Αθλητισμός

Τι ακατανόητο έκανε ο κόουτς του ΠΑΟΚ στην Τούμπα ενόψει ΑΕΚ!

Πόσα θες να μας τρελάνεις, ρε Ίβιτς;

Τα μπέρδεψε πολύ τα πράγματα ο Σέρβος προπονητής για το ματς με την Ένωση, καθώς κανείς δεν περίμενε τέτοια αλλαγή στην τακτική του! Τι θα κάνει τελικά με τον παικταρά;

Ο ΠΑΟΚ πραγματοποιώντας μία καλή εμφάνιση επικράτησε στο… χαλαρό 2-0 της Λάρισας για το Κύπελλο και ξέχασε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ενώ παράλληλα έφτιαξε την ψυχολογία του ενόψει της αναμέτρησης με την ΑΕΚ την Κυριακή στην κατάμεστη Τούμπα.

Ωστόσο, για το συγκεκριμένο ματς, υπάρχει ένα μεγάλο ερωτηματικό σχετικά με την ενδεκάδα και τη χρησιμοποίηση ή όχι του Μπίσεσβαρ, ο οποίος απέδειξε και στο ματς με την ΑΕΛ, ότι είναι ένας από τους πιο ποιοτικούς παίκτες στο ρόστερ του Δικεφάλου. Έχει την εύκολη πάσα, φτιάχνει το παιχνίδι και ρίχνει τους ρυθμούς, όποτε κρίνει ότι χρειάζεται.

Ο Ίβιτς, όμως, σε πρόσφατη δήλωσή του, είχε αναφέρει πως έχει πρόβλημα με τη φυσική κατάσταση και γι’ αυτό δεν μπορεί να παίζει σε συνεχόμενα ματς. Αυτός ήταν, άλλωστε, και ο λόγος που αγωνίστηκε μόνο ένα τέταρτο ως αλλαγή στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό!

Σήμερα, πάντως, για το Κύπελλο και παρότι το παιχνίδι είχε κριθεί από το πρώτο μέρος, ο Σέρβος κόουτς άφησε τον Μπίσεσβαρ να βγάλει το 90λεπτο, φορτώνοντας τον με έξτρα κούραση ενόψει του παιχνιδιού με την ΑΕΚ!

Άραγε, η επιλογή του αυτή σημαίνει πως δεν τον υπολογίζει για βασικό σε ένα ακόμα σημαντικό παιχνίδι, ή ότι πλέον είναι έτοιμος να βγάζει συνεχόμενα ματς; Πάντως, σήμερα είχε τρεξίματα, ενώ όταν ρωτήθηκε από τον Ίβιτς αν αντέχει στο 70’, απάντησε θετικά…

Πηγή:sportdog.gr