους σου!

ΤΑΥΡΟΣ

Με Νέα Σελήνη στον Σκορπιό και Ερμή σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, το διήμερο αυτό περιλαμβάνει… αμαρτίες, πάθη κι εξομολογήσεις. Το μεγάλο μυστικό της ερωτικής επιτυχίας σου αυτό το Σαββατοκύριακο, είναι ότι έχεις αυξημένη διαίσθηση, γνωρίζεις με ποιο άτομο πρέπει να βρεθείς και να συναντηθείς για να αλλάξει πορεία το ερωτικό σου μέλλον. Επιθυμείς διακαώς να απαλλαγείς από τη μοναχικότητά σου; Τότε δεν έχεις παρά να εμπιστευθείς τη διαίσθησή σου. Θα δεχθείς ένα πολύ όμορφο, ερωτικό και διακριτικό κάλεσμα, το οποίο δεν έχεις παρά να αποδεχθείς, για να ζήσεις το πιο όμορφο διήμερο, ή μάλλον… τριήμερο!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σοβαρεύουν τα πράγματα αυτό το διήμερο, Δίδυμέ μου, η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Κρόνο έχει βαλθεί να σε κάνει ώριμο εσένα, το αιώνιο παιδί, είναι δυνατόν; Κι όμως, αφήνεις λίγο στην άκρη το συναίσθημα και αποζητάς την τετράγωνη λογική στη σχέση σου ή στον άνθρωπο που επιθυμείς να έχεις στο πλάι σου. Μπορεί να μην κουβεντιάσεις με το δεσμό σου σε συναισθηματικό επίπεδο, αλλά θα τακτοποιήσεις κάθε παράπονο, δυσκολία ή εμπόδιο που έχει παρουσιαστεί το τελευταίο διάστημα. Είναι από αυτά τα διήμερα που ξεκαθαρίζουν πολλά, και φυσικά για το καλό της σχέσης σου. Επίσης, αν ενδιαφέρεσαι το τελευταίο διάστημα για ένα άτομο, ήρθε η στιγμή που πρέπει να του εξομολογηθείς τι αισθάνεσαι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Άρης (αχ αυτός ο Άρης), σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό και ταυτόχρονα δημιουργεί προβλήματα στην ερωτική σου ζωή. Αν λάβουμε υπόψη και τον Ερμή σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, που ενισχύει τη διαίσθησή σου, ενδεχομένως να διαισθάνεσαι ότι ένα άτομο σε πιέζει και σου στερεί την ελευθερία. Βεβαίως, Καρκίνος και σχέση πάνε μαζί, όμως αυτό το Σαββατοκύριακο χωρίζουν οι δρόμοι σας για λίγο και επιθυμείς να πάρεις 2-3 καλούς φίλους και να χαρείς την ελευθερία σου. Να σου μιλήσω σαν φίλη και όχι σαν αστρολόγος; Χρειάζεσαι ένα διάλειμμα, δεν θα σε κατηγορήσει κανείς, ίσα-ίσα θα σε επιθυμήσουν ακόμη πιο πολύ!

ΛΕΩΝ

Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι θα υπάρξει Λέοντας μόνος αυτό το διήμερο, με την Νέα Σελήνη στον Σκορπιό. Με αυτή τη νέα Σελήνη να σου φέρνει έναν ολόφρεσκο, καινούριο έρωτα και να σε συναρπάζει. Είναι ένα εξαίρετο Σαββατοκύριακο για να ανανεώσεις την ερωτική σου ζωή και να μπορέσεις θέσεις νέα πλάνα στη σχέση σου. Νέα ξεκινήματα λοιπόν, σου αλλάζουν τη διάθεση και σε γεμίζουν με αισιοδοξία ότι κάτι πολύ όμορφο θα συμβεί σε βάθος χρόνου, όχι μόνο αυτό το διάστημα. Πράγματι, είναι έτσι ακριβώς όπως το φαντάζεσαι, αυτό που χτίζεις τώρα, θα έχει διάρκεια για πολύ μεγάλο διάστημα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Αφροδίτη δημιουργεί μια περίεργη σύνοδο με τον Κρόνο, και καθώς έχεις έμφυτη την πρακτικότητα, έρχεται και αυτή η σύνοδος να απομακρύνει το συναίσθημα σου και να σε γεμίσει με λογική. «Ένα και ένα, κάνουν δυο» αυτό είναι το μότο σου για αυτό το διήμερο και οι γύρω σου μάλλον δεν τα πάνε καλά με τα μαθηματικά. Για εσένα, σε πρακτικό επίπεδο μπορεί να μην είναι μια δύσκολη όψη, αλλά για τους γύρω σου και τους ανθρώπους που σε αγαπάνε μάλλον δεν είναι και τόσο ευνοϊκά τα πράγματα. Και τι κάνεις εσύ, Παρθένε μου, όταν νιώθεις ότι δε σε καταλαβαίνουν οι γύρω σου; Απομακρύνεσαι, παίρνεις αποστάσεις, όμως είναι κάτι τελείως παροδικό και φυσικά αντιμετωπίσιμο και αναστρέψιμο.

