Ζώδια

Ήλιος στον Σκορπιό σε τρίγωνο με Ποσειδώνα την 1/11

Από τις 28 Οκτωβρίου ως τις 3 Νοεμβρίου, ο Ήλιος στο παθιασμένο ζώδιο του Σκορπιού θα βρίσκεται σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα μια πολύ ευνοϊκή όψη για τους Ταύρους, Καρκίνους, Σκορπιούς, Αιγόκερους και Ιχθύς που έχετε γεννηθεί στα τέλη του πρώτου δεκαημέρουκαι/ή όσους έχετε τον Ωροσκόπο και προσωπικούς πλανήτες (Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη) από […]

Από τις 28 Οκτωβρίου ως τις 3 Νοεμβρίου, ο Ήλιος στο παθιασμένο ζώδιο του Σκορπιού θα βρίσκεται σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα μια πολύ ευνοϊκή όψη για τους Ταύρους, Καρκίνους, Σκορπιούς, Αιγόκερους και Ιχθύς που έχετε γεννηθεί στα τέλη του πρώτου δεκαημέρουκαι/ή όσους έχετε τον Ωροσκόπο και προσωπικούς πλανήτες (Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη) από την 6η ως την 10η μοίρα των παραπάνω ζωδίων. Δες τον αστρολογικό χάρτη για το αν σε επηρεάζει αυτή η όψη. 

Αυτό το επταήμερο, σου είναι εύκολο να πάρεις αυτό που θέλεις από τους άλλους και να αφήσεις πίσω σου ανθρώπους και καταστάσεις που δεν σου παρέχουν εμπιστοσύνη ή ήσουν προσκολλημένος σε αυτά επειδή νόμιζες ότι σου παρείχαν ασφάλεια και να προχωρήσεις με θάρρος σε ένα νέο έδαφος. Το σύμπαν σου διδάσκει πώς να πιστέψεις στην εσωτερική σου δύναμη και να μετασχηματίσεις τη ζωή σου. 

Αυτό το επταήμερο προβάλεις τον εαυτό σου πιο δυναμικά στον έξω κόσμο, έχεις ένα ισχυρό όραμα για το τι θέλεις να δημιουργήσεις στη ζωή σου, κάνεις στρατηγικό σχεδιασμό και αγωνίζεσαι για ένα στόχο απομακρύνοντας κάτι αρνητικό στο οποίο είχες κολλήσει. Αυτή η όψη σου δίνει επιμονή και θάρρος αυτό το επταήμερο για να προχωρήσεις μπροστά μέσα από τα εμπόδια, ιδιαίτερα εκείνα τα εσωτερικά εμπόδια που απορρέουν από αρνητικές καταστάσεις του παρελθόντος. Σε καλεί να πάρεις τα ηνία της δικής σου ζωής καθώς η δύναμη της θέλησής σου και η αποφασιστικότητά σου σε οδηγούν στη νίκη και στο να ασκείς μεγαλύτερη επιρροή πάνω στους άλλους.

Πηγή: astropedia.gr