Ζώδια

Η μπύρα κάνει θαύματα στα μαλλιά σου!

Προσφέρει μαλλιά ενυδατωμένα, λαμπερά και με όγκο, ενώ σε βοηθάει και να μακρύνουν πιο γρήγορα!

Είναι συντριπτική η πλειοψηφία των γυναικών παγκοσμίως που αγαπάει τα πλούσια, μακριά, υγιή και λαμπερά μαλλιά! Μάλιστα, όλες αυτές οι γυναίκες δοκιμάζουν συνεχώς διάφορες συνταγές και μάσκες για να έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. 

Ένα λοιπόν από αυτά τα συστατικά που μπορούν να κάνουν θαύματα στα μαλλιά σου είναι η μπύρα! Και ειδικά για εσένα που πασχίζεις να τα μακρύνεις. Το συστατικό αυτό είναι η μπύρα… Κι όχι να την πιείτε, αλλά να λουστείτε!

Ειδικότερα…

Ξέπλυνε τα μαλλιά σου με μπύραΛούσε τα μαλλιά σου όπως πάντα με το σαμπουάν σου και στη συνέχεια αντί να χρησιμοποιήσεις το conditioner σου, πλύνε τα με μπύρα. Χρησιμοποίησε το προϊόν από τις ρίζες ως τις άκρες.Τύλιξε τα μαλλιά σου σε μία πετσέτα για 30-45 λεπτά και έπειτα ξέπλυνέ τα με σκέτο νερό. Η μπύρα βοηθά στη σωστή ενυδάτωση των μαλλιών, ενώ βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος στο κεφάλι και τα αφήνει λαμπερά, απαλά και με όγκο.

Μπύρα σε μάσκες μαλλιώνΑντί για νερό, μπορείς να χρησιμοποιήσεις μπύρα στις σπιτικές μάσκες που φτιάχνεις μόνη σου. Αυτός είναι ένας τρόπος, με τον οποίο μπορούν να χρησιμοποιηθούν τα οφέλη του υγρού για την ανάπτυξη των μαλλιών. Φτιάξε μάσκες με άλλα φυσικά προϊόντα, τα οποία βοηθούν στην ανάπτυξη των μαλλιών και πρόσθεσε και μπύρα για καλύτερα αποτελέσματα.

Σαμπουάν μπύρας για τα μαλλιάΤο σαμπουάν μπύρας είναι καθαριστικό για τα μαλλιά, το οποίο περιέχει τη μπύρα ως ένα από τα πιο βασικά συστατικά του. Σαμπουάν μπύρας μπορείς, είτε να φτιάξεις μόνη σου στο σπίτι, είτε να αγοράσεις κάποιο έτοιμο.