ΖΥΓΟΣ

Ενδεχομένως το τετράγωνο του Άρη με τον Ουρανό να θεωρείται μια εκρηκτική και επαναστατική όψη γενικά, όμως εσύ, που δε σου αρέσουν οι εντάσεις και οι επαναστάσεις και δεν έχεις μάθει να αδικείς κανέναν, θα έχεις τους λόγους σου αν φτάσεις στο σημείο να συγκρουστείς! Θα χαρώ λοιπόν αν αντιδράσεις ή επαναστατήσεις αυτό το διήμερο σε μια κατάσταση που δε σου αρμόζει και δεν σου ταιριάζει. Μέσα από το χάος γεννιέται η τάξη και αν τα κάνεις όλα μαντάρα στη σχέση σου ή με τον άνθρωπο που σου αρέσει, να θυμάσαι πως θα βγάλεις πολλά συμπεράσματα και για τον εαυτό σου, αλλά και για το άλλο πρόσωπο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τι να πρωτοπώ για εσένα, Σκορπιέ μου! Αυτό το διήμερο, με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο ζώδιό σου και τον Ερμή σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, δημιουργεί σαφέστατα ένα τέλειο και ιδανικό κλίμα για νέες γνωριμίες, νέους έρωτες και παθιασμένες στιγμές. Διαφορετικές εμπειρίες και ερωτική ανανέωση έρχονται να φέρουν ένα περίεργο και συναρπαστικό δέσιμο στη σχέση σου ή να αποκτήσεις ισχυρή επιρροή σε ένα νέο άτομο, σε περίπτωση που δεν έχεις αυτό το διάστημα σχέση. Είναι ένα πραγματικά πολύ όμορφο και ανατρεπτικό σαββατοκύριακο, με τη γοητεία σου να μαγεύει τους πάντες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αφροδίτη σε σύνοδο με Κρόνο αυτό το διήμερο, και κάπου εδώ αρχίζει η κόντρα μέσα σου. Μα σκέψου το, αγαπημένε μου Τοξότη, έρωτας (Αφροδίτη) και λογική (Κρόνος), μπορούν να κάνουν χωριό; Νοιώθεις την ανάγκη να πεις στην καρδιά σου να σωπάσει και να κοιτάξεις τη σχέση σου με λογική, να λύσεις όποιο θέμα έχει προκύψει το τελευταίο διάστημα. Φιλτράρεις το συναίσθημά σου, ζητάς απαντήσεις εδώ και τώρα και όλο αυτό δεν είναι κακό, δεν είναι μια αρνητική εξέλιξη. Απλά, δεν επιτρέπεις στο χάδι, στα όμορφα λόγια ή στην τρυφερότητα να τυφλώσουν την κρίση σου. Αγαπάς αληθινά και ουσιαστικά; Αυτό σκοπεύεις να ανακαλύψεις τώρα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Άρης σε τετράγωνο με τον Ουρανό, σου δημιουργεί μια εσωτερική αναμπουμπούλα και αναβρασμό. Σε κάνει να αισθάνεσαι πως βαρέθηκες να περπατάς πάνω σε μια γραμμή, είτε χάραξες εσύ αυτόν το δρόμο είτε σου τον επέβαλε η εκάστοτε ερωτική σου επιλογή. Και τι έγινε αν παρεκκλίνεις από το δρόμο σου, Αιγόκερέ μου, πού είναι το κακό; Η ευαισθησία και η διαίσθηση χτυπούν κόκκινο, με τον Ερμή σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα αφήνεις τις οριοθετημένες σχέσεις και γκρεμίζεις τα πρέπει σου. Είμαι μαζί σου σε αυτό το εγχείρημά σου, δεν είσαι επαναστάτης χωρίς αιτία, αυτό να το θυμάσαι το Σαββατοκύριακο αυτό, μου δίνεις το λόγο σου;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό, εμένα μου ακούγεται σαν καμπανάκι που χτυπά και σε παροτρύνει να βγεις έξω και να ερωτευθείς, χωρίς εμμονές και πάθη. Σου ζητά να ξεκολλήσεις από τον άνθρωπο που κοιτάζεις και λιώνεις, αλλά εκείνος κάνει ότι δε σε βλέπει. Ένα τόσο καυτό και παθιασμένο διήμερο μπροστά σου, είναι κρίμα να το αφήσεις να πάει χαμένο. Έχεις όλα τα φόντα αυτό το Σαββατοκύριακο να ζήσεις νέες εμπειρίες, να αισθανθείς ότι ένας άνθρωπος σε λατρεύει με την πρώτη ματιά, ακούγεται απίστευτο να σου συμβεί αυτό μέσα σε ένα βράδυ, αλλά σε προκαλώ! Βγες έξω να διασκεδάζεις, αλλά μην το κάνεις με… παρωπίδες! Αρκεί να είσαι ο εαυτός σου και πίστεψέ με, έχεις να κερδίσεις πολλά.

ΙΧΘΕΙΣ

Νιώθεις ότι κάτι πάει να συμβεί, διαισθάνεσαι κάτι να αιωρείται στην ατμόσφαιρα. Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, ενισχύει αυτό το κλίμα, χωρίς να μπορείς να καταλάβεις αν είναι για καλό ή όχι. Δεν είναι η φαντασία σου ή η ανάγκη σου να ονειρεύεσαι σαν ρομαντικό Ψαράκι, τώρα η ερωτική και συναισθηματική σου ζωή αναζητά μια λύση. Έτσι, αυτό το διήμερο, με τη βοήθεια της Αφροδίτης σε σύνοδο με τον Κρόνο, σε καλεί να δεις το δεσμό σου με λογική, αλλά και σωστό ένστικτό. Αν ένα πρόσωπο σου λέει ότι σε αγαπά, ότι σε νοιάζεται και ότι θέλει να είστε μαζί, αυτό το Σαββατοκύριακο αναζητάς χειροπιαστές αποδείξεις…

Πηγή: ezwdia.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο